Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytam, bo nie wiem

Naprawdę zielona w temacie

Polecane posty

Gość Pytam, bo nie wiem

Cześć dziewczyny, Mam do Was pytanie bo naprawdę nie mam bladego pojęcia co mi jest. Staram się z mężem o dziecko. W czwartek tydzień temu kochaliśmy się, potem wtorek no i środa. Ostatni okres miałam 8 maja. Srednio cykl trwa 32-33 dni - no i dzisiaj obudziłam się i na bieliźnie pojawiła mi się brązowa wydzielina, po południu sytuacja się powtórzyła. Boli mnie podbrzusze - czy to początek okresu? Wiem, że to mój organizm i sama powinnam wiedzieć najlepiej co się ze mną dzieje, ale w tym przypadku nie wiem :(

Gość mumbay
mozliwe, ze jestes w ciazy i masz plamienie w tym czasie co mialabys miec miesiaczke. Na twoim miejscu poszlabym mimo wszystko do ginekologa gdyz plamienia moga tez oznaczac poronienie....

Przy cyklach ponad 30 dni to raczej nie powinnaś miec teraz okresu jeszcze. Zrób test ciążowy- bo może to byc krwawnienie implantacyjne ale też może byc oznaką poronienia samoistnego. My możemy tylko spekulowac.

Gość patusssskaa
a ja bym zrobila test u mnie takie plamienie oznaczalo ciaze a nie poronienie....takie plamienia sa mozliwe na poczatku ciazy i wcale nie musza byc groźne jak sa tylko brazowe a nie krwiste

Gość Pytam, bo nie wiem
mumbay - ale ja okres powinnam dostać mniej więcej za dziesieć dni, nie wiem może coś mi się przestawiło. Nawet gdyby była to ciąża to tygodoniowa więc myślę, że tutaj nie pojawiłyby się żadne objawy, ale mogę się mylić - nigdy nie byłam w ciąży :) aa przepraszam, raz - ale to pomyłka lekarza ;)

Gość Pytam, bo nie wiem
No w sumie nie zaszkodzi zrobić test;) patusssskaa - obym miała takie szczęście jak Ty :D JRR - dokładnie, bo nic nie wiadomo co się może tam w środku dziać :/

Gość sierpniówka_2010
U mnie w 23 dc wystąpiło takie plamienie i jak się później okazało było to zagnieżdżenie.

Gość sierpniówka_2010
A test zrobiłam trzy dni po terminie spodziewanej @ i wyszły dwie grube kreski. Teraz jestem w 28 tygodniu ciąży.

Gość pomarańczka1
Pytam, bo nie wiem - mysle podobnie jak większkosć.. ze to planienia implantacyjne:) trzymam za ciebie kciuki,a wiesz ze mam podobnie bo @ mialam 7 maja, tez sie staramy i tez powinnam miec mw.@ za tydzien, tylko mnie boli podbrzusze, piersi, jestem słaba i mam tempke podwyższona.. a kiedy robisz test?powodzenia

Gość Pytam, bo nie wiem
Nie chcę sobie robić nadziei i szukam innych przyczyn, choć w głębi to marzyłabym aby był to początek ciąży :)

Gość Pytam, bo nie wiem
pomarańczka1 Ooo to może obie zostaniemy Mamami :D również za Ciebie trzymam kciuki :* Ja ciągle śpię, nawet jadąc do sklepu ucięłabym sobie drzemkę, ale mąż krzyczy ;) Zrobię jutro rano, a dzisiaj jeszcze muszę odwiedzić aptekę, ale muszę spokojnie do tego podejść, bo nie chcę się znowu rozczarować :(

Gość no nie wiem u mnie czasem tak
sie zaczynał okres ( plamienie 2-4 dni przed , no i bole podbrzusza) WNa poczatku ciazy nie pamilam

Gość pomarańczka1
dzieki:*mam podobnie:) więc szanse mamy:) powiedz mi kiedy robisz test? boli cie podbrzusze? bo mnie co jakis czas..

Gość pomarańczka1
do- no nie wiem- ja juz raz bylam w ciąży i na początku nie mialam plamienia impl.wiec ono moze wystąpic a nie musi

Gość pomarańczka1
sorki autorko, nie doczytalam ze test robisz jutro... nie uwazasz ze to za wczesnie ? szczerze mnie tez kusi :D to zrobi jutro i napisz jaki wynik!!

Gość Pytam, bo nie wiem
no nie wiem u mnie czasem tak Wiesz co? U mnie czasami też tak bywało, że to początek okresu się zbliżał, ale nigdy na tyle przed czasem dlatego też mnie to dziwi :) pomarańczka1 - boli mnie podbrzusze dzisiaj cały dzień, raz mocniej raz lżej, no i ta wydzielina. A jak długo starasz się o drugiego potomka ?? :)

Gość ania22222
mysle ze jestes w ciazy gratuluje:) prosze odp mi na moze pytanie "ciaza i koty"

Gość czekam moze sie doczekam :-)
to moze sie do was dolacze, bo tez jestema zielona ciut w temacie. dzis moj 25 dc, boli mnie podbrzusze, mam taka troszke brazowa wydzieline, ale tylko odrobine. Bardzo bym sie ucieszyla jakby to bylo to, ale termin @ mam na 1-2 czerwca i dopiero wtedy zrobie test. Poza tym to dzis mnie wlasnie boli tez glowa, razem z tym podbrzuszem. nie wiem czy to wlasnie implantacja czy cos innego.

Gość Pytam, bo nie wiem
ania22222 - a indyk myślał o niedzieli ;) Z gratulacjami jeszcze trzeba trochę poczekać :) czekam moze sie doczekam :-) - ja taką wydzielinę kilka razy miałam przed spodziewanym okresem, więc nowością jest ta wydzielina w środku cyklu. Nie wiem co może oznaczać u Ciebie - zbliżający sie okres? A może zbliżającą się ciążę, a raczej już trwającą :) pomarańczka1 - wg mnie trochę za wcześnie, ale ja jestem w gorącej wodzie kąpana więc... ;)

Gość pomarańczka1
autorko..no niestety rok temu obumarlo moje dzieciątko w 3 miesiącu.. od tego czasu nie zachodze w ciąże.. jaką masz tą wydzieline? ja mam caly czas uczucie mokrości... tez zrobie dopiero chyba za tydzien.. ale jestem straasznie osłabiona itp

wydzielina w srodku cyklu, moze swiadczyc o implantacji zarodka, ktora nastepuje 8-12 dni od zaplodnienia. Ja tak mysle, ze owulacje mialam okolo 15 dc, wiec dzis jak jestem w 25 dc to moze to jest to? Ty masz cykle dluzsze, wiec moze teraz wlasnie sie zagniezdza?

Gość Pytam, bo nie wiem
pomarańczka1 - oj przepraszam, przykro mi :( Z rana minimalne brązowe kropki na bieliźnie, a już po południu plamienie było większe choć ból brzucha z tą samą intensywnością. Jest to coś o brązowym zabarwieniu - podobne do wydzieliny z ostatniego dnia okresu - dlatego też, nie jestem przekonana do tego, że może to być plamienie implantacyjne :(

Gość pomarańczka1
ja wllasnie mam taką wydzieline caly czas.. a minelo od ost stosunku 12 dni..widze eze jest nas wiecej:) to sie później podzielimy wynikami testów ;D i okaze sie której objawy to rzeczywsicie te:) powodzonka

Gość pomarańczka1
sutorko nie masz co przepraszac.. moglam z góry zaznczyc.. nic sie nie stalo.. minelo sporo czasu wiec mam dystans juz do tego:( widocznie tak mialo byc.

Gość Pytam, bo nie wiem
czekam moze sie doczekam :-) - więc może zostaniesz szczęśliwą Mamusią :) Rónież trzymam za Ciebie kciuki :* Jak zrobisz sobie test to szybko pisz co tam wyszło :) U mni mąż mówi, że za wcześnie bym zrobiła sobie test, bo tak samo chodzi biedulek przeżywa :) pomarańczka1 - znając mnie to pewnie narobiłam szumu - a i tak nic nie będzie hehe:)

ja tez poronilam i tez mam juz do tego dystans, poki co jest to dla mnie info, ze nie jestesmy bezplodni, i ze w koncu ZASKOCZY!! :-) chociaz to dopiero pierwszy cykl jak probujemy i to bylby CUD:-)

Gość pomarańczka1
autorko ja tez ino widuje na testach co miesiac jedną kreske.. a moze tym razem nam sie poszczesci..wkoncu miesiąc maj jest wyjątkowy ;D napisz jutro rano jaki bedziesz miala wynik:* ja zrobie we wtorek.. kupuje test o czulosc 10ml...tobie tez polecam bo to jednak przed terminem @. buźki

Gość pomarańczka1
czekam moze sie doczekam :-) mam takie samo podejscie... ze wokoncu udac sie musi :) i ze to ze juz bylam w ciazy z tym samym partnerem moim mezem to dobry znal! tylko mija rok.. wiec ile jeszcze..mam nadzieje ze to juz :P

ja mam miec miesiaczke dopiero 1-2 i chyba poczekam do daty. nie chce sie nakrecac, poza tym mieszkam za granica na wsi i tutaj apteki sa zamkniete w niedziele. ale napisz jutro co wyszlo, trzymam kciuki!

Gość Pytam, bo nie wiem
Oj no ja do planowanej daty okresu mam jeszcze sporo i nie wiem czy mam czekać czy nie, tyle czasu mam się katować :) ?? Plamienia ustąpiły, nie wiem jak jutro ale to się przekonam jak wstanę, a temp. 36,6 - zawsze mam 35,4 hmm już się doszukuję oznak :) Jak na złość kolejna koleżanka oznajmiła, że jest w ciąży :/