Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusia8118

znudzona żona!czy wy też macie czasem ochotę...

Polecane posty

Gość Bell niedoszła mamusia
sandrunia super..te rozkładówki to na goło:P:D a co na to twoje 190 cm Bożyszcza;)????

Gość firana
myśle autorko ,ze pop rostu chcesz sie puscić i tylko szukasz pretekstu . ale przecież żadne z nas nie poniesie później konsekwencji tego kroku tylko ty i twoja rodzina . Warto dla - wląściwie nie waidomo czego - ryzykować rozbicie rozdziny ? i pewna jesteś ,ze to nowe , bardziej ekscytujace życie juz zawsze będzie twoim udziałem ? a jeśli nie - to co ? za parę lat - nowy facet , nowe życie ? a co z twoja córka?

Gość agusia8118
nie nie w porownaniu z tym co sie dzialo to jest niezle ale wiem bo go znam ze to jest na JAKIS czas- niestety!dlaczego tak jest ze facetowi skoki w bok jakos przechodza i nie jest tak napietnowany?ale jesli chodzi o kobiete to jakby odezwaly sie zakonnice- dziewice???

Gość sandruu88uunia
tia chłopa do wykopa---a wiecie co jest gorsze niż sraczka??? to takie coś jak zaćma--nie widzisz co jest teraz pamiętasz co było kiedyć....kutfa miłość mnie męczy bo jednak co by nie było kocham tego potwora zarośniętego....wiem ze on mnie też ale dlaczego on mi tego nie okazuje.....i podchodzę do niego z punktu pedagogicznego jako "rodzic wyrozumiały" przejawiem entuzjastyczną formę zachęty do wspólnych zinteresowań-zapisałam nas na prawko jazdy które zdaliśmy ja go wyciągam na sporty kino ale łajza już nic nie chce, jak mu mówie o uczucioch to go nie oskarżam np-nie mówie do niego "nie całujesz mnie chamie!!" tylko "czułabym się lepiej gdybym była częściej całowana i przytulana" i ta cała pedagogiczno-psychologiczna wiedza zawiodła mnie na każdym etapie a i tak z nim siedzie....łudze się ze jak sie ktoś nawinie to go zostawie----gówno,,,ile raaaazy tak było i co..czułam się wręcz nieswojo gdy mnie ktoś podrywał-----śmieszne prawda...JESTEM UPOŚLEDZONA UCZUCIOWA A MAM 21 LAT;D ehhhh ale si otworzyłam:D wyszła prawda ze mnie kobiety zakochane są beznadziejne:D

Gość sandra ale tak szczerze
mowiac to poziom intelektualny swojego faceta znalas przed ;) nie narzekaj wiec a co do reszty to powiem ci tak facet staje sie na tyle leniwy na ile kobieta mu pozwala:D

Gość sandruu88uunia
moje 190 cm BOŻYSZCZE na te rozkładówki mnie wyśmiewa burząc pozucie mojej własnej wartości i atrakcyjności o....

Gość firana
czyli rozumiem ,ze chcesz zdradami swojego męza usprawiedliwić swój skok w bok ? a on zrobi w odwecie to samo - a ty nie bedizesz mu dłżna ..... i do czego ma to zaprowadzić ? co ma zobaczyć twoja dorastajaca córka ? że można porzucić kazdą przysiegę ,można zerwać każdą umowe - jeśli tylko poczujesz sie znudzona ?

Gość cdnnnnnn
tak też myślałam-Sandrunia-że go kochasz i gratuluję poczucia humoru!

Gość agusia8118
Boże skad ja to znam tez jestem atrakcyjna kobieta mimo tego ze rok temu urodzilam dziecko!!!!moglabym nie raz miec fajnego faceta i co siedzialam za moim chlopakiem a potem mezlulkiem krok krok za nim w ogien a on kilka kochanek zaliczyl a potem daj Boze siadl na dupie jak mu "mlodosc" przeleciala(twierdzi ze jest juz stary )

Gość sandruu88uunia
zaraz zaraz z tym fuhrerem miał wyskok fakt ale jego poziom intelektualny jest na niezłym poziomie on opisze ci wszystkie znane mi chociażby motocykle i choppery wuymieni każdą cześć z fachowej nazwy itd samochody to dla niego nie wyzwanie, komputery?-zaden nie jest dla niego wyzwanie mnie wkurcza to że on ma szalenie duże możliwości pokłady wiey ale jak on to twierdzi wie wszystko co chciał wiedzieć i nie chce sie kształcić dalej;/ ja go namawiam do zrzuty z jakimis kumplami niech kupią jakieś cześci i coś zbudują---gdyby sobie zajęcie znalazł to by mech z niego zleciał to jest główny problem< i to nie to że bronie jego dobrego imienia bo to że jest wieprzem niehigienicznym to szczera prawda:D>

Gość agent serca Belli
a moze facet nie ma zamiaru całowac wrednej żony? nie pomyślałas o tym?? nie całuje..to sama go pocaułj..badz miła... zalezy od ludzi..a relacje zmieniaja sie wraz z nami. bo kazde z nas ma na nie wpływ.

Gość agusia8118
to co ja mam z nim do cholery zrobic!!!nie chce miec wcale tych chileczek zapomnienia gdyby on byl normalny!!!!przeraza mnie taka przyszlosc chce czuc mezczyzne u boku a nie PANA ktorego trzeba uslugiwac!!!nie piszecie mi tylko o sexownych bieliznach kolacjach etc.to bylo na jedna noc a na drugi dzien ...........POLSKA LUDOWA bez odwrotu i czekam juz rok na buziaczka, przytulaczka czy KOCHAM CIĘ!czy tylko wtedy to bede miala jak bedzie do tego odpowiednia oprawa???ludzie dajcie spokoj ja nie mam 60 lat

Gość sandruu88uunia
Agusiu tak bardo chciałabym Ci jakoś doradzić- dobrze doradzić....ale niestety żadne moje doświadczenie, jeżeli o seks chodzi to tylko jednego partnera miałam/mam, myślę ze decyzja jaka podejmiesz zależy od Twojego charakteru,, jeżeli będziesz potrafiła znaleźć dystans do swojej zdrady potraktować to jako oczyszczajacą zemstę i nie mieć wyrzutów sumienia-nazywając to nowym początkiem zwiazku z mężem z równym bilansem win--to zaszalej a potem żyj z poczuciem że zawsze robiłąś to co mogłaś, dostałaś i dałaś wedłóg zasłóg. Jeśli natomiast masz słabe usposobienie nie rób tego bo skrzywdzisz tylko swoje ego.....takie moje zdanie ale ja tam mało o życiu wiem;):*

Gość agent serca Belli
widac ze nie pasujecie do siebie. tak bywa.

Gość agusia8118
gdybym byla wredna podla i nie dowytrzymania to bym mu tych zdrad nie wybaczyla sam czesto w towarzystwie mowi ze ma zonnke kochana i dobra nie jestem wredna i wyzywajaca sie za kazdym razem to nie moj charakter!szkoda tylko ze w towrzystwie to słysze

Gość dziwne to
Trzeba sobie zdawać sprawe od kiedy się ćwiczy związek bez wyjścia i od kiedy przeradza sie to w patologie. Chyba nie chcecie podlegać stereotypowi ,że kobiety kochają porąbanych facetów? Opisy traktowania są dla mnie kompletną paranoją

Gość agusia8118
podoba mi sie sanduniuu co napisalas!dzieki

Gość sandruu88uunia
a ja was wszystkich forumowiczów i Ciebie Agusiu bardzo serdeznie pozdrawiam zmykam pod prysznic wypielęgnować moje nieidealne aczkolwiek kochane ciałko i korzystam z pustego wyrka:*:*:*:* da jutra o ile temat pomknie dalej:)

Gość agusia8118
80% moich znajomych podobne maja sytuacje- wszystkie mezatki z dlugim stazem podobne odczucia maja co ja!a moze tak jest ze wiele kobiet tak sie czuje tylko nie opisuja tego na forum bo przecie z model polskiej matki polki i sluzebnicy męża jest nam znany od dziecka kiedy nasze mamy kupowaly nam lalki i wozki do nich zebysmy uczyly sie byc mammai aplastikowymi garnkami dla potem kucharkami sama pamietam jak z kolezankami bawilysmy sie plastikowymi garnkami dla dzieci marząc o mężu i dzieciach!!!

Gość dziwne to
No fakt, pranie mózgu od dzieciństwa do określonej roli jest sadyzmem a potem wszystko wyłazi, jak guma z barchanowych gaci

Gość dziwne to
Agusiu...atak na serio czy ty jesteś gotowa na to, co chcesz zrobić? Bo teoretyczek to ja już znam sporo, tylko do praktyki nie przeszły, bo im podobno mózg nie pozwalał

Gość agusia8118
HA!1.PRZYJAŹŃ 2. ROMANSIK 3. PRZYJAŹŃ

Gość dziwne to
brzmi nieźle i łatwe nie jest... do tego trzeba naprawde sensownego faceta. Coś o tym wiem:)

Autorko wszystko z tobą w porządku. Żadna kobieta nie szanuje swojego męża i ma swoje dzieci w dupie, także u ciebie wszystko normalnie.

Gość agusia8118
MUSI BYC CIEKAWIE DOŚĆ MARAZMU I PROZY ŻYCIA!CHOĆ NA CHWILĘ!

Gość agusia8118
NIE NO FACECI SA ZAJEBISCIE JAK ZWUYKLE WSZYSTKO NA KOBIETY JAK NAM WIADOMO TO W POLSCE SA DOMY SAMOTNEJ MATKI NIE SAMOTNEGO OJCA BO TO WY FACECI ZOSTAWIACIE SWOJE ZONY JAK PORODZA WAM DZIECI WYCHOWAJA A PO 50 SA TAK STYRANE ZYCIEM ZE ZAPOMINAJA ZE ZYCIE IM PRZEZ PALCE UCIEKLO A ONA NAWET NIE ZDAZYLA POMYSLEC O SOBIE

Gość agusia8118
I NIE OBRAZAJ MNIE BO KOCHAM SWOJE DZIECKO I NIE DALABY JEJ ZROBIC KRZYWDY I NIE MOW MI ZE ZAMIERZAM SKRZYWDZIC SWOJE DZIECKO

Gość dziwne to
Agusia spoko...bez nerwów...to jak, gdzie i kiedy?:)

Gość agusia8118
PALANT JAKIS!

Gość agusia8118
HAHAH CHCESZ MNIE SPARWDZIC NA ILE JEST WIARYGODNE TO CO MOWIE??? NIE NIE NAPEWNO NIE NA FORUM I NIE PRZEZ INTERNET!SAMO PRZYJDZIE A SA OKAZJE !