Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dylemat94u8ednjxn c

praca w kebabie czy praca kelnerki?

Polecane posty

Gość dylemat94u8ednjxn c

dostałam dwie oferty pracy i nie wiem co mam robic ;( tu i tu zarabia sie 5 zl za godzine, tylko ze w kebabie to sie nie narobie bo zadko tam kijenci przychodzą a czasm przez godzine nawet nie ma nikogo no ale jest tez tak ze przychodzą w sumie tam to bym sie nie narobila, a praca kelnerki jest polozona w centrum miasta gdzie jest duzo ludzi i tam bym miala wiecej roboty b o wiecej ludzi przychodzi, no ja juz nie wiem co mam robic niech ktos mi pomoze co ja mam wybrac???? do jutra mam czas na zastanowienie pomozcie

Gość ladaco
kelnerka

tylko,ze jako kelnerka jeszcze wyciagniesz 2 razy tyle z napiwkow..a w kebabie masz tylko te 5zl i koniec

Hm...na dobrą sprawę to ja bym wzieła kebaba chyba...ale w sumie...to może masz parcie na jedną prace bardziej...od Ciebie zależy...

Gość kobietka kokietka 233
ja bym wziela posade kelnerki- wole sie nalatac niz siedzziec i sie nudzic, jak pracujesz to czas szybciej mija, poza tym jesli to dobra knajpa to mozesz liczyc na napiwki

Gość aanja.
pewnie, ze kelnerka, zawsze cos sie dzieje! no i napiwki..

zdecydowanie kelnerka - czytaj powyzsze argumenty, no i jeszcze w kebebie to pewnie jakas budka w ktorej jest bardziej goraco niz piekarniku, no a w barze tak zle nie bedzie - nie bedziesz siedziec 'w kuchni'

Gość dylemat94u8ednjxn c
ale w kebabie tez sa napiwki

w kebebie masz napiwki?? kto Ci takich bzdur nagadal jako kelnerka bedziesz miala wiecej klientow wiec wiecej napiwkow. na kebaba chodza tez nieco inni klienci (mniej hojni;))

Gość dylemat94u8ednjxn c
wiem ze w kebabie sa napiwki bo bylam juz na próbie i kilku facetow zostawialo kase mowili reszty nie trzeba

w zawodowce nie ma samych nieukow..niektorzy byli zmuszeni to wybrania innej szkoly..O.o ale to jest właśnie polska..po zawodowce to debil..

po Twoich wypowiedziach wudac, ze jestes decydowana na kebab - kazdy Ci napisala, ze lepsza praca kelnerki ale Ty wolisz sie polenic, kasa mniej wazna - nie wiem po co tu napisalas skoro nie sluchasz argumentow

Gość dylemat94u8ednjxn c
nie jestem po zaowodwce i nie jestem nieukiem prosze mnie nie obrazac, widzse ze wszyscy stawiają kelnerke, w sumie w tym kebabie bez kitu goraca a tam gdzie kelnerka duzo chlodnej no ale wiecej kijentow

Gość dylemat94u8ednjxn c
a moga sie wypowiedzxiec tez osoby ktore pracowany na stanowisku kelnerki? to prawda ze tam tak duzo orboty?

Gość dylemat94u8ednjxn c
?????????

Gość Mohamed vel Kebab
Skarbie, ja ci proponuję 4 zł za godzinę w moim kebciu + sex gratis :P ?

Gość dylemat94u8ednjxn c
niechce spadaj, i jak nie wypowie sie nikt?

Gość Mohamed vel Kebab
Skarbie tak na serio - wiadomo że jako kelnerka zarobiłabyś więcej, po co w ogóle pytasz, no chyba że jesteś leniuszek i np. chcesz sobie poczytać w pracy, to kebab lepszy wtedy

Gość 49rjf8f000032w2222222
hmm

Gość Pracuję w kebabie
Szczerze mówiąc ja pracuję w kebabie gdzie jest bardzo duży ruch. Jest mega gorąco, trzeba ciągle latać, a to co widzą klienci to jest tylko część. Na zapkeczu trzeba obrać i poszatkować kilka worków czerwonej kapusty, salaty lodowej, obrać kilka wiader cebuli i pokroić kilka skrzynek pomidorów i ogórków. Gdybym mogła to z miła chęcią zamieniłabym to na kelnerstwo - tam tylko chodzisz i napiwki masz z tego dobre