Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milia

pierwsza milosc

Polecane posty

Czy Ktos z was pamieta swoja pierwsza milosc?Ja wciaz po 13 latach kocham go,mysle i tesknie.Pierwsza milosc najwieksza w moim zyciu,niewinna i prawdziwa,Dzis kazde z nas zalozylo juz rodzine,niewidzialam Go 10 lat..pewnie juz niezobacze,dlaczego milosc jest taka okrutna?

Gość midribb
powaznie ciagle go kochasz? a męża? gdybyście obydwoje nie mieli dzieci i byłaby szansa to wróciłabyś do niego ? proszę zwróć mi wiarę w prawdziwą miłość :D

Gość antre
pierwsza milosc jest dlatego taka cudowna, bo przezylo ja sie za mlodu

Gość jaaaaa2o
antre - niekoniecznie

Czasem juz mysle ze niekocham meza...Tylko mi wygodnie w malzenstwie,maz jest wspanialym ojcem a syn najwazniejszy na swiecie,wiec tak juz moze zostac do smierci..bo zdrada u mnie odpada,ale czesto mysle ze juz niekocham meza..:(tesknie za ta pierwsza miloscia ktora wstrzasnela cala moja dusza..zawsze do niej wracam myslami..co pare miesiecy,Bardzo Go kochalam...teraz jest juz kims innym..ale wciaz mysle ze to z Nim chcialabym byc..chodz przez chwile

mam 27lat..mysle ze juz mnie w zyciu niespotka TAKA MILOSC,ani zadna inna,zestazeje sie z moim starym dobrym mezem...smutne

Gość svmp
rozumiem ten ból!! Wyszlam za maz tak w sumie bo bylo nam razem dobrze i bylo to rozsadne, majac 28 lat (czyli wcale nie mlodziutka i glupiutka) zakochalam sie z wzajemnoscia, po 2 latach od poznania tego faceta (obylo sie bez seksu! cale dwa lata! , zdecydowalam sie przestac krzywdzic meza i do dzis juz 5 lat jestem z moim ukochanym :) Jestem 10000000000 razy szczesliwsza i codziennie budzac sie kolo niego czuje sie jak w niebie :) Nie wiem w sumie co tobie poradzic, chyba za duzo nie mozesz zrobic, milosc albo daje szczescie i sens zycia albo go odbiera... :(

moge nawet zyc wspomnieniami..mialam wtedy13-14 lat,a on 18 i blad loczki do ramion.Niebieskie oczy,wygladal jak herubinek.Zawsze mial jakas dziewczyne,ale wracal zawsze do mnie,tak 4razy,a ja tak bardzo Go kochalam.Chodz byl madry i pozadny, zabawny i szlony jak wariat sie popisywal,uwielbiam Go..pierwszy raz mnie pocalowal i kompletnie mi odbilo..mam tak do dzis..eh zycie...

Gość eeeeeeeeew
to juz jest jakies zaburzenie. pierwsza prawdziwa milosc to mozna miec jakos najwczesniej kolo 20stki. ty jej nigdy nie spotkalas i zatrzymalas sie w rozwoju po prostu

Gość eeeeeeeeew
aha i pisze się nie kocham. nie z czasownikami piszemy rozłącznie. naprawde zatrzymalas sie metalnie na gimnazjum :o

Oczywiście że pamiętam, po 28 latach. Już nie tęsknię ona dziś na pewno nie jest tą nastolatką, w której się zakochałem. Ja też wątpię bym był tym samym człowiekiem. ;)

po 28 latach tez niebede tesknic...jeszcze tylko 15...Wiem to sie wydaje glupiutkie..

najbardziej rozwalaja mnie ci ludzie ktorym chce sie wogole pisac zeby poprawiec bledy ortograficzne innych i ponizac,mnie by sie palcem niechcialo ruszyc...:)))))

Gość puciapusia
prawda :D

hihahah jakis spec tu sie przypaletal:))))kolo 20:)))bo ty wtedy miales(as)1 milosc:))

Gość NiePrzyzwyczajona
jestem w podobnej sytuacji jest mi dobrze w związku, nie chcę tego kończyć bo mogę zostać sama, facet jest wspaniały i nie chcę go ranić ale mam sentyment do byłego a on chce wrócić... I muszę żyć z tym odczuciem może kiedyś minie.;] Ja pierwszej miłości dobrze nie wspominam:P Zakochałam się bez pamięci, kilka spotkań w przeciągu 1 mies, ja wniebowzięta a on 1 temat ''kiedy mi się oddasz'' :P . Następnie urwał się kontakt choć dzwoniłam płakałam jak głupia długo długo, później spotkanie na imprezie powiedział, że chyba zrobił dziecko jakiejś dziewczynie i że między nami było tylko całowanie w sensie sexu nie było.:D Nigdy już nie chce spotkać takiego chłopaka. Wtedy to był dla mnie horror, codziennie płacz, myślenie o nim, dzwonienie.. Minęło bezpowrotnie ale co z tego jak dalej się nie ułożyło tak jak bym chciała.

Moja pierwsza milosc byla idealna...pokochalam chlopaka,moglam z Nim byc i wtedy wszystko inne bylo niewazne,nic odemnie niechcial..moglam zapomniec o wszystkich problemach,o rodzicach tragicznie beznadziejnych,moglam wreszcie kogos kochac i czuc wielka milosc ktorej nigdy wczesniej i niedoswiadczylam...Wieksza jest tylko milosc do mojego dziecka..ale to inna milosc.A takiej jak tamta nigdy juz niedoswiadcze..moglam zapomniec o swiecie bo swiat byl tyko w oczach tej osoby,nic innego sie nieliczylo..

ja dopeiro 2 lata po roztsaniu...:/ i czuję , ze tylko przy nim byłabym szczęśliwa...... przykre

furgonetka Za wszelką cenę spróbuj sobie tego nie wmawiać.

Pamiętam i myślę,że jej nigdy nie zapomne,był moją pierwszą miłością,byliśmy nierozłączni,ale.....rozstaliśmy się 6 lat temu,po 6 latach bycia razem,nigdy nie przypuszczałam,ze to z mojej winy się rozpadnie nasz związek,ale stało się...nie układało się między nami od jakiegoś czasu,ja się zauroczyłam innym,głupia byłam i wszystko zepsułam,chociaż wina zawsze leży po środku,oboje popełniliśmy błędy......wspominam tamte chwile,myśle O Nim,czasem brakuje mi jego zapachu,,,zatopieniu''' się w jego ramionach,pocałunków...nie wiem co u Niego, nie widziałam Go z 5 lat,może już założył rodzinę....ale życie toczy się dalej.jest ktoś kogo daże uczuciem,ale nie takim samym jak moją pierwszą miłość.....