Lolaaa123 0 Napisano Maj 29, 2010 8-ego odbyłam stosunek z Chlopakiem. 13,14-ego mialam owulacje-tak mi sie wydaje. 21-ego zrobiłam test PRE TEST o 6 rano gdzies.Wczoraj czyli 28ego- wystapilo plamienie(brozowe plamy). Zrobiłam test Quick Vue o 18 gdzieś. Oba wyszly negatywnie.Dziś jak wstałam rano mocno bolało mnie podbrzusze i po godzinie okres wydawał sie "normalniejszy" bardziej czerwony. Mierzyłam temperatuje i nadal utrzymuje sie 37 etopni:( Boje sie tego plamienia, pobolewalo mnie od dluuuzszego czasu tez podbrzusze. Moze byc to spowodowane stresem (plamienie i bol podbrzusza)?? Temperatuja moze nie spasc gdy nadejdzie miesiaczka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lolaaa123 0 Napisano Maj 29, 2010 Odpowie mi ktos :(((((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lolaaa123 0 Napisano Maj 29, 2010 Jestem w ciazy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie jesteś, przestań już Napisano Maj 29, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lolaaa123 0 Napisano Maj 29, 2010 To sie dowiedziałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie jesteś, przestań już Napisano Maj 29, 2010 nosz koorfa, pytasz to ci odpowiadam! gdybyś była w ciąży, to obecne testy by ją wykryły, bo robiłaś je po pewnym czasie od stosunku, więc zarodek zdążyłby sie zagnieździć, a skoro wynik jest ujemny, to ciąży nie ma, czego ty nie rozumiesz? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lolaaa123 0 Napisano Maj 29, 2010 No okej okej. A To ze robilam test az o 18 cos zmienic moze? I czemu temperatura nadal nie spada? :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie jesteś, przestań już Napisano Maj 29, 2010 wprawdzie zalecają robic rano, bo jest najwieksze stężenie hormonów, ale ja robiłam nieraz po południu i też wyszedł jak zaszłam w ciążę,więc uszy do góry, a na przyszłość uważaj i sie zabezpieczaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie jesteś, przestań już Napisano Maj 29, 2010 a co do temperatury, to może ona być spowodowana różnymi czynnikami, np infekcją, bo organizm sie broni w ten sposób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lolaaa123 0 Napisano Maj 29, 2010 Dziekuje bardzo ;) Ja sie zabezpieczalam ale pekla :/ W sumie wytrysku jeszcze nie bylo wiec chyba nie mam co sie martwic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie jesteś, przestań już Napisano Maj 29, 2010 polecam tabsy anty, większa pewność i skuteczność :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lolaaa123 0 Napisano Maj 29, 2010 Chyba trzeba bedzie zainwestowac ;) Dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka83 0 Napisano Maj 29, 2010 Quick Vue nie myli sie ( ale wiadomo to nie reguła ) Pre test u mnie 3 razy pozakzywał negatywny wynik a byłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lolaaa123 0 Napisano Maj 29, 2010 Wlasnie slyszalam duzo dobrego o Quick vue ale robilam go az o 18 wiec nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach