Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fergiboom

tatuaże - co o nich myślicie ? ma ktoś ? a moze wasz partner? jakie wzory?

Polecane posty

Gość czorny
najlepsze sa na penisie

Gość fergiboom
i na cipce

Gość ja bardzo bym chciała tatuaż
własnie napis, który dla mnie sporo znaczy i mnie dobrze opisuje. W zasadzie słowo. Ale nie rozumiem, po co ludzi piszą sobie coś po chińsku/w języku, którego nie znają, tylko dlatego, żeby coś napisać:/ Zalatuje mi to szczeniarstwem i głupotą. A najbardziej chciałabym kiedyś poznac kogoś, kto pewnego dnia uda się ze mną do studia i wytatuujemy sobie swoje imiona:)

Gość Tatuażysta domowy
Dziaram 10 lat, sam się uczyłem co i jak, żadne tam kursy czy inne tego typu naciągacze kasy. Tylko z tego żyję i mam się całkiem dobrze. Nie muszę wstawać rano zapiedralać na 6 do pracy. Soboty niedziele wolne. Kasuję prawie połowę mniej niż w studiu, narzędzia z barwnikami zamawiam przez internet. Plusy tego zajęcia- darmowy seks z klientkami.

polecam również pojechać na tattofest, dwa lata temu o ile dobrze pamiętam był w Krakowie no i byłam oczywiście :) mnóstwo artystów zajmujacych się tatuowaniem, mnóstwo wzorów...że aż głowa boli, mozna zobaczyć jak pracują tatuażyści...tak więc polecam polecam

Gość nie pamiętam nicku
ja równiez mam dziarę na lędźwi i nie uważam by to było cos złego idioci !! za miesiąc mam zamiar zrobić sobie drugi na piczy

Gość rajbany mam
ja ide za tydz właśnie robic na stopie już wplacilam zaliczke wiec nie ma odwrotu chce tego a jednoczesnie boje sie tego bólu :D

Gość tatuatorzy to ruchacze
zrobia tatu a potem zamiast kasy biora w naturze gdy kobita atrakcyjna i latwa.

Gość marek71
tatuaże - co o nich myślicie ? ma ktoś ? a moze wasz partner? jakie wzory?" Jutro mam sobie zrobic smoka. Jak sadzicie czy nie jestem za stary ?

Gość marek71
Tatuażysta domowy Dziaram 10 lat , sam się uczyłem co i jak, żadne tam kursy czy inne tego typu naciągacze kasy. Tylko z tego żyję i mam się całkiem dobrze. Nie muszę wstawać rano zapiedralać na 6 do pracy . Soboty niedziele wolne. Kasuję prawie połowę mniej niż w studiu, narzędzia z barwnikami zamawiam przez internet. " Jestes zalosny, tyle ci powiem. Takich jak ty unikam jak ognia.

Gość marek71
Prosze o rady.

Gość Chmurkowa pani
"Jutro mam sobie zrobic smoka. Jak sadzicie czy nie jestem za stary ?" Za stary to napewno nie,ale z wyobraźnią to już gorzej...smok na plecach,omg.

Gość marek71
Nie pisalem ze na plecach.

Gość smok ale jaki
daj rysunek

Gość tylo nie chińskie literki
Znam ludzi z tatuażami, każdy bleknie po jakimś czasie, z każdym rokiem wygląda to coraz gorzej, rozmywa się i trzeba je odnawiać jeżeli barwniki były podrabiane.

Gość Kamila XXX
Ile dajesz za zrobienie tego smoka :O

Gość Agentka csi
mam tatuaz na plecach, indywidualny wzor. Zawsze mi sie podobaly tatuaze, nie takie kiczowate, albo przesadne, ale niektore to po prostu dziela sztuki. Wielu moich znajomych ma ozdoby na ciele jedne lepsze inne droche gorsze. Uwazam ze to indywidualna sprawa kazdego i stylu zycia, wiadomo ze jakis prezes zle by wygladal w koszuli jak by mu przebijal tatu.

Gość Soszek
Nie mam pomysłu na tatuaż który będzie budził respekt do mnie może ktoś ma jakieś fajne wzory ? Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję.

Gość jakor
Tatuaż ma wyrażać Ciebie a nie poglądy lub upodobania innych. Nie wyobrażam sobie, żeby moje ciało miało zdobić coś, co wybrał mi ktoś inny. Owszem, nie zaprojektowałam swoich tatuaży sama, ale wiedziałam co chcę i poprosiłam tatuażystę o dopasowanie "gotowca" do mojej wizji. Mam coś z czym się identyfikuję i jest moją ozdobą - a nie linkiem z internetu...