Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bo jużnie wytrzymuję

KTO BRAŁ IBEROGAST na wzdęcia czy to pomaga? już nie wiem co robić

Polecane posty

Masakra. Gdzie nie pójdę wieczorem czy po południu to brzuch jak balon mimo że się przecież wcale nie obżeram. Słodyczy prawie w ogóle nie jem, teraz dużo błonnika itp. Te masakryczne wzdęcia nie dają mi już żyć i gazy się zbieraj:O:O:O Espumisan mi guzik daje, czytałam o iberogascie czy ktoś z was bral? pomogło to coś? a może jest jeszcze coś innego?

Gość Trener Wellness
Zapraszam na bezpłatny e-kurs ,,Zdrowa Rodzina- Indywidualny Program Ochrony Zdrowia". Można się na niego zapisać na stronie www.1-szy.net/ambasadazdrowia Polecam również moją stronę www.ambasadazdrowia.mycali.biz Razem możemy osiągnąć wspaniałe rezultaty,nauczyć się nowych nawyków żywieniowych,osiągnąć idealną wagę,wyglądać i czuć się wspaniale.

Jak do tej pory nie spotkałem się z żadnym sensownym rozwiązaniem. Medykamenty takie jak: Activia, Ulgix, Espunisan nie przynosiły mi żadnego rezultatu. Nawet lekarze śmieją się z tych leków. Jeśli chcecie porozmawiać o Zespole Jelita Wrażliwego, wzdęciach, zaparciach, biegunkach to zapraszam Was na forum http://www.chorejelita.pl

Gość zagwostka
ja też pierw poszukuję informacji - cena nie zachęca do eksperymentów ale z tego co czytałam jest dość polecany i często pomaga

Gość wydaje ci sie tylko
jesli jesz duzo blonnika to nie dziw sie ze masz wzdecia, to normalne. raczej jedz go nieduzo. absolutnie cukrow, gotowane warzywa, kasze, miesa, najlepiej chleba nie jedz i warzy oraz owocow surowych tez za duzo nie jedz, jajka ogranicz bo one tez moga powodowac wzdecia jak i mleko, bo czasem to wina nietolerancji a to najczestsza przyczyna. odstaw jakies za=iarenka nie zaiarenka musli itp zakazane.

Gość wydaje ci sie tylko
plus zachecam do rozpoczecia brania bakteri ijelitowych, ja najbardziej lubie multilac ale jest tego mnostwo bo tego typu sensacje bardzo czesto biora sie ze zlej flory jelitowej

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaggg
k..mac moze jakis jadlospis? mam nic?!?!?!?

ale ja nie mam bachorów i doopcie mam al ekilka co mi twoja rodzina jakis kler won!!!! co,nic nie zrec? a gdzei ardy!!?!?!?!?!?

jakie bakterie jesxc is kad wykpywac je czy jak,jasniej nie mozesz?

Gość wydaje ci sie tylko
multilac np wg mnie jest jednym z lepszych synbiotyków np na sniadanie gotowany drob z warzywami, na obiad risotto, na kolacje rosol. kurde nie wiem, jadlospis to samemu uloz jaki lubisz.