Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hocking

Praca rodzicow a towarzystwo

Polecane posty

Gość hocking

Mam bogatego narzeczonego, sama mam duzo pieniedzy ale dlatego ze moi rodzice pracuja w angli 6 lat, nie powiem bo dobrze zarabiaja, kupili tam sobie dom, ja studiuje w polsce, mam dobry samochod, oplacaja mi mieszkanie, nie jestem gorsza od swojego chlopaka. Problem jest w tym ze wszyscy jego znajomi to dzieci ktore dziedzicza po rodzicach duze frmy, takie lepsze partie. No i kiedy pytaja sie mnie co robia moi rodzice mowie ze pracuja w anglii..wiadomo zaraz kojarzy sie zmywak..coz tata jest kierowca a mama sie dobrze ustawila bo pracuje w biurze jako ksiegowa. Czy powinnam sie czuc gorsza? Nie jest mi wstyd za moich rodzicow, tylko wiadomo ze troche mi glupio przy tych wszystkich mowic ze moi rodzice robia w anglii bo dzieki stereotypom zaraz jest ze siedza w 5 w jednym pokoju i ciulaja w fabrykach, nie sa prezesami, ale mysle ze calkiem niezle sobie radza :(

Gość hocking

Gość spektra2
widzisz my tu nie wszystkie jesteśmy bogate a mężów znalazłyśmy i towarzystwo też mam różne, od bogatych bo tych mniej 🖐️

Gość hocking
no wlasnie ja sie nie wstydze, ale ostatnio moj chlopak wyprosil swojego kolege z imprezy bo on zaczal cos tam ze z kim on sie zadaje, ze zmywakiem i troche mnie to zabolalo..

Gość spektra2
no to po prostu ma głupie towarzystwo

Gość jaaaaa2o
daj se na luz dużo ludzi w polsce , nawet tych z własnymi firmami chciałoby tyle zarabiać co twoi rodzice !