Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość he236

czy przyznasz ze inne dziecko jest ładniejsze od twojeg o ?

Polecane posty

Gość innaanna
ODjkll, zapomniałaś jeszcze dodać, że jesteś bardzo skromna :P gratuluję poczucia własnej wartości :P co do dzieci - oczywiście, że przyznam, że inne dziecko jest ładniejsze od moich. Co nie zmienia faktu, że DLA MNIE moje córki są najpiękniejsze. Także dlatego, że codziennie im się przyglądam i mogę dzięki temu wychwycić atuty ich urody :)

Gość hahahahahooo
aha i oczekiwanie zeby pod zdjeciami byly komentarze ale ono piekne urocze cudowne......pomimo tego ze ma odstajace uszy i jest wyjatkowo brzydkie jak na dziecko :O

Gość ODjklll
hahaha gfdh coz za zazdrosnica:D Nie mam sie po co dowartosciowywac,bo wystarczajaco jestem dowartosciowana:P stwierdzam fakty:P Do czasu liceum nie bylam atrakcyja,to znaczy mialam adoratorow,ale to co sie zdarzylo jak poszlam na studia przeszlo moje najsmielsze oczekiwania..Zaczelam przykladac uwage do swoijego wygladu i uwierz mi nie jedna byla taka o mnie zazdrosna jak TY teraz:p :P No nie wspomne,ze osoby odpowiedzialne za reklame w Lodzi chcialy bym reklamowala bielizne,ale wiedzialam,ze jestem bardziej wartosciowa niz jakis modelling:p Aha-mam meza,pilkarza,mega przystojnego,takze mnie szanuje,kochamy sie :P jedyne czego nam brak to dziecka,ale i to przyjdzie w swoim czasie.. A MOJE DZIECKO DLA MNIE mimo ze Go jeszcze nie ma BEDZIE NAJSLICZNIEJSZE NA SWIECIE:p:p:p:p

hahahahahooo - grunt że Ty jesteś krytyczna wobec siebie, to się liczy najbardziej. Nie masz ochoty nie wchodź na profil osoby, która ma setki zdjęć swojego maluszka, proste i w miarę logiczne.

Gość hahahahahooo
wiem, nie wchodze na te profile.......wogole na nasza klase chyba ze chce popisac ze starymi znajomymi....po prostu widze tam ludzi ktorzy nic nie potrafia w zyciu lepszego zrobic niz swoje dzieci i to jest przykre a inne marzenia?? i jeszcze tez brak obiektywizmu...ja widze ze mam to zle albo tamto...chociaz jestem w miare ladne u dziecka kazdego widze plusy i minusy nie mozna widziec tylko dobrych cech...

Gość mam tattoo
a ja powiem wam szczerze ze nie rozumiem jak taka matka moze mówic ze jej dziecko jest najładniejsze na swieci a jest naprawdę brzydkie....przeciez kazdy widzi czy ktoś jest ładniejszy od mojego dziecka czy nie....rozumiem ze kochacie je najbardziej na swiecie ale twierdzenie ze nie ma ładniejszych dzieci jest wprost śmieszne

hahahahahooo - kotek, ale po kiego oceniasz innych? Masz marzenia i pasje do spełnienia, to spełniaj, broni Ci ktoś? Ale nie oceniaj innych względem swojej ambitnej miary, bo to hipokryzja.

Gość julia21211
straszny kocur nie wiem gdzie widzisz blad w moi zdaniu, literowka sie do niego nie zalicza.ale fakt, jezeli nie ma sie nic do powiedzenia to zawsze mozna sie do czegos przypieprzyc. podniecenia to raczej twoja specjalnosc wiec milcz

Gość mam tattoo
nie będą matką bo nie chcę dzieci

Gość hejkakhejka
a ja mysle, ze nie ma brzydkich dzieci- sa tylko dzieci podobne do swoich rodzicow:P

Gość mam tattoo
moja fryzjerka ma naprawdę brzydką córkę i jeśli by twierdziła ze jest ona najładniejszą dziewczynką to bym pomyślała ze ma coś z głową albo jest ślepa (ale włosy dobrze widzi :P)

Gość hahahahahooo
a ja jestem matka i uwazam ze trzeba dostrzegac real a nie wyobrazac sobie nie wiadomo co....i dziwi mnie jak ktos pisze ze ma najpiekniejsze dziecko a w rzeczywistosci nie jest ono nawet troche ladne.....widzialam za wiele takich przykladow inny przyklad z mojej rodziny chlopczyk ma 3 latka i ma dlugie wlosy ktore wchodza bo do oczu caly czas je poprawia przeszkadzaja mu i niszcza wzrok,,,a jak wspomnialam delikatnie ze wygodniej mu by bylo z krotkimi to mama powiedziala ze teraz jest ladniejszy i wszystcy na niego patrza jaki sliczny :O no dla mnie masakra.....a jest sredni z wygladu blondynek typowy maly

Gość mam tattoo
no własnie...ale niektóre matki wolą żyć w wyimaginowanym świecie gdzie ich dziecko jest najładniejsze na świecie :O

Gość tata_super_chlopaka
Przyznałbym gdyby tak było. Ale niestety mój syn jest najśliczniejszym chłopcem jakiego znam :D Pozdrawiam weekendowo innych rodziców !

Gość gfdh
ODjkll przeczytałam tylko że nap że jestem zazdrosnica, reszty twoich wypocin nie czytam ( ojoj pewnie ci przykro) mam w dupie ciebie , twoje zachwyty nad sobą bo i tak pewnie jestes pusta, głupia i nie masz faceta który by cie przytulił pogłaskał i pow że dla niego estes najukochańsza i byłby tylko z tobą i cie kochał nie za tyłek, ty czegoś takiego nie doświadczysz i zal mi ciebie . the end, zachwycaj sie soba dalej bo i tak jesteś biedna

Gość Myślę,że..
To nie ma znaczenia czy dziecko jest ładne. :-) Jako dziecko byłam naprawdę brzydka :( zazdrościłam (ślicznym) koleżankom w szkole podstawowej "powodzenia" u chłopaków... ja go nie miałam...pod koniec podstawówki (8 klasa) i w ogólniaku wypiękniałam i to bardzo ! Miałam wśród chłopaków,a i starszych mężczyzn ogromne powodzenie :-) w pierwszej klasie liceum miałam kilkanaście zaproszeń na studniówkę :D --poszłam z kuzynem :P Liceum skończyłam dobrych parę lat temu, powodzenie nadal mam b.duże pomimo tego,że jestem mężatką otrzymuję zaproszenia i komplementy :-) Ostatnio mój mąż usłyszał od kilku 2o letnich studentów- "ale ma Pan śliczną żonę" Nawet mi się tym pochwalił ;-) Jako dziecko cierpiałam ze względu na swoją brzydotę :( mimo iż byłam dzieckiem sprawiało mi to ogromną przykrość.( czasy przedszkolne) Moje koleżanki miały śliczne blond loczki,małe noski i śliczne usteczka.. Teraz większość z nich wygląda dużo,dużo gorzej ode mnie .

Gość syn brata mojego meza
jest tak brzydkim dzieckiem ze naprawde trzeba klamac gdy sie mowi, ze jest slodki:P no ale pierwszy wnuk, pierwsze dziecko w rodzinie malo sie kazdy nie posika jaki slodki a ja uwazam,ze wyglada jak "stary malutki" i na dodatek jest gruby-ale nie pulchniutki- gruby, no brzydki i juz, czasem jak przysla zdjecia i ogladamy to maz patrzy i mowi, ze brzydal maly i gruby na dodatek, no taka prawda co zrobic. fakt, ze w oczy nikt nic rodzica nie powie bo i po co ale teraz anonimowo moge to napisac.

Gość ghhhh
oczywiscie ze wam ludzie mowia ze wasze dzieci sa sliczne, a co maja mowic?? ja jak widze brzydkie dziecko to i tak mowie ze jest sliczne, no bo inaczej nie wypada.

Moje córeczki wg mnie są ładne,ale nie uczę ich tak ,ze tylko one są najśliczniejsze najpiękniejsze,najmądrzejsze,bo potem właśnie są takie dzieci które nie widzą nic poza czubkiem swojego nosa . Rozumiem,że dla każdej matki jej dziecko jest najpiękniejsze,i w ogole naj,ale nie uczcie tak dzieci "tylko JA i JA bo ja jestem najpiękniejsza/najpiękniejszy i nikt poza mną się nie liczy !

Gość hiuhu
Jak widzisz zadna matka nie przyzna, ze jej dziecko jest brzydkie/przecietne/ takie sobie, bo tym samym bylobyto przyznanie sie do tego, ze splodzilo sie cos nieladnego. Wiekszosc dzieci matek z tego watku jest pewnie przecietna do bolu, a te wmawiaja sobie jakie to pieknosci:D

Gość Myślę,że..
Podam Wam inny przykład. Znam parę-Ona bardzo brzydka (nie wywyższam się,ani nie naśmiewam po prostu czasami są takie kobiety-mało urodziwe i już) On również brzydal (rudy,wielki nos,duże uszy itd) mają córkę. Ich córka jak była mała wyglądała jak aniołek z obrazka :-) Blond loczki,śliczna buźka wszyscy się dziwili jak Oni mogą mieć takie śliczne dziecko. Dzisiaj ta dziewczynka jest w połowie podstawówki i niestety ale dawną urodę straciła a teraz robi się coraz bardziej podobna do rodziców.

Gość ktozdajeeeee
niestety wiele tych slicznych dziewuszek traci z czsem swoja urode. ja jako dziecko bylam bardzo przecietna jak patrze na swoje zdjecia to czasami wrecz wydaje mi sie ze bylam brzydka niby wszystko na swoim miejscu ale jakos nikt sie mna nie zachwycal . i jak teraz sobie porownuje to wygladam calkiem niezle. a te klasowe miss z podstawowki dawno stracily swoja urode. niektore juz w liceum zbrzydly niektore ciut pozniej

Gość moja córenkaa
jest naprawde naprawde sliczna proponuje mi wystawy -powaga- ale ja to mam w dupie i mysle ze uroda jej zostanie bo ona wdała sie na rodzine męża :P a tam sa bardzo piekne kobiety a tak szczerze? to oczywiscie ze sie ciesze ze mam piekna córeczke ale z drugiej strony to mnie to tez troszke martwi ....

Gość Altec Lansing
Na wystawy, to się z psami chodzi :o :o :o

Gość moja córenkaa
robiłam fotki u fotografa i ta pani własnie jakąś wystwe robiła i mnie prosiła chciała tez wykorzystac do reklamy swojej str.inter. ale sie nie zgodziłam i jeszcze takie....