Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izulaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

chodzi o staz prosze o pomoc

Polecane posty

Gość izulaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

koncze niedlugo staz z UP pierwszy raz bylam na takim stazu i nie wiem jak sie pozegnac z nimi, dac im cos slodkiego? ze niby w ramach podziekowania? gdzies slyszalam ze dziewczyna odchodzac ze stazu tak dziekowala. ale ja uwazam ze nie mam im za co dziekowac predzej to oni mi powinni

phii, daruj sobie z podziękowaniami

Gość pewnie zdradza twoja koleżankę
Daj sobie siana. Nie dosć że mieli ciebie i twoją pracę za darmo???. Kosztowałaś ich jako pracownik O zł. A ty ccesz im dziękować?Chyba ze dorzucali ci pare groszy od siebie. Ja tak miałam- 660 zł z up i drugie od pracodawcy.

Gość ale pożegnać się wypada
niekoniecznie dziękować, chyba że za fajnie spędzony czas. Zostaw dobre wrażeniie, może kiedyś będą szukali pracownika i przypomną sobie, że jesteś fajna?

Gość ale pożegnać się wypada
A mój chłopak miał staż i taki był dobry, że dyrektorka uparła się, że go zatrudni na stałe. Nie mieli etatu, był nawet zakaz przyjmowania. Kiedy kończył mu się staż, pracownicy z całego piętra biurowca napisali petycję, że on ma zostać, było ze 100 podpisów. Sprawa oparła sie aż o wojewodę, ale go zatrudnili i to od razu na kierowniczym stanowisku z wysoką pensją. Dobrze zrobili, bo to jest super facet:)