Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hvfgfc

Problem z wagą

Polecane posty

Gość hvfgfc

Słuchajcie mam 162 wzrostu i ważę ok.65 kg. Jak ktoś widzi mnie na ulicy to myśli że żrę całymi dniami i się nie ruszam.Tylko że ja dziennie zjadam jakąś bułkę na śniadanie i coś podobnego w środku dnia. Ruszam się też dużo,codziennie chodzę.Gdybym miała jeszcze mniej jeść i więcej chodzić to bym chyba zdechła,krew mnie zalewa jak osoby które widzę wpierdalają jedzenie z mc donalda a ważą 50kg :O nie trzymam żadnej diety po prostu nie mam apetytu. Nie wiem co mi jest,ale mam zjebane życie i to na tyle :O Tak pewnie nikt mi nie odpisze albo ktoś mnie wyzwie ale wam zawsze łatwo mówić

Gość krisXX
moze masz zwolniony metabolizm i dlatego... albo moga byc tez problemy zdrowotne. np z tarczyca albo hormonami. mialas jakies badania ostanio?

olej debili .... czasami tak jest ze inni wpieprzają ile wlezie a są patykami a przy kości nic nie jedzą i tyją ... taka przemiana materii u nie któryvch jest do dupy

Gość czujebol:(
Nie martw sie. Ja mam 150 cm i waze 75 kg. Zadne diety nie pomagaja a tez nie jem duzo i sie duzo ruszam.Uszy do gory :)

Gość a ty go nie masz
ALE JEJ ZAZDROŚCISZ

Gość Trener Wellness
Zapraszam na bezpłatny e-kurs ,,Zdrowa Rodzina- Indywidualny Program Ochrony Zdrowia". Można się na niego zapisać na stronie www.1-szy.net/ambasadazdrowia Polecam również moją stronę www.ambasadazdrowia.mycali.biz Razem możemy osiągnąć wspaniałe rezultaty,nauczyć się nowych nawyków żywieniowych,osiągnąć idealną wagę,wyglądać i czuć się wspaniale.

Gość kinia1829
po prostu sa ludzie którzy moga jesc tyle ile chce a pewnie potym i tam zamiast przytyc to schudna.. to naprawde wkurzajace. ja waze 62/165 czuje sie jak wieloryb chociaz przyznam az taka gruba tak naprawde nie jestem .. tylko w dupie biodrach i w udach i w nogach troche tez mogla bym schudnac .. Ja stosowalam tyle diet najlepsza jest to jesc jak najmniej albo glodówka jesli mozesz.. plus do tego bieganie codziennie rano lub basen czy silownia 2/3 razy na tydzien .. I pij duzo wody ;]