Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 w贸dka wyborowa

zosta艂a w贸dka

Polecane posty

Go艣膰 w贸dka wyborowa

Po weselu zosta艂o mi kilkadziesi膮t butelek w贸dki wyborowa.Chcia艂abym j膮 sprzeda膰, nie wiem tylko za ile.16z艂 za butelk臋 to nie za du偶o? nie orientuj臋 si臋 ile kosztuje w sklepach czy hurtowniach. A do chrzcin trzyma膰 je nie b臋d臋:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 a nie mozesz jej odda膰
do sklepu w kt贸rym j膮 kupi艂a艣? Podejrzewam, ze w 偶adnym innym sklepie czy hurtowni nikt od Ciebie ot tak w贸dki nie odkupi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w贸dka wyborowa
do sklepu jej nie oddam bo by艂a brana z hurtowni u znajomego mego brata. Nie mieszkam ju偶 nawet w tym mie艣cie. Da艂am og艂oszenie na lokalnym forum i kto艣 zaoferowa艂 15z艂.Nie wiem czo to dobra cena, czy te偶 poczeka膰 na lepsz膮 ofert臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalezy ile
czy jest 0,5 czy 0,7 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a za ile j膮 kupowa艂as
? jaka byla cena za jedn膮 butl臋 ? wiesz ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w贸dka wyborowa
to jest 0.5 nie wiem za ile by艂a kupowana bo kupi艂 mi j膮 tata razem z innymi alkoholami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gupeek
w hurtowniach 0.5l chodzi po 17 zl a 0.7l po 23 zl. tak czy tak - 15 to tanio, bardzo. zapytaj w hurtowni, gdzie kupowa艂a艣, czy nie przyj臋liby nieotwartych flaszek spowrotem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalezy ile
z tego co mi wiadomo, to 05 kosztuje ok 20 z艂 takze mysle, ze 15 z艂 to dobra cena

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalezy ile
ale w marketach..a w hurtowni to napewno taniej :) wlasnie, zapytaj...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w贸dka wyborowa
nie mam nawet paragonu wi臋c nie s膮dz臋 偶e j膮 przyjm膮, 艣lub by艂 p贸艂 roku temu.Dopiero teraz pomy艣la艂am 偶e trzeba co艣 zrobi膰 z t膮 w贸dk膮. 15z艂 to faktycznie tanio... w sumie nie przeterminuje si臋.

Udost臋pnij ten post

Ja bym sprzeda艂a po 15 z艂. Tak to stoi i si臋 marnuje. U nas ok 20 butelek zosta艂o ale zostan膮 zu偶yte na imprezy;-)

Udost臋pnij ten post

w贸dka sie nigdy nie zmarnuje. pr臋dzej czy p贸藕niej si臋 j膮 wypije, a terminu wa偶no艣ci toto nie ma :)

Udost臋pnij ten post

Tyle 偶e nie ka偶dy tal lubi w贸dk臋/wyborow膮 偶eby jej a偶 tyle wypi膰. Np ws w艣r贸d moich znajomych nikt wyborowej nie lubi.

Udost臋pnij ten post

a to nalezy kupowac na wesele w贸dk臋 ktor膮 sie lubi ;)

Udost臋pnij ten post

Tak tez zrobi艂am i ciesz臋 si臋 moim ma艂ym barkiem:-D

Udost臋pnij ten post

Np ws w艣r贸d moich znajomych nikt wyborowej nie lubi. " przelej w贸dk臋 do karafki gwarantuje ci 偶e nikt sie nie skapnie 偶e to Wyborowa :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sami smakosze
ka偶dy ma co艣 m膮drego do powiedzenia, bo finlandia blee, tamta blee. a jak sie im poleje to pij膮 grzecznie i smaku nikt nie rozpozna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sammer
tu a kurat macie racje,ludzie marudza a tej nie pije bo to taka a feeee.Kiedy艣 by艂am na imprezie ktos przyni贸s艂 偶ytnia i finladndie.by艂y takie 2 dziewczyny ktore powiedzialy ze jakiejs 偶ytniej nie pija poczekja na finlandie.A ze kolega mia艂 o chote na nich zazatowac.przelal finlandie po pustej butelce po zytniej i bylo tak ze te 2 dziewczyny sie nie napi艂y wcale.

Udost臋pnij ten post

Ja tam od razu wyczuj臋 co pij臋. Pewnych w贸dek nie tykam np wyborowej np polali nam w贸dk臋 na przywitanie i by艂a taka paskudna 偶e m膮偶 a偶 si臋 skrzywi艂.( to nie by艂a nasza weselna tylko od hotelu) W moim kieliszku na szcz臋艣cie by艂a woda i nie musia艂am si臋 m臋czy膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olusia260
I tak sie nie wyczuje kto co lubi.W贸dka to w贸dka.Jakby艣my tak mieli patrze膰 co kto lubi a czego nie lubi to musieliby艣my zrobi膰 niez艂y mix:) My kupili艣my Czyst膮 Delux:):):)Jak komu艣 nie pasuje to niech nie pije:)

Udost臋pnij ten post