Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggggggqggggg prawdziwe

moja nieciekawa przyszość...

Polecane posty

dziś powiem wam tak - rano miałam depresję, później było lepiej i znowu mam doła - chwilę nie miałam bo kupiłam sobie arbuza. Mały kawałek kosztował 6 zł!!! To majątek. Po zjedzeniu go poczułam się lepiej ale znowu mnie ogarnął smutek życiowy. Ja nie wiem - albo to tak ma być słuchajcie, że ja mam być taka smutna. Co mi się dzieje? Może się zgłosić do psychologa? Ja nie wiem co ja mam robić :(

Gość dobry pomysł :)
🌼

ale i tak się zachowuję lepiej niż wczoraj tu na tym forum gdy wpadłam w FURIĘ SZATAŃSKĄ iście ale powody też miałam. Dziś już nawet się nie ucieszyłam jak przyszła lepsza wiadomość, że tak napiszę - a i tak dzień za późno powiem wam :( Ale no nie wiem - depresję mam chyba i tyle :( Obym znowu nie dostała szału - na razie spadam stąd... Może tu jeszcze zawitam, ale to pastwisko jest bardzo podejrzane tu. Jakaś Kamelia tu pasie... z janią... :(

Gość dobry pomysł :)
nie ma się co bać psychologów, mnie też kiedyś jeden pomógł :) może i Ty się zdecydujesz

Gość xxxxxona
zglos sie do psychologa on ci napewno pomoze.

Depresja to poważna choroba wymagająca leczenia. A Tobie może poprostu kosoś lub czegoś brakuje ?

Ale powiem wam - dziś tak doszłam do wniosku, życze polskim urzędnikom, żeby się uginali pod tonami papierów. Doszłam do wniosku, że oni to kochają. No niby słusznie, ale... czy to o to chodzi? Papierów na tony i nie wiem gdzie mam nogi a gdzie głowę? No chyba o to chodzi choć wydałaby się , że urząd nie tylko biurokracją powinien się zajmować. Czyli tworzeniem makulatury. Ale kto nad tym się zastanawia po co jest w ogóle urząd... pracy w moim przypadku. Żeby mi decydować za jakie studia mam zapłacić, tak? I co dalej robić? Dalej to samo ośmieszając się do końca bo z nich TAKIE ŚWINIE SĄ INTELIGENTNE, tak? A ja jestem głupim wołem do roboty albo całkiem dnem ostatnim bo nie jestem tak inteligentna jak wy. A co to znaczy, że co niby? :( Bo nie rozumiem. Że nie towrzyłam tyle makulatury? Nie lubiłam? BO JESTEM EKOLOGiEM, a ekolog szanuje las. A polscy urzędnicy też choć tyle by mogli jak dla mnie skoro tak mam te studia kończyć. ALE PO CO? I tyle chciałam napisać na tym forum :(

Wiecie bo to jest taka historia - DO GAZETY wiecie - jak można wtrącać się w kłopoty osoby z procesem czy decydować sobie o życiu kogoś i robić z niego wała... 5 lat. No nie wiem - już wczoraj ręce mi opadły po samą ziemię. Wiecie - skoro już nie panują nad żadnym swoim papierem to mogliby naprawdę już sie nie wtryniać w cudze życie i tyle. A mi sie od 2 lat wtryniają. No wina po połowie moja (rodzina) a ich, ale wczoraj już przegięły równo. Nie można do kogoś zadzwonić przed wyrejestrowaniem? Naprawdę. Z pracą dzwonią, a że wyrejestrowywują z ubezpieczenia to nie. Przecież nie przyniosłam żadnej umowy o pracę. I tyle. Życzę im naprawdę głęboko ...ekolgoicznego myślenia. I prozdrowotnego. Jak już tak mi dobrze zyczyły. Dużo zdrówka im zyczę tam wszystkim wiecie i tyle mam do napisania w piątek z połamanym zebem i obolałymi nogami , a perspektywa O ILE całe lato w pracy fizycznej. No i oczywiście za górami za lasami - i w tych całych plotach jeszcze mnie wyrejestrowały z ubezpieczenia za tyłkiem. No oby nigdy w życiu nie zapomniały one wiecie. Obym pewnego dnia nie stwierdziła, że czegoś one zapomniały bo ze zdziwienia chyba umrę na miejscu - jak można zapomnieć? :(

Wiecie - osobę z procesem sobie przyjmują na przekręt ich bo za babkę , która ma uprawnienia emerytalne i raka. No i ja mam chyba co miesiąc umowę od nich to razem 11 umów + jeszcze mi płacili za wakcje 4 lata temu - PO CO? I przez nich miałam 2 proces, a teraz jedyne co mi mają do ...PRZEKAZANIA to to, że już nie mam ubezpieczenia bo sie nie stawiłam. A miała być umowa o pracę - tak sobie zapisałam. Zaś CAŁY ROK nie mogłam się tam dowiedzieć niczego - no naprawdę niczego :(

wiecie co - ale jak ja się wnerwiłam, JEDNA PLOTA - doskonale wiedzą, że od nich chcę wyjechać i bezczelnie mnie bez słowa wypiszą. No to nie muszę z umową chodzić - też dobrze. Tylko kiedy ta umowa? Pytanie bez odpowiedzi. I wiecie - weźcie sobie teraz tłumaczcie z 10 umów pracy na zastępstwo - co miesiąc nowa umowa + po co mi za wakcje płacili zna umowie na zastępstwo. Wiecie - mnie już głowa boli z całości. Wybaczcie - no to do czerwca i koniec. Albo powiedzieć, że to jest wszystko co możemy dla pani zrobić, ale oni mnie od początku do końca kłamali przez 5 lat. Mam tego dosyć. Powiedziałam już sobie - niech się dzieje co chce - z takimi ludźmi nie chcę mieć NIC WSPÓLNEGO :(

I wiecie - przez ich machloje jeszcze sie bałam i musiałam sie wrócić i jeszcze cały 2008/2009 w szkole na 10 godzinach siedzieć w ich WALNIĘTYM W ŁEB mieście powiatowym, którego NIENAWIDZĘ i koniec. I nie chcę mieć z tym nic wspólnego - mówię wam - najgorszy powiat w Polsce - dajcie im nagrodę - najgorszy urząd pracy, najgorsza szkoła (dyrekcja). I problemów przez nich - banda świrów chorych na łeb - tylko wszystko wykorzystują, a jak klnę jak głupia przez nich. Ja miałam nie po kolei w głowie, że im uwierzyłam, że mi dobrze życzą... ale wiecie - już gorszych nauczycieli niż w Polsce nie ma chyba nigdzie i wredniejszych i głupszych - nie wiem czy gdzieś są. Może w jakiejś Korei Północnej. Ale tam jest bomba atomowa, a tu? No taka banda wredot , że nie umiem sobie tego wyobrazić - ohyda :(

a ja klne przez nich jak głupia - tak miało być. Mówię wam a wczoraj się tak poryczałam, że chyba za miesiąc do siebie dojdę. Z wściekłości na zera. Miasteczko 15 tysięcy ludzi , ale takie wredne - ja nie wiem skąd oni mają taką wredotę? oni są chorzy psychicznie tam - bo tam jest szpital psychiaryczny - no nie da się tego inaczej pojąć - przykro mi. Jak banda psycholi :(

Gość owca pisz noooo
a co u matki?

Gość owca no jak zyjesz?