Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamama222

czy wiecie czy ginekolog badając palcami pochwę i brzuch potrafi stwierdzić ciąż

Polecane posty

Gość mamama222

ę? czy tylko usg to potwierdzi? bo mój mnie zbadał wczoraj i powiedział: zapiszę pani tabletki, bo nie zaobserwowałem u pani ciąży...naciskał mi na brzuch centymetr po centymetrze i badał mnie dopochwowo palcami i włożył wziernik...

Gość kamcia22323
hmm w sumie to wątpie... idz na usg dopochwowe bo na zwykłe pewnie jest za wcześnie

u mnie ginekolog badajac stwierdzil ciaze, i zaraz ja potwierdzil na usg dopochwowym.

Gość mimimimi
mi się wydaje, że ginekolog badając podbrzusze i szyjkę macicy czuje, że jest ciąża...nie wiem w jaki sposób, ale to wie, niekoniecznie usg!

Gość kamcia22323
nie wiem :p ale lepiej isc na usg albo poczekać poprostu heh :)

W ciąży szyjka macicy jest sina i rozpulchniona, a macica wiadomo, że się powiększa, więc przy zwykłym badaniu może też stwierdzić.

Gość mamama222
dzięki:) czyli może stwierdzić:p głupie pytanie, inaczej chyba by mi prochów nie zapisywał:p chociaż są takie konowały co nie leczą, a szkodzą...

Gość kamcia22323
mamama222 no są są... moja była pani ginekolog nie chciała mi wypisać tabletek antykoncepcyjnych bo stwierdziła że to niezgodne z jej przekonaniami, autentyk ! głupia baba została zwolniona...