Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

polomargarita

najpiękniejsza rzecz jaką zrobił dla mnie partner/partnerka...

Polecane posty

fajnie jest... ewidentnie widać ze chcesz zaczac klotnie, daruj sobie po co mi to w ogóle piszesz? ani z tobą nie "rozmawiałam", ani ciebie nie dotyczyły moje posty, to po co się w to wcinasz? :O

Gość fajnie jest...
bo zasmiecasz fajny temat swoimi głupotami

fajnie jest... bo zasmiecasz fajny temat swoimi głupotami a zauważyłaś,że właśnie robisz to samo? ;) czy ten mały szczegół umknął twojej niezwykłej uwadze? :D

Gość fajnie jest...
ja odpisałam na temat, ty zaczełaś zaczepiać dziewczyny, które Cie olały, chyba ten mały szczegół nie umknął twojej niezwykłej uwadze ?????????????????????????????????????????

fajnie jest... ja odpisałam na temat, ty zaczełaś zaczepiać dziewczyny , które Cie olały, chyba ten mały szczegół nie umknął twojej niezwykłej uwadze ????????????????????????????????????????? po czym radośnie zaczęłaś się wtrącać do rozmowy, ktora ciebie w żadnym stopniu nie dotyczyła :)a teraz potup nóżkami ze złości, bo widzę,że już cię nosi po ilości pytajników :D nie twoja sprawa co i do kogo pisze :P

Gość kot13
trudno pamiętać dobre rzeczy?;-) nie doceniamy ich po prostu... mój - były już- facet swoją miłością zdjął mi z barków wielki ciężar winy i jeszcze przeżyłam z nim najbardziej niesamowity pocałunek w życiu- dodam , że nie jestem nastolatką

Gość fajnie jest...
to prawda, tych dobrych nie pamietamy... patrze na te tematy na kafe i same takie na nie, negatywne....ludzie piszą tylko o tych złych sytuacjach....

heh...te pocałunki, ja pamiętam też swój pierwszy pocałunek i pierwszy raz, z osobą która kochałam całym sercem....były to wspaniałe chwile, dziś pozostały jedynie wspaniałe wspomnienia....

ja też czasami wracam do wspomnień :D polo pamiętasz swój pierwszy raz tak dokładnie ? był zaplanowany czy taki spontaniczny ?

pamiętam z każdym najdrobniejszym szczegółem :D oh kochana był zaplanowany, taki jak sobie wymarzyłam, swiece i kadzidełka....ach...

Gość fincja
Ktoregos ranka maz zrobil mi na sniadanie kanapki serowe, przy czym pokroil ser zolty w dziwne paski a potem smiesznie je ulozyl na kromce. Zaserwowal i powiedzial: to po chinsku: Kocham Cie.

Gość mój dla mnie zostawił żonę
:) nie mógł zrobić nic piękniejszego, nic większego ❤️

ja mieszkając w Bdg czasem widywałam mojego exa z którym przeżyłam pierwszy raz...kiedyś, ale to już dawno, byłam z nim na kawie i wspominaliśmy stare dobre czasy....on był moja pierwsza miłością, a ja jego...poznaliśmy się jeszcze w podstawówce :)

mój właśnie się obżera ha ha on to potrafi wchłonąć...pół lodówki na raz :D

powiedz mu, ze Polucha mówiła żeby tyle nie wchłaniał bo się w futrynę niedługo nie zmieści, a chyba wie, ze ja nie mam takich drzwi dużych jak wy :classic_cool: pozdrowionka dla was 🖐️

Gość a teraz donkapatke
porządnie mi obciagneła wczoraj

Gość po ciula zakładać temat ?
i po prostu to olac...

Gość a teraz donkapatke
nie maja sie gdzie kłócic...kumasz to

Gość a teraz donkapatke
cass jak cibie moga pociagac taki karki ze sie w futryne nie mieszcza ??

Gość a teraz donkapatke
bzdurcia czyż nie uważasz, że one są załosne ??

Gość a teraz donkapatke
dobrze zrobiłaś ! nie moge tego czytać po prostu !!

Gość dajcie spokój
no w końcu cos pozytywnego mój facet zawsze rano robi mi sniadanie, a wieczorami masuje stópki...kocham go za to, mój słodziak :D

Gość mmmmmnmnm
mój nic dla mnie nie robi :(

Gość bzdurcia...
co za paranoja

Gość bez przesadyzmu
po prostu jest przy mnie w dobrych i złych chwilach :)

Gość dzieci są słodkie
17:01 piękne;)

Aaa hahaha jak ja uwielbiam takie cos. Dwie pożal się Boże przyjaciółeczki deklarują swe oddanie serduszkami i kwiatuszkami, cmokają sie, najchętiej to palce do dupy by se powsadzały, a minie trochę czasu i słit koleżaneczki będą se włosy rwały hahahaa Bzdurcia, nie przejmuj się, wiesz jak jest - jak się dwie wiedźmy na człowieka uwezmą. A niby takie mądre, wspaniałomyśle, kochane, miłosierne [ a w rzeczywistości głupie puste *** Teraz pewnie nie będę miała wstępu na żadne ich topiki co haha ? Ucałujcież się w swe wywazelinowane pupki :* hahahaaa