Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie to znajomości internetow

Facet z internetu sie obrazil

Polecane posty

Gość derftgyh
[zgłoś do usunięcia] takie to znajomości internetow Bo jednak mam obawy, czasem fotki koncza na cafe do ogolnej oceny :/] u ciebie zakonczyl brak tej fotki, wiec w czym problem? i tak zle i tak niedobrze.

Już zapomniałam że tu pisałam :) Facet nie obraził sie o brak fotki tylko chyba najpierw pomyślał że go okłamałam. Jednak nie jest zainteresowany bo by jeszcze coś napisał, przeciez fotke faktycznie można przesłać w każdej chwili to kwestia przełamania, no szkoda ale wiem ze sama nawalilam

Gość tajemncia sukcesuuu
autorka tematu to jakas ciezka idiotka.. nie dziwie sie gosciowi ja sam bym ci od razu bloka zajebal tepa blazo!!

Gość faceci są śmieszni
Wiem ze w takich znajomościach liczy sie wyglad, ale liczylam wlasnie ze nie tylko, dlatego chialam poczekac z tym zdjeciem masz racje,a jeśli pisałaś mu że nie chcesz wysyłać swojej foty tak od razu ,to nie powinnas mieć wyrzutów sumienia. Chcial się pokazać jego sprawa,przecież nie musiał--mógł poczekac na twoje zdjęcie. Nie pisz do niego--olej

Gość Calineczka23
Wiesz, znajomosci internetowe sa rozne, a zycie w internecie oograniczone...;) Kto wie moze to ten sam:)

Gość a mój facet z neta
już 1,5 roku meczy mnie o moja naga fotkę , powiedziałam , ze na razie jej nie dostanie o on , ze...... poczeka

tajemnica sukcesu - ty sie udaj od razu do psychiatry bo widac ze ciezko z toba