Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

polomargarita

najpiękniejsza rzecz jaką zrobił dla mnie partner/partnerka...

Polecane posty

Gość Chciałam się wpisać ale widzę
"temat dawno nie jest na temat" No właśnie widzę :) Nie rozumiem, jaki jest sens zakładać konkretny temat, skoro się i tak zamierza na nim prowadzić rozmowy, które powinny być przeniesione na priv. No ale ja wszystkiego rozumieć nie muszę, pozdrawiam 🖐️

Gość Chciałam się wpisać ale widzę
Nie wiem, czy to do mnie, ale nie jestem żadną bzdurcią. Ja nawet nie wiem, kto to jest! :D Widzę, że niektórzy naprawdę na forum mają życie. Uciekam stąd, bo to śmieszne jest, za duża jestem na takie kretynizmy 🖐️

temat był założony z myślą by inni mogli się wpisywać na temat, ale jedna panna po prostu nie może się powstrzymać od komentarzy więc trudno...

Gość też się chciałam wpisać
ale nie ma szans się przebić w tych dziwnych gadkach :o

Gość bzduecia krolowa
głupoty i obludy

Gość bzdura ty oszołomie
napisz choc raz cos madrego jak chcesz sie wypowiadac

po tym jak w rozmowie tel. wściekałam się na padnięty laptop [coś mi się wtedy zawieszało non stop] od razu wsiadł w samochód i przyjechał w nocy z drugiego końca Polski, żeby przywieźć swój - co bym nie spóźniła się z oddaniem raportu na czas przekoczował niecałe 3 godziny i pojechał znów do pracy

Gość wiesz co casablanka
kiedyś byłam w takim clubie gdzie dwoch karkow przed wejscie robiło selekcję, byli chamscy nie rozumiem jak można komus kto stoi pol godziny w kolejce powiedziec sorry ale ty nie wchodzisz ! wypad stad jakas paranoja.

Gość wiesz co casablanka
a moj facet wiele dobrych rzeczy dla mnie robi, pomaga mi na codzień jak tylko moze, kiedy byłam chora to wziął urlop by całymi dniami sie mna opiekować, do pracy czesto podrzuca mi swieze bułeczki i wiele wiele innych ;)

kiedyś byłam w takim clubie gdzie dwoch karkow przed wejscie robiło selekcję, byli chamscy >>>>a co ja za to mogę ? są ludzie i ludziska...widocznie na tych drugich trafiłaś. nie rozumiem jak można komus kto stoi pol godziny w kolejce powiedziec sorry ale ty nie wchodzisz ! wypad stad jakas paranoja.>>>>>>>>.zasady selekcji ustala właściciel lokalu, maja obowiązek robić selekcje i już. dla mnie to też nie jest do końca normalne ale cóż.

dlaczego dziwny? pomysł super jak ktoś jest takim próżnym snobem jak ja :) i nie chce kozaczących pijanych dresów, ich tępego śmiechu, widoku bójki kilku karków o miss tapety chodzi tylko tam, gdzie jest przyzwoita selekcja najczęściej nawet ochroniarze są inni w takich lokalach i nie mają wyrazu twarzy "przypierdolić ci?!"

super pomysł jest wówczas gdy nie wpuszczani zostają pijani goście, dresy czy małolaty, ale często zdarza się, że stoi osoba nawet godzinę, wygląda przyzwoicie ale nie zostaje wpuszczona bo np. nie podoba się ochronie....dziwne ale prawdziwe. Więc moim zdaniem nie do końca aż taki super pomysł.

Gość g. frela co spać nie moze
upa upa

Gość stara gderaczka
pamiętacie ??? :D

Gość thbytruhjyukiyjt
za dużo by ujac jednym słowem

Gość stara gderaczka
tyle czasu juz minęło od krolowania dziewczyn ale wierze ze te czasy wróca :D wam tez brakuje cassablanci polomargarity czy bzdurci ?

Gość stara gderaczka
frela nadal jest na kafe hi hi :D a reszta niedlugo dołaczy hurrra chcecie wiedziec ile sie pozmienialo u dziewczyn a donkapatke pamietacie? ona byla troche niedorobiona

Gość stara gderaczka
a arnolda pamietacie najpiekniejszego chlopca z dubaju

Gość stara gderaczka
czyli nie robicie dla siebie milych rzeczy ? :D

Gość Najpiękniejszą rzecz jaką
zrobił dla mnie mój partner to przeżył ze mną swój pierwszy raz. To super sprawa mieć u boku fajnego i porządnego faceta, który nie puszczał się na prawo i lewo.

Gość stara gderaczka
a nie chciałaś tego zrobić z kims bardziej doswiadczonym? prawiki są chyba kiepscy co ? nie wyobrazam sobie jak moze wygladac seks z prawikiem, rzygac sie chce

Gość gość
Tęsknię za tamtym czasami na kafe

Gość gość
kocha mnie ,chce tylko mnie :), gdzie sie pojawia prosi o moja obecnosc i takie tam inne :)

Gość gość
najlepszą rzeczą jaką zrobił to uwolnić mnie od siebie , puścić mnie wolno i dać mi żyć bez niego