Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magada

Jak zrobić żeby sie zmnienił ?

Polecane posty

Gość Magada

Denerwuje mnie jego egoizm ,mieszkamy razem a liczy się tylko on tzn. on jego komputer i głupie gry :/....Ja czekam na niego ,nie mam kolezanek i prawie zadnych znajomych wszyscy mu nie odpowiadają .Mam 22lata on ma 29 jestem podobno atrakcyjana ale on mi wmawia ,że nic lepszego od niego mnie nie mogło spotkać:-( Może ktoś mnie pocieszy na GG 1116533 najlepiej po 19.00 wtedy On drzemie.

Gość wawrzos
odbierz po 19 napiszemy soibie slodziutka

Gość Ewusek
Hej. Mamy nie co podobny problem. Mój facet też jest strasznym egoistą. Jak mu mówie, że coś mi sie nie podoba i np nie zycze sobie by cos robil to przez jakis czas jest ok a potem i tak to robi niezdajac sobie sprawy ze mnie to zaboli. Przez niegotez bardzo ograniczylam kontakty ze znajomymi prawie do minimum. Plus jest taki, ze chociaz duzo jego znajomych poznalam i jak sie okazalo sa to wspaniali ludzie. No ale tak dlugo nie idzie. Jesteśmy ze soba prawie 3 lata i teraz gdy skonczyl sie ten okres wielkiej euforri uswiadomilam sobie ze tak dalej nie moze byc. Mimo to ze wiekszosc mnie przekonywala ze to nie dla mnie facet - zawsze go broniłam. No ale miarka się przebrała i nie wytrzymałam. Właśnie dziś oczekuje jego wizyty (raczej ostatniej wizyty). Powiem szczerze, ze bardzo sie boje bo mimo wszystko strasznie go kocham bo oprócz tych złych chwili bylo mnóstwo cudownych i pieknych dni... Jest mi strasznie ciezko wiec wyobrazam sobie co czujesz.

Gość Magada
Ewusek :) dałas radę się wyrwać? Ja niestety tkwię w tym bagnie po uszy ,chyba nie dam rady zmienic tego stanu rzeczy.Widocznie taka głupuia cipa ze mnie :/ najlepsze lata życia przemijaja mi bez powrotnie:(

Gość aha i achh
od razu błąd postępowania w tytule topiku. To nie jego masz zmienić, tylko SIEBIE> Masz zadbać o SWOJE potrzeby, a on albo się dostosuje albo nie, w sumie nieważne. Jak znam życie, to będzie na 4 łapkach wokół ciebie chodził.

Gość takie tam duperele
Źle robicie, dziewczynki. I skończycie zdradzone i zranione. Dla żadnego faceta nie rezygnuje się ze znajomych, rodziny i własnego życia! Dajecie robić z siebie niewolnice gotowe przybiec na skinienie pana :( A facetów nudzą takie guły i szukają zabawy gdzie indziej :D Albo zaraz się zmienicie albo zostaniecie zmienione- wybór należy do Was!