Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość nanananna
ALE w jakim celu niby ?????????

Gość :P :)
W celu wyodrębnienia z niego hormonu hCG i przetworzenia go później w laboratoriom na lek wspomagający zwalczanie niepłodności u innych kobiet. W innych krajach oddaje się mocz za friko (np. w Holandii). Po prostu codziennie przyjeżdża do domu przedstawiciel firmy organizującej zbiórki i zabiera pojemnik. Udział jest dobrowolny. Po prostu kobieta robi dobry uczynek i pomaga innym kobietom począć.

Gość kamcia22323
Zależy za ile ;)

Przyczyną tego jest fakt, ze po założeniu zupełnie nic się nie pokazało Przepraszam bardzo. A co do wątku, to mocz ciężarnych używany jest do szczepionek. Ja sprzedaję u siebie :) Jednak tak jak mi mówiła Pani pielęgniarka ze szpitala, mało kto o tym wie ;)

Gość w,ndk,wenfk
no dobra a ile dają?

Ja bylem honorowym dawcą moczu! :D (patrz moj profil/odznaczenia ;) ) Poważnie! Kiedyś na wydziale na ktorym studiwlem pod pisuar był podczepiony baniak i byl napis ze zbierają mocz do produkcji jakiegoś leku. Czego to ludzie ne wymyśla!

Autorko masz rację. Jest mega problem z pregnylem, a do jego wyprodukowania potrzebny jest mocz ciężarnych. Jeśli macie możliwość oddawajcie/sprzedajcie swój mocz. Sama latałam kilka miesięcy temu po aptekach, żeby zdobyć ten lek i lipa

Gość sdsdaaa
o to na 3 litry trzeba dobrze się naszczyc

Gość parisss
kfiatuszek, a w jakim mieście sprzedawałaś mocz? jesteś z Lublina?

Gość kotletek
czy są jeszcze jakieś osoby zainteresowane sprzedażą moczu? jak tak to proszę o kontakt na alutka0112@wp.pl

Gość gość
sprzedam Mocz kontakt agasssta@gmail.com

Gość gość
Ja moge oddac swoj za darmo tylko komu i gdzie

Gość gość
Kupię! prosze o szybki kontakt kmirusj@wp.pl

Gość gość
kurde pierwsze slysze;)tez bym sprzedala po co ma sie marnowac;)w ciazy sie duzo siusia;)hehe

Gość gość
hej ja jestem w ciazy tez moge sprzedac mocz bo kasa by sie przydala ale nie wiem gdzie z tym sie zglosic:/ malenstwo_19@vp.pl

Gość Marysia555
hej,przyjmę każdą ilość moczu,płacę za wysyłkę i pojemniki.Wysyłam na wskazany adres i oczekuję na odesłane napełnione pojemniki

Gość gość
Witam.Albin.Lat 43-wegetarianin od wielu lat.Proszę podać mi cenę za sprzedaż.Pozdrw.z Warszawy-borsunio 811@gmail.comProszę w odpwdz. Podać swój nr.tlf.

Gość H helix
Że też nie wiedziałam, jak byłam w ciąży. Mój świat kręcił się wokół ubikacji, piłam i sikałam chore ilości. Mogłam zrobić interes życia. Może, jak to mówią, inną razą ;P

Gość Izaa00
Kobiety ktore chca oddac mocz za darmo prosze pisac. Potrzebuje moczu poniewaz pracuje w klinice gdzie sie wyodrebnia to HCG z moczu. Ja pieniedzy za to tez nie dostaje. Niestety malo kto wie o pomaganiu w ten sposob kobiecie bezplodnej.

Gość polcia9898
Sprzedam mocz, kontakt na e-mail p.bandzmiera@wp.pl