Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta 50

Polecane posty

Gość kobieta 50

nie jestem mlodziutka ale tez korzystam ze skypa rozmawiam tam przeważnie z kolezanka ktora wyjechala za granice, kiedy czekam na nia czesto zaczepiająmnie faceci , rozmawiaja (tylko na czacie ) normalnie przez kilka dni a czasem tylko 1 dzien i nagle znikaja usowaja mnie z kontaktow. czy tez tak macie? czy tylko ja odpycham ludzi? najpierw nie zwracalam na to uwagi ale teraz czuje sie jak trędowata.

Gość a propo
moze jestes straszydlem

Gość takie wlasnie sa znajomosci
internetowe, nic na to nie poradzisz. milion razy mialam sytuacje kiedy facet byl chetny kontynuować znajomosc, mowil ze na pewno, na 100% sie odezwie i cisza. wiec nie ma sie czy m przejmowac.

Gość kobieta 50
pocieszające, ale czasem mysle ze cos zemną nie tak, nigdy pierwsza do nikogo nie dzwonie, i niby mozna pogadac az nagle figa, sam sie dodaje do kontaktow i znika, te chlopy to jednak wybryk natury

Gość kobieta 50
a co mnie jak cie nie obchodzi moj skype to po co sie odzywasz / mnie tez nie obchodzi twoj rower.

Gość ja mam dziecko
:D

Gość a co mnie
mam gdzies czy ciebie obchodzi czy nie mój rower a odzywać sie bede tam gdzie chce i mam na to ochotę na pewno ty mi tego nie zabronisz jeszcze by tego brakowało żeby jakaś gupa baba mowiła mi co moge a co nie

Gość kobieta 50
a rob sobie co chcesz, ciesze sie ze ci ten rower ukradli :):):):):)

Gość kobieta 50
no wlasnie

Gość aaibb
nie przejmuj się - ludzie przychodzą i odchodzą... można się przyzwyczaić

Gość kobieta 50
przez tyle lat sie przyzwyczajam. :( kobiety chyba tak nie robią . jeszcze gdybym sama dzwonila , nagabywala to rozumiem , ale nigdy nie bylam upierdliwa :( cest la vie

Gość a co mnie
a ja sie nie ciesze jestem wsciekła jest mi przykro lubiłam ten rower teraz nie mam kasy na to żeby kupić nowy nie wymagam od ciebie empatii nawet na to nie liczyłam

Gość aaibb
Kobiety są takie same - najpierw szukają rozmówcy, żeby się wyżalić, a kiedy ich problemy znikają ...milkną.

Gość kobieta 50
a co mnie no i wreszcie normalnie sie odezwalas. wcale sie nie ciesze ale chcialam ci dopiec tak jak ty mi. zglos ten rower na policje, oni czasem cos znajdą co prawda nie czesto ale moze im sie uda, a jak nie to jesienia są promocje moze sobie naskladasz na nowy

Gość kobieta 50
aaibb ja tak nigdy nie zrobilam a mi ciągle sie to zdarza.