Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmm jak wywróżysz

czy powiedzieć ???

Polecane posty

Gość hmmmm jak wywróżysz

znam parę - wiem, że ona pracowała jako dziwka za granicą tak jak jej siostra Zreszta to siostra jej załatwiła tą super prace ... na wakacje jak ta dziewczyna byla jeszcze w szkole sredniej Czyli widzicie jaka patologia Poznala chlopaka z moich okolic na jakims koncercie, a ja pech chcial, bylam w tym samym miescie na wakacjach w pracy co ta "kobieta" Chlopak to nie jest jakis moj przyjaciel, ale to dobry czlowiek i nie wie w co wdepnal Nie wiem czy mu powiedziec \ on nie wie jaka ona jest, duza odleglosc ich dzieli Ps podejrzwewam, ze w swoich okolicach raczej faceta nie znajdzie co robic ??

Gość hmmmm jak wywróżysz
nie chcialabym ale boje sie tego co sie stanie :( a laska jest naprawde okropna, kase lubi tak bardzo, ze z byle kim byle zaplacil Przynajmniej tak robila wtedy i jaka mloda byla miala moze z 16-17 lat !!!

Gość hmmmm jak wywróżysz
oni są już ze soba jakies pol roku na odleglosc bo studiuja w innych miastach A ja sie dowiedzialam jakies 2 tyg temu Bo pokazal zdjecia na n-k i szok! to ta dziewczyna i imie nazwisko pasuje i miejscowosc Tak wiec nie moze byc mowy o pomylce

Gość Bell piękna żonka
to powiedz....myślę, że niewiele się zmieniła. Każdy ma prawo wiedzieć z kim się wiąże. Mało która zmienia swoje życie..raczej zostaje taką jaką była mając te 20 lat i mniej.

Gość hmmmm jak wywróżysz
ale boję się tego co się stanie jak powiem z drugiej strony ja bym chciala wiedzieć z kim się spotykam czy planuje życie a ona to niezla aktorka - tak wnioskuje z jego podpisow na n-k Moja Kasia - nie lubi imprez i alkoholu Moja krolewna itd A ona oj lubi lubi Mieszkala w tym budynku co ja i widzialam jaka zachlana wracala z facetami, jak ja obmacywali itd wezcie jak tak mozna oszukiwac innych >

Gość Bell piękna żonka
ale co się stanie potem? boisz się, że Ona się dowie i coś ci zrobi? czy boisz się jego reakcji???

Gość hmmmm jak wywróżysz
boje sie jej reakcji Nie wiadomo co zrobi Wiesz on jest przy kasie i mi to wyglada tak jak by ona juz sobie go wybrala na meza bo takie opisy daje A wiem, ze ona lubi kase Wiec moze byc naprawde ostro jak sie dowie, ze jej mieszam szyki a jego tez rekacji sie obawiam A jak mi nie uwierzy i wyjde na plotkare itd

Gość Piterekk
Ciężka sprawa... Ale to zbyt poważna kwestia by tak poprostu przymknąć oko... Ja pewnie próbowałbym jakąś anonimową wiadomość mu przesłać... Z tym, że ciężko go uświadomić bo jak pójdzie do niej z pytaniem czy to prawda to spalone... Jeżeli chłopak w miarę ogarnięty poradzi sobie dzieki tej informacji... a jak nie to kto wie może będą szczęśliwi :-) Grunt, żebyś na spokojnie i neutralnie w tej wiadomości wyjaśniła mu sytuację. Możliwie długo i wyczerpujaco, wtedy będzie bardziej wiarygodna. No i nie podawaj informacji, które gdyby pokazał jej wiadomość mogły by naprowadzić na Ciebie. najlepiej podaj się za faceta itp. :-) z nowo swtorzonego maila napisz... takie kurwy to już nie powinny mieć normalnego życia...

Powiedz. Ma prawo wiedzieć z kim się prowadza. Jeśli wie, niczego nie zmienisz. Jeśli nie wie, wielce mu pomożesz.