Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja córenkaa

spadła teraz sprzedaz na all ? zauwazyłyscie czy niee

Polecane posty

Gość moja córenkaa

Gość kamcia22323
na co ?

Gość spadła przez koszty
przesyłki

Gość moja córenkaa
no fakt:) ja akurat ;siedze' w ubrankach dzieciecych raczej sprzedaje,mało kiedy kupuje wydaje mi sie ze jest mniejszy obrót i rzeczy (nie tylko u mnie) które cieszyły sie duza popularnoscie teraz taniej schodzą no ale to moze moje wydaje sie

Gość moja córenkaa
z tymi kosztami przesyłki to jestem oburzona bo teraz jest ocena gwaizdkowa i ja mam koszt przesyłki 4,9 halo ekonomiczna 5 zł priorytem 6,2 zł to jest duzo ? taniej juz byc nie moze inni mają drozej a mają 5 gwiazdek wkurzyło mnie to

Gość czemu ty ciągle zadajesz pytaa
pytania dotyczące allegro????? kogo to obchodzi? wez pisz na forum ogólnym a nie na macierzyństwie itp

To prawda. Obecnie mozna kupic wiele rzeczy o wiele taniej. Moze dlatego, ze wiekszosc mam zaopatrzyla juz sie w ubranka na sezon letni? Od stycznia do marca najlepiej sprzedaja sie rzeczy na lato, zas od sierpnia do pazdziernika rzeczy na zime. To co jest sprzedawane/kupowane pomiedzy, to raczej niedobitki. Tylko fajne markowe rzeczy w kazdym sezonie ida super, jesli sa super zaprezentowane.

Gość moja córenkaa
ale jak ciągle ? bez przesady

Gość spadła przez koszty
ja daje 5 gwiazdek z wygody zreszta kto patrzy na te gwiazki? ja patrze na cene przesyłki i towaru oraz komentarze gwiazdki sa zbedne

Gość taka prawda.......
jest coraz wiecej sprzedajacych w takich kategoriach jak ubrania itp wiec i ceny musza być niższe, pewnie też coraz wiecej ludzi zauważyło ze uzywane ubrania na allegro to po prostu rzeczy wybrane z lumpeksu;) wiec sami wola kupować taniej u źródła;)

Gość moja córenkaa
ja uwazam ze to niesprawiedliwe okej zgodnosc z opisem czy fotką to moze byc subiektywne ale jak pisałamkoszt wysyłki ma niski kontakt (odpisuje szybko na kazdy meil) wysyłam w dn.zaksiegowania!! a mam 4,9 uwazam ze ktos to zrobił złosliwie i mi zanizył bo komenty to mam ekstra

Ja sprzedaje dwa razy do roku ubranka mojej corki na ebayu i tez nie mam pelnych 5 gwiazdek, choc uwazam, ze nie mozna mi nic zarzucic. Ale jak patrze na oceny innych sprzedajacych, to tez stwierdzam, ze niektorzy ludzie jakos tak msciwie oceniaja. Jak ktos chce cos kupic, to i tak nie patrzy na te gwiazdki, tylko czy jest 100% pozytywow. Na ebayu gwiazdki sa po to, ze jak ktos ma iles ponizej pewnego poziomu, to sa wyciagane konsekwencje.

Gość spadła przez koszty
w sumie to juz pisałas o tym /piszesz od kilku dni tylko po co? musiało ci kilka osob zanizyc a nie jedna

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
ocena 4,9 na 5 nie jest żadnym czynnikiem obniżającym sprzedaż;) nie warto sie nawet tym minimalnie przejmowac:o

Gość spadła przez koszty
autorko daj linka do swoich rzeczy-moze cos kupimy

Gość moja córenkaa
teraz mam tylko 3 oferty i dzieki ale mam kupujących nie musze sie reklamowac :) ale mam pytanie bo podoba mi sie ta spódniczka barbardzo ale te getry nie czy moge zaproponowac zeby te ciuszki rozdzieli ? pisze ze to jest komplet ale moim zdaniem to taki komplet na siłe http://www.allegro.pl/item1057639108_minoti_owocowa_spodniczka_bombka_legginsy_92.html

moja córenkaa...Ty chyba jeszcze dokładasz do tego interesu za wysyłkę. Średnio wysłanie kosztuje 4,5, ale koperta kosztuje 1-1,5. to juz masz 5,5-6 zł za ekonomiczny. Liczy sie jeszcze dojazd na pocztę.

Gość moja córenkaa
deli 27 zakupiłam na all :) 100 kopert razem z przesyłką wychodzi mi jedna koperta 50 gr i tak licze!! np 5,7 priorytet + 0,50 gr =6,2 nie chce zarobic na przesyłce ale widac nie opłaca mi sie to