Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kola_86

Spózniony okres...

Polecane posty

Gość kola_86

Hej mam problem spóznia mi się okres juz 2-3 dni nie wiem co mam o tym myśleć ? zawsze miałam regularne miesiączki co 28 dni a teraz taka przerwa !!! Tak współżyłam z chłopakiem z zabezpieczeniem i bez ale kiedy bez był bardzo ale to bardzo ostrożny nawet jak juz mu sie nio wieceje miło robiło odpuszczlismy juz sobie z resztą ja bym poczuła i widziała. Nie biorę zadnych leków antybiotyków itp co mogło by spowodować opoznienie. Tylko nie wiem czy sobie dobrze wyliczyłam nastepną miesiączke moze pomozecie ostatnia miesiaczka 5 maja czyli natepna powinna byc 27 maja ? tak dobrze liczę? Pomożcie

Gość kola_86
Sprostowanie miesiaczke dostałam 29 kwietnia a skonczyła sie 5 maja sorki pogubiłam sie już

jesli nie doszlo do wytrysku w srodku to jest mala szansa, no ale moze zrob dla pewnosci test ciazowy. moze przez to, ze sie tak denerwujesz i ciagle o tym myslisz to ci sie spoznia.. ja tez tak mialam...

Gość kola_86
No bardzo się tym denerwuję i non stop myślę o tym :(:( zrobiłam nawet test nie wiem czy to niezbyt wcześniej ale wyszedł że nie jestem w ciąży:):) Boję się jak diabli ;/