Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afeds

Siostra męża ma pieniądze a my z mężem żyjemy w niedostatku!!!

Polecane posty

Gość Mogą nie dać nic nikomu,
pojechać na Majorkę i się na was wypiąć. Mogą dać tylko jednemu dziecku i tyle. Tobie nic do tego, nie dysponuj majątkiem rodziców, a naucz się pisać- kupować, a nie kupywać. Dlaczego ci niedouczeni mają zawsze najwięcej pretensji? Rodzice się dorobili, dorób się i Ty, zamiast liczyć na pieniądze rodziców. Twoje dzieci też mają problemy rodzic jak im się nie spodoba, jak Ty swoimi pieniądzmi gospodarujesz? Czy Tobie zdarza się myśleć?

Brat męża też ma dużo więcej niż my (jest przy kasie), a my mamy malutko, a mimo to - to tamten dostaje więcej: I co Ty na to?

Gość idiotkaaaa
bardzo dobrze robią, a że żeście napierdolili sobie dzieci nie mając pieniędzy to wasza wina i to wam dzieci opieka winna zabrać, bo jak nie stać to się nie rozmnaża. Niby po studiach a głupie az sie czytać nie da.

poczytałam calość i przeginasz... masz dobrych teściów... mieszkałaś za darmo u nich - teraz dają Wam dach and głową.....A, że sprzatałaś - to co - teściowa miała Ci myć okna itp.

Gość mozg w dupie
ty to tak jak mojej siostry córka, napieprzyła dzieci jak królica nie mając za co żyć, a teraz uważa, ze kilka pokoleń z rodziny winno jej pomagać. Powiedziałam jej, że niech sobie cipę kołkiem zatka to przynajmniej będzie miala mniej dzieci i przynajmniej one nie będa cierpieć.

Gość do swoich rodziców
niech oni cie utrzymują ;)

Gość dupa rzadzi glowaaa
doróbcie sobie jeszcze ze troje