Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

polomargarita

najpiękniejsza rzecz jaką zrobił dla mnie partner/partnerka...

Polecane posty

polomargarita cass jest osobą mile widziana w moim zyciu, Ty niestety nie... to jest publiczne forum,a nie twoje pożal się Boże "życie" :D cassablanca bzdurcia, jak Ty nie mozesz zyć bez nas Amelio, bez przesady :P zobaczyłam fajny temat, to weszłam, nie śledzę twoich "mądrości życiowych" na kafe, więc skąd niby mam wiedzieć gdzie piszesz? :)

Amelio, bez przesady zobaczyłam fajny temat, to weszłam, nie śledzę twoich "mądrości życiowych" na kafe, więc skąd niby mam wiedzieć gdzie piszesz? -------------->ale mój widziałas nick, a tam gdzie ja tam Cass pustaku

wiesz kiedy mi pomaga ?? jak chce żebym padła ze śmiechu, wtedy tylko wspomni o Tobię i mamy ubaw po pachy :D :D Cass ❤️

polomargarita wiesz kiedy mi pomaga ?? jak chce żebym padła ze śmiechu, wtedy tylko wspomni o Tobię i mamy ubaw po pachy to chyba jeszcze do tego nigdy nie doszło, skoro nie padłaś ;)

polo.... myślisz,że ma dla mnie znaczenie z jakiej literki do mnie napiszesz? wybacz, ale podstawówkę mam już dawno za sobą, ty raczej nie, na pewno mentalnie :)

polomargarita idź wypij mleko i nie pyskuj gówniaro ale nie denerwuj się już :) rozumiem,że nie potrafisz odpowiedzieć sensownie, żeby przy okazji kogoś nie wyzywać, tudzież nie próbować go zdyskredytować (o ile wiesz co to znaczy), nawet sie nie muszę specjalnie wysilać,żebyś pokazała jaki faktycznie poziom prezentujesz :)

wejdź na temat :dziewczyny wpisujcie się, co u was.. i poczytaj jaki poziom reprezentujesz...nic tylko Ci współczuć

polomargarita wejdź na temat :dziewczyny wpisujcie się, co u was.. i poczytaj jaki poziom reprezentujesz...nic tylko Ci współczuć popatrz w lustro i potem się wypowiedz, do ciebie mi daleko i nie jest to komplement ;) niesmaczne to jest twoje postępowanie i brak jakiejś "sensownej" odpowiedzi, bo o mądrą to cię nie podejrzewam ;)

najpiękniejszą rzeczą jaka zrobił dla mnie mój facet, było "udekorowanie" mojego mieszkania mnóstwem róż....to była niespodzianka na urodziny :)

cassablanca tej pani już podziękujemy...idź z Bogiem, tobie też brak konstruktywnej odpowiedzi, czy tylko polo... jest tak ograniczona? póki co, ja tu nikogo nie obraziłam,tylko mnie się próbuje obrazić,więc sie cass zastanów 2 razy zanim coś napiszesz,a nie broń bezmyślnie koleżaneczki :O

Gość fajnie jest...
mój wykleił kiedys cale mieszkanie karteczkami na których było napisane kocham cie, pragne, jestes cudowna itd oszalałam wtedy :D

Gość fajnie jest...
faktycznie, bzdurcio po co takie głupoty wypisujesz ? temat fajny

Gość Misiaku
Widze, ze kolka wzajemniej adoracji kwitna...

Gość fajnie jest...
dajcie juz spokój z tym obrzucaniem sie błotem, po co w ogole bzdurcio zaczynasz.

Gość Wszystkie jesteście
głupie cipy :(

fajnie jest... faktycznie, bzdurcio po co takie głupoty wypisujesz ? temat fajny obrażam kogoś? wyzywam? robię ci krzywdę? po co w ogóle do mnie piszesz?

Gość fajnie jest...
ewidentnie widać ze chcesz zaczac klotnie, daruj sobie