Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie to znajomości internetow

Facet z internetu sie obrazil

Polecane posty

Bo wyslal mi swoja fotke, a ja mu nie odeslalam, i juz bylo po rozmowie :/ Nie warto nkogo poznawac przez neta, moim zdaniem tym zachowaniem udowodnil na czym mu zalezalo

Gość babcia jagusia
dlaczego nie odesłałaś swojej foty?

Gość
wygląd tez jest bardzo ważny

Bo jednak mam obawy, czasem fotki koncza na cafe do ogolnej oceny :/

Gość babcia jagusia
on też nie miał pewności jak jego fotka skończy... trochę to nie fair z Twojej strony.

tak myslicie? No moze tak, ale ja mam zawsze jakies takie obawy, bo raz facet mi napisal, zebym mu wyslala fotke od pasa w dol, i to mnie strasznie zniechecilo

Gość babcia jagusia
nie wiem zresztą... ja miałam kiedyś taką sytuację że rozmawiałam jakiś czas z facetem (GG), nie wymieniliśmy się zdjęciami a po jakimś czasie spotkaliśmy się i... oboje się rozczarowaliśmy swoim wyglądem :o potem kontakt się urwał

Gość Ja_znam
Fotki są potrzebne -po co budować w wyobraźni nieprawdziwy obraz naszego rozmówcy:)

Wiem ze w takich znajomościach liczy sie wyglad, ale liczylam wlasnie ze nie tylko, dlatego chialam poczekac z tym zdjeciem, bo w moim przekonaniu jesli facetowi zalezy na jakiejs tam dluzszej rozmowie i poznawaniu przez gg, to wcale az tak by sie nie obrazil

A najgorsze jest to ze on mi sie spodobal :/ a ja sklamalam ze jestem brzydka

Miał rację. Jeśli umówiliscie się na wymiane zdjęć, to postapiłaś jak gówniara.

"sklamalam ze jestem brzydka". No skoro bałaś się wysłać swojej fotki, to może nie skłamałaś że jesteś szpetna.

mozliwe ze bylo to pierwsze oszustwo z wielu z twojej strony :/ moze dlatego sie zneichecil, a to ze powiedzialas ze jestes brzydka napewno go nie zachecilo :P

Zdaje sobie sprawe ze tak to mozna odbierac. Mialam wczesniej jedna przygode z osoba z internetu i zostalam oszukana moze dlatego tak postapilam. lalineczka - "No skoro bałaś się wysłać swojej fotki, to może nie skłamałaś że jesteś szpetna" - nie dorabiaj sobie ideologii ;)

A jak myslicie da rade to jakos odkrecic, czy za bardzo namieszalam?

Powiedz ze sie speszylas, oniesmila cie jego uroda, ze sie balas znajomosci z internetu itp, dasz rade ;)

wyluzuj troszkę :) w sumie to głupio zrobiłaś ....ale pewnie jeszcze wszystko da się odkręcić ,tyko powiedź szczerze czy to zwykłe foty czy jednak bardziej intymne........?

Eh to juz jest nie do odkrecenia :/ bo probowalam sie wytlumaczyc ale koniec, no prosze a ja przekonana ze znow trafie na samych nienormalnych, poznalam bardzo normalnego, no ale co z tego jak zawalilam :/ Rowerka - chodzi o normalne zdjecie, absolutnie zadnego intymne

spokojnie .....przejdzie mu to prześlesz fotke i wszystko wróci do normy....:)

Ale tez mialam wrazenie ze on klikal z wieloma kobietami Rowerka - historjka w stopce genialna :):)

...wiesz to jest jednak net "inny świat"...więc nic niewiadomo może ma kilka takich dziewczyn........

Gość to zdjecie które dostałas
od niego to nie koniecznie on na tym zdjęciu , faceci chętnie wysyłają zdjęcia nie swoje żeby laska zrewanżowała sie swoja podobizna jak sie spodoba i facet chce sie naprawdę spotkać w realu to wymyśli jakas historie odnośnie zdjęcia ale wiele facetów jest przede wszystkim ciekawych jak dziewczyna wyglada

Gość Calineczka23
Jak On ma na imie?

Calineczka a co sadzisz ze klikalysmy z tym samym? ;)

Gość analna zosia
Niezla suka z ciebie on wyslal ci fote a ty zrobilas go w konia

Spierdoliłaś sprawę, a do gościa masz pretensje. Weź koło i pierdolnij się w czoło.

Gość inch
Hm mam podobny problem. Mój internetowy kolega też mi strzelił focha za to, że nie pokazałam mu swoich nowych zdjęć..tzn to było coś takiego, że on wiedział jak wyglądam, bo napisał do mnie z pewnego portalu, ja natomiast jego wyglądu nie znałam. I pewnego dnia jakoś w rozmowie poprosiłam o jego zdjęcie to wysłał kilka bez problemu. Gdy poprosił mnie o moje to go zbyłam delikatnie, bo po prostu ich nie miałam. to ten wziął i też się obraził, a ja od tyg pluje sobie w twarz jaka głupia jestem ;p Zastanawiam się tylko czy on definitywnie się wycofał czy po prostu chce zobaczyć czy mi zależy i czy będę teraz chciała jakoś załagodzić sytuację. Już nie wiem co myśleć..

Teraz nawet aby z kimś rozmawiać, po prostu rozmawiać to trzeba najpierw pokazać się. Ustosunkowujemy się do tego co widzimy i nie chcemy w ciemno wchodzić z kimś w relacje bo np okaże się "pasztetem" a tym samym stratą czasu i rozczarowaniem. Dlatego też taka sytuacja Ciebie spotkała. Wielu z nas zaprze się rękoma i nogami że umiejętność przeczytania książki a nie jej tylko oglądnięcia i przeczytania mikro recenzji z okładki nie jest nam obca lecz ta kusząca "oszczędność czasu" i nasza domniemana intuicja dzięki, której "widzieć znaczy wiedzieć" nabiera przewodniego znaczenia w relacjach, szczególnie płci sobie przeciwnych ... temu każdy ulega ;)

Gość ktoś tam z głębii
zależy za co się obraził : za brak fotki , czy za oszustwo polegające na niespełnieniu obietnicy