Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddddghh

CHODZICIE SAMI/SAME DO KINA ?

Polecane posty

Gość dddddghh

J.w Nie mam zupelnie planow na dzisiejszy wieczor, a nie chce siedziec przed kompem. Pomyslalam o kinie... ale tak sama ... nigdy mi sie to nie zdarzylo. Wiem, ze dylemat o randze swiatowej ;) , ale od czemu jest forum ;) .

Gość powiem Ci szczerze, że ja
nigdy nie byłam w sama w kinie i byłoby mi trochę głupio, zwłaszcza że do kina przychodzą całe grupy znajomych, albo pary.

Gość kasioo1
jasne! mimo że mam chłopaka to nieraz idę sobie sama jak jemu na taki film się nie chce i widzialam duzo osob w pojedynke

Gość a czy istnieje jakiekolwiek
miejsce, gdzie nie można chodzić w pojedynkę?

Gość persefonae
chodzę, to taka moja niedzielna tradycja. Ze znajomymi wiadomo- kino i film jest ona drugim planie. więc czasami wolę iść sama. nie wiem czy się gapią, nie zwracam uwagi.

Gość ja raz poszłam sama
i zupełnie przypadkiem spotkałam kolege za którym szalałam i jego kolegę i byli na podwójnej randce, a jeszcze rezerwacje mimo ze robiliśmy oddzielnie to mielismy obok siebie. strasznie głupio się czułam, niedość ze jak piate koło u wozu to ... no nie fajnie sie patrzy na kogos kto ci sie podoba z inna dziewczyną. Powiedziałam ze nigdy więcej sama nie pójdę, chociaż na logike ile razy w zyciu moze sie trafić taka sytuacja, czasem siostre wyciagnełam.