Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marysia1990

Samotny spacer

Polecane posty

Gość marysia1990

Czy uznajecie osoby spacerujące samotnie, często nawet w dalekie strony, za dziwne? U mnie w mieście jest takie dość ciekawe miejsce, ale właśnie odległe od mojego miejsca zamieszkania. Dzisiaj znalazłam do niego drogę, ale zabrakło mi śmiałości żeby iść dalej .Po drodze szczekało na mnie ze 100 psów i bałam się, że ktoś obcy mnie zapyta: 'czego tu?" :D Poza tym nie znam tych terenów, boję się iść sama. Ale samo miejsce jest ponoć piękne, widoki itp. Żałosny ten post wyszedł, ale nie mam kogo zapytać, czy nie poszedł by ze mną.. Iść czy nie? :-)

Gość ladaco
spacer samobójców

Gość bąba bąba
idź, a co! weź aparat jak sie boisz zaczepek ja tam ludziom obcym po piwnicach śmigam (za ich wiedzą i zgodą-oczywiście) bo nietoperzy szukam. ludzie nie są aż tak niedobrzy jak sie wydaje ;)

Gość ja robię tyle kilometrów sama
po mieście, po lesie, po plaży - że pewnie już kulę ziemską obeszłam! :-) I nie dlatego, że nie mam z kim - ale lubię pochodzić sama. Mam dużo czasu na myślenie - albo na kompletne niemyślenie :-)

Gość marysia1990
no, ja też lubię takie spacery...ale odstraszają mnie te szczekające psy i obce tereny :