Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcheweczka1234

Wyprawka?

Polecane posty

Gość Marcheweczka1234

Witam,

Gość heloł

Gość Marcheweczka1234
Witam jestem w czwartym miesiącu ciąży, wiem że jeszcze trochę czasu , ale chcielibyśmy z narzeczonym rozplanować i pomału kupować wszystko dla dziecka, bo wiadomo kupienie wszystkiego naraz graniczy z cudem wiadomo jakie wszystko jest drogie Więc mam pytanie 1) Jaki wózek polecacie? Najchętniej chcielibyśmy wielofunkcyjny 3w1 2)Ile i jakie ubranka kupić? 3)Łóżeczko? To w ogolę nie mamy pomysłu Bardzo proszę o pomoc Pozdrawiam Ps. Trochę mi się tekstu nie wkleiło:P

Gość Marcheweczka1234
No ogólnie chcemy coś dobrego w każdym z punktów:) Więc dlatego chcemy rozłożyć ten wydatek w czasie i kupować wszystko pomału:)

ja jestem w 7miesiacu:) I juz troszke rzeczy mam... teraz planujemy kupic wozek i lozeczko:) a wiec podam ci stronki na allegro i powiedz co sadzisz:) wózek https://ssl.allegro.pl/item1054697822_3w1_wozek_torent_fotelik_kola_pomp_4_gratisy.html łóżeczko https://ssl.allegro.pl/item1048344642_lozeczko_julia_ii_szuflada_lolek_kolory_radek.html bardzo chce z szuflada bo to dodatkowe miejsce zawsze:) i jak?

Gość Marcheweczka1234
Wózek fajny:) Tylko musiałabym poszukać innego koloru:) a łózeczko raczej myślałam takie turystyczne, tzn moja kuzynka miała z Firmy Graco ale kupowała 3 lata temu i już podobnych nie ma więc szukam czegoś innego:)

Gość Marcheweczka1234
A i myślicie że ubranka z H&M, Zary itp są dobre? Po praniu nie tracą kolorów? Bo myślałam żeby kupić troche ubranek jak teraz będą letnie wyprzedaże....

Gość dakota 35
ubranka h&m rewelka, tylko takie kupuję

Gość dakota 35
rzecz gustu, ja kupiłam taki zestaw teutonia używany za 500 zł, jest super ! ale ja nie mieszkam w mieście i muszę miec taki na polne drogi

czkolada fajnie zeci sie podoba, mi twoj nie bardzo.. wyglada na ciezki, kola pompowane... mialam kiedys, z 3 razy zlapalam gumę :o cóż czlowiek uczy sie na błędach teraz kupie tą lune poniewaz: - jest lekka - tania - sklada sie w 1 czesc! - nie bedzie potrzeby dokupywania spacerówki - ladnie sie prezentuje :)

Gość dakota 35
botha ten co pokazałaś ma malutkie kółeczka, nie pojedzie po trawie i błocie, a ja teutonię jedną ręką prowadzę przez nieodśnieżoną polną drogę i chciałam miec z przekładanym siedziskiem, żeby patrzec na dziecko :) teraz jest taki wybór na rynku, że każdy znajdzie coś dla siebie autorko gdzie będziesz jeździc wózkiem i czy będziesz musiała nosic go po schodach i składac do samochodu ? weź to pod uwagę przy zakupie wszyscy teraz mają x-landera albo quinny, jak dla mnie za delikatne, ale może dobre do miasta

no wlasnie wszystko zalezy od tego gdzie mieszkasz, jakie masz warunki.. ja np mieszkam w kraju gdzie prakycznie zimy nie ma i do tego w mieście... na pierwszym pietrze wiec w moim przypadku ten wózek co podalam sie sprawdzi.. jak ktos mieszka na wsi, w polsce gdzie moze zasypac kilka materów sniegu :) sama nie wiem,polecilabym nie wychodzic z domu looool żartuje.. wtedy moze wózek terenowy, mój quinny sie jak najbardziej sprawdzil i wcale nie byl za delikatny! tyle ze te gumy co chwila :o do tego ciezki byl jak cholera...

Gatki w kwiatki Ale dziewczyna chce kupic wozek a nie spacerowke ? to do mnie :) moze powinnas napisac czołg :D jezu jak ja nie lubier tych wielgasnych wózków! serio mam uraz nawet do quinniego a co dopiero te polskie z wielkimi pompowanymi kołami.. moim zdaniem to wazne zeby mozna bylo wozek pouzywac co najmniej 2, 2i pol roku bez potrzeby okupywania spacerówki! wierzcie mi mam juz 1 dziecko i przetestowalam juz kilka wózków!

swoją drogą ciekawe gdzie autorka sie podziala :P

Gość dakota 35
dlatego wzięłam teutonię - koła niepompowane z masy avi, wypełnione komorami powietrznymi, nie do przebicia, zresztą za 500 zł brałam co było :) oglądałam wcześniej taki w sklepie na żywo, tapicerka z filtrem uv i elementy odblaskowe - ważne na wsi, za 3500 zł też bym nie kupiła, za drogo w sumie dziecku jest wszystko jedno... :)

Cześć:) jesli chodzi o wózek to z czystym sumieniem polecam ten: spisuje się fenomenlnie http://www.youtube.com/watch?v=160j4QLn3UM z ciuszkami nie przesadzaj te z h&m wg mnie przyzwoite, sporo ciuszków mam z lumpeksu i dużo dostałam w prezencie nie daj się za bardzo ponieść fali zakupowej bo dzidzia bedzie tak szybko rosła, że połowy garderoby nie bedziesz mieć okazji jej założyć:) a jeśli chodzi o łóżeczko to wybór jest przeogromny, byle by miało regulacje wysokości i wyjmowane szczebelki z perspektywy czasu stwierdzam ze fajne są takie na płozach -szkoda ze sama na to wcześniej nie wpadłam...