Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalena270

Allegro

Polecane posty

Gość Magdalena270

Czy zakładając konto na allegro wszystkie dane musza byc prawdziwe?

Gość tak musza byc prawdziwe

Gość a co nastepna oaszustka??
??

Gość Magdalena270
Nigdy nie korzystałam z tego wiec Tak jakos sie zastanawiam czy kazdy bedzie mogl zobaczyc moje dane?

Nie w tej chwili nawet nie widać całego nicku. Konta z danymi sa całkowicie bezpieczne. Twoję dane dostaje tylko osoba u której dokonasz zakupu lub osoba od której coś kupisz. Tysiące rzeczy za śmieszne pieniądze możesz kupić. Ale przed akupem sprawdzaj opinie o sprzedajacym żeby się nie naciąć.

World_of_Warcraft: podszyw Ci nei wyszedl cieniasie :D :D :D

Gość zxzxzx
wstyd,co?

Gość Hehe dobre...
A jak podasz fałszywe dane to jak mieliby Ci przysyłać paczki ? Poza tym aktywacja konta przychodzi na podany adres więc jak podasz fikcyjny to nie trafi do Ciebie list i nie aktywujesz konta:).proste.

Gość e-cinka
tak jak loletka napisala ,podajesz dane ale nie sa one widoczne na aukcjach dopiero gdy kupisz cos czy spzredasz to u danej osoby na mailu o wygranej czy tam sprzedanej aukcji pokazuja sie tej osobie twoje dane do dokonczenia transakcji ...jednym slowem bezpiecznie i dyskretnie

Gość zxzxzx
ja bym co najmniej miesiac nie wychodziła,a i po tym miesiacu to tylko ciemną nocą i w przebraniu

Gość Magdalena270
Dzieki za normalne wypowiedzi:) myslalam ze kazdy przed kupnem juz bedzie mogl wszystko zobaczyc. Jak widzicie nie kazdy jest taki obeznany.)no ale wszystkiego mozna sie nauczyć.:):):)

Gość zxzxzx
nie jestem brzydka(w przeciwienstwie do ciebie słoneczko)i to co pisałam to było dla żartu bez złosliwosci,tak dla jaj,ale ty nawet poczucia humoru nie masz i umiesz tylko głupie podszywy robic(nie,ty nawet tego nie umiesz)nie warto z tobą żartowac ani nic.pocałuj mnie w doope