Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubiaca analu

Facet namawia mnie do analu

Polecane posty

Gość nie lubiaca analu
bede zgrywala ciotke niewydymke... panu juz podziekujemy!

co za popiertolona młodzierz dziś nastała.Skąd wy takie kosmiczne doznania analne wymyśliliscie.W pedrylstwo sie bawicie?

Gość Skorpion73
gatulaki: czemu obrażasz inaczej myślących? Świat analu to przebogate doznania. Tylko spokojnie,delikatnie, bez pośpiechu. I bez przymusu. Jeśli masz ochotę słać bluzgi i umoralniać ,wejdź na forum o autach. Tam się wygadasz na odpowiednim poziomie.

Gość nie lubiaca analu
Już wiem dlaczego anal sprawiał mi ból i krwawienie ! Miałam strasznie dużo kamieni kałowych, może dlatego że jem same czipsy i czekolade z orzechami. Mój facet zagonił po pijaku w moją dupkę duże wibrujące dildo po którego to użyciu leciały mi kamienie z esa wielkości kartofli. Jak mnie tak wyczyścił to poczułam co to jest prawdziwy anal z penem. Mió !

Gość brarrafeli
Widzisz kurancie wiedziałem że lubisz nadstawiać dupska tylko jeszcze nie wiedziałaś jak ruchawico !

Gość Skorpion73
brarrafeli: jesteś kolejnym chamskim debilem , nie wypowiadającym się na temat. Jeśli temat Cię nie interesuje to nie wchodź tu.

jak nie masz na to ochoty to go w leb!!!!!!!!!!!!!!!!

Kup sobie jakiś żel do takich zabaw i spróbujcie jeszcze raz, może się w końcu przekonasz do anala. Chyba lepsze to niż ciągłe zamartwianie się czy facet przypadkiem nie kręci coś na boku ;)

Gość wsaz
analizujcie sie po to to jest