Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co z tym zrobić ???

Zakochałam się

Polecane posty

Gość Co z tym zrobić ???

Zakochałam się w koleżance z klasy i zupełnie nie wiem co dalej począć. Znacie to uczucie kiedy widzicie obiekt waszych uczuć obok i wszystko w Was płonie, kiedy śni się Wam co noc i kiedy nie możecie jej dotknąć a tak bardzo chcielibyście tego ? Ja mam o tyle gorzej, iż nawet nie wiem czy ona ma ukierunkowanie na kobiety :|

Gość nie pierd....
zaprzyjaznij sie z nia.:) ja z moja obecna dziewczyna najpierw sie zaprzyjaznilysmy. pozniej dowiedzialam sie ze ciagnie ja do dziewczyn.:) pocalowalysmy sie... i poszło dalej. też jestesmy z tej samej klasy.:)

Gość nie pierd....
to Twoja bliska kolezanka?

Gość Co z tym zrobić ???
Niestety nie. Nawet nie rozmawiamy w szkole. :O

Gość nie pierd....
no to bedzie ciezko. nie mozesz jej wyznac uczuc bo sie rozniesie po szkole, nie wiesz jak zareaguje.... nie wszyscy sa normalni (tolerancyjni). a widzisz jakies szanse ze sie do niej zblizysz? ja nigdy nie myslalam ze bede z dziewczyna... ale podobno każda kobieta jest bi.:D

Gość nie pierd....
dla dziewczyn bardziej liczy sie psychiczna niż fizyczna bliskosc... najpierw musialabys ja do siebie przekonac zaprzyjazniajac sie z nia.... interesowalas sie juz dziewczynami czy to Twoja pierwsza ukochana?:)

Gość Co z tym zrobić ???
No właśnie zbliżyć się nie bardzo...bo jestem totalnie outsiderką w klasie. Czasami Ona się zakręci koło mnie i moich koleżanek. Właśnie co do tolerancji to ja kiedyś mieszkałam w duuużym mieście i tam bycie less czy bi jest całkiem normalne, są kluby branżowe dla less i gejów itp i nikt nie robi afery a teraz w małym mieście mieszkam i usłyszałam opinię pewnej laski na temat związków homo to mnie ciarki przeszły. Za miesiąc ja idę do innej szkoły i ona do innej, już się nie spotkamy pewnie :|

Gość Co z tym zrobić ???
Interesowałam się. Tzn już miałam nawet stałą dziewczynę przez kilka miesięcy ale ze względu na odległość nie wyszło.

Gość nie pierd....
moze popros ja o pomoc w czyms? podświadomie bardziej lubimy ludzi, dla ktorych cos zrobimy.:) popros o pomoc w nauce... tak bedzie chyba najprosciej...

Gość nie pierd....
jestes les czy bi?

Gość Co z tym zrobić ???
Ona jest taka lekko "męska" w sumie nie wiem jak to określić bo nie jest babochłopem. Tylko ma takie cechy chłopięce więc nie wiem...może jest szansa, że jest less? (bi) ... Tylko co z tego skoro ja nie potrafię nawiązac bliższego kontaktu :|

Gość Co z tym zrobić ???
Jestem bi. W sumie dziwna sytuacja bo jest jeden facet którego kocham już kilka lat (nie mamy już kontaktu) i wiecznie tęsknię. Ale to chyba taka pierwsza poważna miłość która zawsze zostanie. Poza nim to faceci mnie średnio obchodzą. Za to Ona jest zabójcza i szczerze mówiąc dawno nie byłam tak zauroczona kobietą!

Gość nie pierd....
nawet jezeli nie jest to sa duuuze szanse ze odkryje to w sobie dzieki Tobie. tylko najpierw musialybyscie sie zblizyc. kurcze, za miesiac opuszczasz ta szkole, postaw wszystko na jedna karte i popros ja o pomoc w czyms.

Gość Co z tym zrobić ???
Ok jak ją poproszę to co dalej ? W ogóle nie będzie dziwnie, że nagle zagaduję chociaż jej nie zagadywałam nigdy wcześniej ?

Gość nie pierd....
wyobrazasz sobie byc w zwiazku z kobieta do konca zycia? czy raczej chcesz meze, dzieci etc.

Gość nie pierd....
a w czym jest dobra? z majcy? polskiego? W-f? powiedz ze slyszalas ze jest z tego dobra, a nie masz sie do kogo zwrocic o pomoc.:) potem w ramach rewanzu zapros ja na lody czy pizze. do odwaznych swiat nalezy. nie uda sie - trudno. potem bedziesz dluuugo zalowac ze nie sprobowalas.

Gość ty się idź leczyć
zboczona

Gość Co z tym zrobić ???
Zdecydowanie sobie wyobrażam być z kobietą do końca życia. Nie jest moją fanaberią to że podobają mi się kobiety. Nie wiem dlaczego jakiś czas temu mój kumpel stwierdził, że wymyślam itp. :O Chociaż ostatnio chyba faktycznie ludzie się tym "lansują" ? może przez to ...

Gość nie pierd....
masz racje ostatnio to sie stala moda. mam nadzieje ze sie do niej odezwiesz i sprobujesz nawiazac blizszy kontakt.:) powodzenia.

Gość Co z tym zrobić ???
Dzięki za wsparcie ;*

Gość nie pierd....
23635033 to moje gg.:) teraz już ide spac ale odezwij sie do mnie :) ciekawa jestem jak Ci pojdzie i co zdecydujesz. :) Dobranoc.;*

Gość Co z tym zrobić ???
Dzięki, napisałam do Ciebie :)

Gość Co z tym zrobić ???
:)

Gość fjdiwojijijiji
:O

Gość Elwinga
Może najpiew zacznij od przyjaźni. Gdybyś tak od razu zaczęła do niej zarywać, mogłaby się czuć zakłopotana, być może dla niej to nowa sytuacja i mogłaby źle to potraktować. Rozumiem, w szkole rzadko kiedy osoby będące gej, bi, les mają łatwe życie. Znam kilku ludzi z inną orientacją seksualną i niestety nie zawsze spotkali się oni ze zrozumieniem i akceptacją.

Gość Co z tym zrobić ???
No właśnie - ta pieprzona nie akceptacja w polskim społeczeństwie jest dobijająca. Gdyby nie ta zaściankowość to wszystko byłoby prostsze:O Właśnie boję się żeby jej nie wystraszyć. Jest osobą lubianą w szkole więc może nie chce narażać swojej pozycji? :O A czy ktoś z Was miał podobny przypadek ?

Gość Elwinga
Jeśli jest lubiana, to na pewno może bardziej odczuwać presję otoczenia. Szkoda, może gdyby outsiderką byłoby ci łatwiej ?

Gość Co z tym zrobić ???
gdyby była outsiderką ? nooo zapewne! niestety sprawa wygląda tak, że to JA jestem outsiderką :O codziennie mnie skręca w środku jak ją widzę, jest mi tak strasznie przykro :(

Gość Elwinga
Jestem hetero, ale zawsze mnie drażniło, w jaki sposób traktuje się w szkole homoseksualistów. Od razu głupie ploteczki i uśmieszki, nawet nauczyciele nie zawsze są pozytywnie nastawieni. Wszystko to sprawia, że wiele takich osób musi się kryć z tym. Ale też nie bierz tego tak do siebie, jak ta dziewczyna okaże się chamska w twoim stosunku, to ją po prostu olej.

Gość Co z tym zrobić ???
Trudno olać kogoś w kim się zakochałaś :)