Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NicNieZrobisz

dlaczego on to robi.

Polecane posty

Gość NicNieZrobisz

dlaczego kiedy ułożyłam sobie życia mój eks się odzywa i wszystko niszczy, byłam zapatrzona w niego jak w obrazek - nie dawno.. rzucił mnie dla innej, później obmacywal moja kolezanke teraz pisze ze zaluje ze tak jest i MOŻE by coś z tego było.. mam sentyment do niego ale sie boje. Nie chce wracać ale rusza mnie to jak się odzywa.. mam teraz zajebistego chłopaka, którego nie chce zostawić i nie chce ranić.. jak całkowicie wybić sobie z głowy byłego.. wiem, że z nim nie bedzie nic pewnego bo może zwiać do każdej którą spotka, że imprezuje, potrafi się nie odzywać i jest nie fair ale to nie zmienia tych odczuć ..

Gość Heee.
mam to samo, też mam aktualnie chłopaka, ale jak widzę eksa to.. ehh. masakra. wiele bym dla niego zrobiła. ale wiem że to na marne, bo on i tak za jakiś czas to popsuje, i po paru miesiącach wróci.. i od nowa.;/

Gość NicNieZrobisz
heh ale chociaż wiesz, że nie warto rezygnować z tego co masz.. tylko te odczucia

Gość Heee.
Takk, Tylko te uczucia.. nie do zniesienia. Tak za nim tęsknie.. ale z drugiej strony jestem szczęśliwa z obecnym facetem.

Gość NicNieZrobisz
a nie czułaś tego jak, np. go nie widziałaś, nie odzywał się? czy cały czas jest tak samo?? współczuje bo wiem jak to jest, do pełni szczęścia brakuje tylko tego żeby go nie widzieć .

Gość NicNieZrobisz
ex miał super kutasa i zapragnęłam mu obciągnąć

Gość Heee.
Jak go nie widzę przez dłuższy czas..to od czasu do czasu myślę o nim, przypominam sobie te słodkie, miłe chwile.. a jak wiem że gdzieś on jest, to ubieram najlepsze ciuchy, i pokazuję mu się tak żeby żałował.. nie wiem po co to robię.; / beznadziejne to, wiem. ale silniejsze ode mnie.; /

Gość NicNieZrobisz
no to może wie co stracił, ja tam wole żeby nie wiedział i dał mi spokój..

Gość Heee.
ja właśnie nie potrafię o nim zapomnieć, to już trwa jakieś 3 lata..