Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chloris

Strach przed związkiem?

Polecane posty

No wytłumaczcie mi coś, bo mnie krew zalewa! :O Nigdy nikogo nie miałam. Co nie zmienia faktu, że bardzo chciałabym stworzyć związek! Za każdym razem jednak ogarnia mnie paniczny lęk :O z jednej strony marzę o facecie, z drugiej gdy mam go poznać/iść na randkę, ogarnia mnie paniczny strach, zapominam języka w gębie i się wycofuję. Gdy udało mi się przełamać raz, to robiłam z siebie idiotkę, nie wiedziałam o czym gadać, co odpowiadać, jak się zachowywać i ogólnie wyglądałam przez to na dziwaka :O Ktoś coś poradzi? :O

Gość ++Olka++
mam podobna sytuacje do Twojej, niby szukam faceta, bo chcem stworzyc fajny zwiazek i przezyc mile chwile, a z drugiej jestem pelna obawy, jednak pocieszam sie tym,ze jest tam gdzies ten jedyny, z ktorym bede czula sie dobrze i nie bede sie przy nim denerwowac, po prostu pelen luz...mysle,ze to po prostu kwestia czasu,wiec nie przejmuj sie tym i nie szukaj faceta na sile,jak przestaniesz o tym myslec,sam znienacka sie znajdzie, bo tak jest z miloscia,nie mozna jej szukac na sile ;} takze wrzuc na luz ;)