Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytam, bo nie wiem

Naprawdę zielona w temacie

Polecane posty

Gość Pytam, bo nie wiem
Obudziłam się, wstałam i poszłam do łazienki. Zrobiłam test. No i wynik - jedna gruba kreska - brak ciąży :( Może to po prostu za wcześnie na pozytywny wynik, albo nie powinnam doszukiwać się objawów bo wcale ich nie ma. Może faktycznie ta wydzielina to skutek przebywania kilka dni w innym kraju, długa droga, trochę inny klimat i stąd te plamy. Dzisiaj są mniejsze, a podbrzusze boli mnie trochę mniej. Niestety humor od samego rana mi nie dopisuje więc spędzę ten dzień z dala od ludzi. Biedny mój kochany mąż bo musi dzisiaj mnie znosić ;)

Gość czekam moze sie doczekam :-)
moze, rzeczywiscie za wczesnie. Ja tak mysle, jesli temperatura bedzie sie utrzymywac, a w dniu miesiaczki jej nie bedzie, to zrob test. Ja poki co o testach nie mysle. Dzis moj 26 dc i mam jakies plamienia, ale juz nie na brazowo, tylko taki sluz z krwia. Chyba ta moja faza lutealna coc niedomaga :-/ wiecie co wtedy sie robi? tylko dziwi mnie to, ze we wczesniejszych cyklach nie mialam tych plamien, wtedy sie nie staralam o dziecko. Teraz kochalismy sie w dni plodne i masz ci los.

Gość pomarańczka1
hej dziewczyny:) autorko..nie martw sie,tak jak mówiłam na test to jest za wczesnie..;* szkoda sie niepotrzebnie zamartwiac.. narazie dbaj o sibie i mierz reg tempke. ka dopiero zrobie test dzien po spodziewanej @ .. czyli zrobie test za tydzien w pon albo jak wytrzymam to jeszcze póxniej

Gość Pytam, bo nie wiem
Chciałabym się nie martwić, ale ... No mam nadzieję, że u Was przynajmniej testy wyjdą pozytywne:) Jutro wybiorę się do ginekologa może coś mi powie skąd ta wydzielina :) - no skąd to wiadomo ;) ale dlaczego :D Brzuch dalej mnie boli, a wydzielina skąpa a raczej znikoma:) Okres za mniej więcej 10 dni. Mąż mnie uspakaja, że jak nie tym razem to następnym lub następnym :) Chciałabym mieć w sobie tyle samozaparcia co Wy, że cierpliwie czekacie na okres by zrobić test :) Sama wiem, że przesadzam bo to w sumie 3 miesiąc starań, będę sobie powtarzała -bądź cierpliwa itd. :)

Gość Pytam, bo nie wiem
Cierpliwie czekacie na okres by zrobić test - ale napisałam ;) Oczywiście na datę spodziewanej @ ;p

Gość omarańczka1
autorko jestem pewna ze gdybym ja jutro zrobila test to bym tez miala jedną kreske bo nasze cykle wyglądaja podobnie.. i własnie dlatego zeby miec pewnosc wole poczekać.. nie smutaj.. rzeczywiscie jestescie na początku staran..ja jesli teraz jakos nie zajdę w ciąze to znaczy ze cos nie tak... bo mija rok od tamtej sutyacji. bądzmy dobrej mysli

Gość Pytam, bo nie wiem
Dziewczyny to jednak okres :( Kiedyś tak miałam przed spodziewaną @ choć w tym przypadku to jednak trochę za wcześnie, ale jak już wspomniałam zapewne coś było przyczyną(może wyjazd, klimat), że okres pojawia mi się na około 10 dni przed planowaną datą. Jednak nie tracę nadziei, może następnym razem, ale czekam na wieści od Was :)

ja nadal nic nie wiem :-) ale nie chce sie nakrecac, boje sie raczej, ze to mi faza lutealna niedomaga i dlatego mam te plamienia. Miesiaczke mam dostac za 3 dni. ale piszcie co i jak. a z miesiaczka o 10 dni za wczesnie to moze warto do gina??? pomaranczka ja trzymam kciuki!

Gość pomarańczka1
czekam moze sie doczekam :-) w takim razie zostałysmy we dwie, dziekuje za ciebie tez 3 mam kciuki:* ja mam miec @ za tydziem mniej wiecej..ale z testem czekam do ost chwili.. a Ty autorko rzeczywiscie masz pewnosc ze to @?? ;/ cos za wczesnie.....

Gość Pytam, bo nie wiem
czekam moze sie doczekam :-) - jak 3 dni to już niedługo więc szybko zleci - oj ale fajnie by było gdybyśmy wszystkie 3 miały pozytywny test ;) No pójdę choć nie wiem czy będę badana - średnia przyjemność z badania kiedy coś tam wypływa - nie to, żeby to badanie ogólnie było przyjemne ;) pomarańczka1 - a pewności nie mam, ale burzch boli mnie jednak w dalszym ciągu, dodatkowo lewy jajnik, humoru nie mam jak to bywa przed okresem no i tej brązowej wydzieliny jakoś co raz więcej. Ostatnio okres spóźnil mi się 4 dni więc teraz mam wcześniej, no ale jednak wizyta u lekarza jest koniecznością.

Gość pomarańczka1
pytam bo nie wiem- mi sie wydaję że nadzieje jeszcze mozesz mieć:) jesli masz dobrego gina to napewno zrobi ci usg i cie zbada.. ostatnio tez to przechodziłam,ale trudno żaden wstyd;* nie amrtw sie! a jak temperatura? bo jesli to @ to powinnas mec niską,sprawdz to i napisz mi

Gość Pytam, bo nie wiem
pomarańczka1 - dzisiaj temp. 35,8 czyli spadła. Jak nie będzie bardziej leciało to pójdę niech mnie zbada.

Gość pomarańczka1
hej dziewczyny! autorko co u Ciebie? temp.rzeczywiscie niska.. to chyba jednak @ ;/ .. nie martw sie;* idzi do lekarza dobrze Ci radze, i napisz później co i jak.. U mnie dzis 25dc temp.37.1 ale zrobilam tera pink test i wyszedł negatywnie, mam drugi ktory zrobie za tydzien

Gość pomarańczka1
up up :)

czesc dziewczyny, u mnie temperatura spadla do 36,4 i dostalam miesiaczke. Powiem tak, moj maz powiedzial, ze widzial w moich oczach przerazenie na mysl, ze to ciaza, bo jajniki bolaly mnie tak jak w grudniu a wtedy poronilam, wiec moze lepiej, ze to nie cicza. chyba emocjonalnie nie bylam gotowa na takiego newsa w pierwszym cyklu staran. Co nie znaczy, ze sie nie bede starala dalej :-) i trzymam za was kciuki!!! no i bede zagladac. Swoja droga to niesamowite z ta temperatura... poza tym to nie wiem dlaczego mialam cykl tylko 26 dni. Ale 11 czerwca ide do gina to sie o wszystko wypytam. Trzymajcie sie cieplo i owocnego testowania.

Gość Pytam, bo nie wiem
pomarańczka1 - jednak zrobiłaś test ;) szkoda tylko, że negatywny :/ ale trzymam kciuki by ten za tydzień wyszedł pozytywnie :) czekam moze sie doczekam :-) - oj przykro mi, ale następnym razem może się uda :) Moja siostra poroniła w 3 miesiącu - ale po pół roku cieszyła się bo kolejny raz zaszła w ciąże :) A co u mnie? Nie poszłam do ginekologa po pierwsze to dlatego, że strasznie senna byłam i ledwo z łóżka wstałam, a po drugie dostałam okres - ale cholera trochę nie w porę - za wcześnie, no ale jednak. I to do tego jest bardziej brązowy niż krwisty i dużo skrzepów mi wylatuje. Więc po @ koniecznie muszę się udać do ginekologa :/

Gość pomarańczka1
czyli zostałam z nadzieją na dwie kreseczki sama:( utorko, tak idź koniecznie..moze to hormony.. czekam moze sie doczekam- dalej 3mam kciuki za kolejne wasze cykle staran:):):) moze tak mialo byc tym razem.. A ja jednak nie wytrzymałam z tym testowaniem a TAK sobie obiesywalam ze dam rade, ale namówil mnie mąż.. :) i powiem Wam wiecej, jak juz mam ten drugi test, to zrobie go jutro z rana.. bo ten dzis popoludniu byl robiony bezsensu.. a mąż mowi ze jak @ nie doastane to poprostu żebym szła sobie na bthcg..

i jakie wiesci na horyzoncie? ja juz mysle o nowych staranich :-) he he, ale pomaranczko1 za Ciebie trzymam kciuki!

Gość pomarańczka1
czekam moze sie doczekam :-) głowa do góry:) dzieki... ale sama juz nie wiem..dzis mam 26dc.. cykle mam m.w31... dzis z rana znowu zrobilam pink test i... negatyw..nie wiem czy to zbyt wczesnie jeszcze? dodam ze nadal nie czuje sie dobrze...mam wieksze piersi i mdłosci..temp nadal 37,1

5 dni przed moze byc za wczesnie, szczegolnie, ze owu moglas miesc gdzies okolo 17 dnia cyklu, czyli jakies 9-10 dni temu. Poczekaj spokojnie to soboty i testuj jeszcze raz. Bedzie dobrze. 37,1 to sporo :-)

Gość pomarańczka1
skoro tak mówisz to nadzieje mam ..:) i jeszcze te dolegliwiscu..mam tez skurcze brzucha.. poczekam moze nawet i do poniedzialku jesli @ sie nie pojawi.. bedzie pewniejszy wynik;D

Gość pomarańczka1
... mam mdłości i ból głowy :( up up

to chyba dobre wiesci, jak masz mdlosci!

Gość Pytam, bo nie wiem
jak tam dzisiaj dziewczyny ? :) U mnie okres - inny niż zazwyczaj ale okres:)

no u mnie tez jakis inny, jakis bardziej obfity no i bolal mnie brzuch przez 2 dni, a normalnie boli mnie tylko 1 dzien. No nic. Poza tym poczytalam sobie, ze na fajny plodny sluz to: 2 litry niegazowanej wody dziennie (teraz pije okolo 1 litr), 2 kubki zielonej herbaty i ten wiesiolek, tylko nie bardzo wiem jak to sie zazywa, wiec moze pozostane przy wodzie i herbacie :-) pomaranczka1 jak tam? Pytam, bo nie wiem, nam nie pozostaje nic innego jak pozytywnie sie nastawic i do dziela :-) tym bardziej, ze wakacje przed nami, a to sprzyjajacy czas!

Gość wedfgg
no nie moge, jakbym tak nad każdym okresem rozpaczała to dawno osiwiałabym, jak praktycznie co 2-3 okres miała początkowo brązowe sączenie a później normalnie.

wedfgg, dziekuje za komentarz :-) ciesz sie, ze nie osiwialas, ja mam blond wlosy, to moze nie bedzie widac.

Gość pomarańczka1
hej dziewczynki:* :) gratuluje pozytywnego nastawienia ;D no ja wciąż mam nadzieje.. piersi mam wielkie :o jestem senna i kłuje mnie w dole brzucha.. tempka nadal 37,2 lub 37,1.. dzis 27 dc

Gość pomarańczka1
:) tam usmiech miał byc :P

pomaranczka1 dawaj, dawaj, ja trzymam kciuki! :-) a poza pozytywnym nastawieniem nic innego mi nie pozostalo ;-P osiwiec tez nie chce. cholera plodna jestem, bo w ciazy juz bylam wiec w koncu ZASKOCZY!