Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidziaaaa

poprosił mnie żebym rozebrała się i zrobiłam to

Polecane posty

Quicksand i tym się różnisz od lidzi że ona wie czego chce i jest zdecydowana iść na całość bez podchodów gierek i przekomarzań po których nie wiadomo o co jej chodzi. A takich kobiet większość facetów z jakichś niezrozumiałych przyczyn się boi. To i uciekł ;)

Gość marielo
no przesadził z tym podziekowaniem :D Ja bym chyba się rzuciła taka naga na łóżko i ukryła twarz w poduszce po czym zaszlochała :D To dosyć upokarzające że on wyszedł, nieprawdaż? Ale jestem ciekawa jak ta historia się skończy, napisz nam autorko bądź tak miła :D

mysliciel to mowisz ze takich kobiet faceci sie boja/? to niby one maja byc lepsze od reszty ? a jakby nogi rozwalila na oscierz rzucajac sie na lozko bo niby wie czego w zyciu chce to by az tak byla zajebista??

Quicksand dramatyzujesz :D tak od razu nogi rozkładać przecież między nagością a pieprzeniem się z kim popadnie to jeszcze można trochę stanów pośrednich znaleźć. Poza tym zakładam że skoro on poprosił a ona się zgodziła to nie byli dla siebie kompletnie obcy zresztą można wnioskować że autorce leży na sercu zainteresowanie ze strony tego chłopaczka. A jeśli myślisz że kobieta odważna musi być od razu nazwijmy to brzydko"puszczalska" i "łatwa" a nieśmiała i bawiąca się w podchody "porządna" to się grubo mylisz. Na takim podejściu można się łatwo naciąć bo nieraz te niezdecydowane kokietki zachowują się jak szmaty a te zdecydowane podchodzą do sexu nie dość ze uczciwie to z głową. A faceci się boją kobiet odważnych i jest to fakt potwierdzony wieloma badaniami ale o podłoże tego zjawiska spytaj kogoś innego bo ja mimo że czytałem o tym nie rozumiem ;) Ja się nie bałem ;)

mysliciel ja tak nie uwazam, sama pewnie na jej miejscu bym tak zrobila, tylko ze pozostala w bieliznie pewnie, bo sadze ze lepiej zostawic pare szczegolow nieodkrytych na domysly:P sama w takich sytuacjach mimo ze "porzadna" to potraafie byc baaardzo odwazna, tylko mam inne troche podejscie

Gość paranoja211
niektorzy twierdza, ze mezczyzna , to wieczny mysliwy,jak ma cos za latwo,to sie peszy! wymaga to nieraz delikatnej gry! nadmierna szczerosc neraz nie poplaca! nieraz roznica miedzy zacheceniem , a zniecheceniem jest bardzo niewielka!

Quicksand a przepraszam o jakich domysłach mówisz ? :D Wiesz ja wiem że w dzisiejszych zwariowanych czasach dziewczyna z majtek może wyjąć coś co większości facetów by się nie spodobało.... Ale sądzę że jednak większość jest kobietami i nie ma w poprzek więc nie bardzo rozumiem czego się domyślać. Ja jak najbardziej rozumiem twoje podejście ale zapewniam cię że różne kobiety mają różne podejście do nagości. I dla wielu rozebranie się przy facecie nie jest niczym wielkim. I wybacz ale rozebranie się do bielizny to nie jest szczyt odwagi... Robisz to zawsze idąc na basen. ;) Chyba nie powiesz że to czyn heroiczny :D Sprawa jest dość prosta autorka pod wpływem alkoholu, chwili i zapewne tego że chciała spełnić prośbę przyjaciela kolegi chłopaka czy kogokolwiek kim był nasz uciekinier dla niej zdecydowała się na taki krok. Zakładam zresztą ze miała konkretny powód żeby tą prośbę spełnić ;) Jak sama napisała nagość nie jest dla niej niczym bardzo wstydliwym więc to co zrobiła nie było też dla niej wyczynem heroicznym a mogło nawet by być dla niej przyjemne gdyby nie fakt że spowodowała panikę u osoby do której to skierowała.

Gość jakjakiel
szok ! -------- Zbieram na Citroen C6 www.citroen.pl/citroen-c6/