Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alaine17

kolagen na blizny/kolagen z allegro

Polecane posty

Gość alaine17

witam, chciałabym sie spytać czy ktoś może stosował kolagen na blizny??? czy daje to oczekiwane efekty, jakie opakowanie kupić(ile ml)???? prosze o szczere i uczciwe odpowiedzi, i czy ktoś kupował kolagen na allegro??? bo tak, sa kolageny od takiego jednego sprzedawcy gdzie sprzedaje on duże opakowania np 100ml za 270zł, 200ml za 395 zł, ale jest też sprzedawca co ma kolagen 5ml za 5,3zł czyli dużo taniej, kupowałyście u któregoś z nich??? nie chcę kupić jakiejś podróbki bo niestety ale ten kolagen tani nie jest, i nie wiem czy działa, prosze o uczciwe odpowiedzi....

kolagen na blizny ci nie pomoże i nie ważne od jakiego sprzedawcy go kupisz

Gość kolagen na blizny
na blizny moze byc kolagen silver. Wazne by byl to kolagen Colway. Sprzedawce zapytaj czy produkt ma oryginalna banderole producenta. Na blizny kolagen Ci pomoze pozdrawiam Aga

Gość Bogna1
tutaj masz gwarancję zakupu oryginalnego kolagenu http://www.kolagen-naturalny.net.pl sprawdzony sprzedawca na allegro, natomiast w samym sklepie już po założeniu swojego konta otrzymujesz 10% rabat na wybrany produkt, później w ramach programu lojalnościowego z każdym kolejnym zakupem 5% więcej rabatu... polecam

Gość Karolina900
Mi mama kupiła kolagen z bioage na blizny po ciąży (rozstępy) nie wiem czy jest to szybkość działania czy po prostu to że kolagen daje takie dobre efekty, ale prawie nie widać nic na brzuchu. Podobno im młodsze blizny tym łatwiej, ale polecam tak czy siak.