Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malunia88

Starające się i przyszłe Mamusie..2010/2011 :)

Polecane posty

Gość Malunia88

Hejka:) Mam 22 latka i bardzo pragnę miec malenstwo :) zaczełam starania już jakiś czas temu ale do tej pory nic...;(((( Wiem..jest dużu tego typu temacikow,ale wszystkie sa troszkę stare ;( a ja potrzebuję wsparcia obecnie i tearz...Zapraszam wszystkie starajace sie kobietki i te ktore już spodziewaja się swoich kruszynek :) Trzymajmy się razem :)

Gość Malunia88
oOomadalenaoOo moje gratulacje..... odpuszczania już tez prubowalam.....i nic....a tak bardzo pragnę....

Gość Malunia88
też chcę taka niespodziankę...:):):) mam taki silny instynkt macieżyński ze czasami mój facet twierdzi że zwariowałam...;)

Gość Malunia88
to podobnie jak ja:) ale już nawet moje zwierzkaki uciekaja na mój widok :D

jestem na innym topiku ale napisze też tu:) jestem gdzieś w 4 tyg,dopiero pójde do lekarza,mam 23 lata:) aa i udało sie nam w 2 cyklu :)

Gość Malunia88
Koty chodzą swoimi ścieżkami :) Kurcze chyba nie wytrzymam z niecierpliwosci do tego 9 czerwca.....;(

Gość Malunia88
monia_aa moję gratulacje :) eh.....

Dziewczyny przeszłam na inny nick....Malunia88 to ja Misia88...."zarezerwowalam" się :D

Noi mam nadzieję.....raczej mamy :) co za radośc nosic takie malenstwo pod serduszkiem:)

no :) mam nadzieje,że u mnie wszystko będzie ok,co lekarz powie....

oOomadalenaoOo ja jestem zareczona już od 2 lat a razem jestesmy od ponad 4 :) Do ślubu mi sie nie śpieszy...jest dobrze tak jak jest... :) monia_aa wszystko bedzie dobrze :)

a my jesteśmy razem 6 lat,a zaręczeni od 2 :) i wszyscy nam głowy trują żeby już wziąć ślub.... a mnie jest dobrze tak jak jest

No wlasnie mi też tak dobrze...mieszkamy razem ("na swoim") ,swietnie sie uklada wiec do czego mi papierek??? Moja rodzinka tez napiera..jego niezbyt....szczegolnie przyszla teściowa....

my i tak tylko cywilny narazie chcemy ale to jeszcze nie wiadomo czy uda nam sie teraz bo miska dziadek jest w szpitalu w nieciekawym stanie i jezeli cos sie stanie to nie bedzie slubu

u mnie też teściowa baaardzo napiera ;/ ja już mykam dziewczynki :) bede do Was zaglądać :) powodzenia misia!

Głowa do góry...bedzie dobrze....teraz czy puzniej to bez roznicy...:)