Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2e31

Tylko debile idą na studia humanistyczne!!!

Polecane posty

Gość 2e31

Studia świadczące o inteligencji to matematyka,ekonomia,geodezja,medycyna,farmacja, oraz kierunki techniczne. Debile studiują polonistyke, germanistyke, dziennikarstwo, socjologie,kulturoznawstwo

Gość Ginger hair
:D Pieprz się! Napisać porządny artykuł, esej itp. to też nie lada wyzwanie, z którym umysły ścisłe mają problem.

Gość 2e31
Umysły ścisłe reprezentują przynajmniej jakiś poziom a zawody humanistyczne to raczej hobby niż zawód.

coś w tym jest... bylam wczoraj u znajomej ( ona ma córkę na 1 roku , kierunek taki tam właśnie ) ta córka z koleżankami była w pokoju obok i słuchały sobie muzyczki....strasznie dennej, muzyka której słuchamy wiele o nas mówi

Widać, że polonistą nie będziesz.. Zainwestuj w słownik :D

Gość 2e31
A co ma muzyka do studiów? Ja studiuje fizyke a muzyki wogóle nie słucham.

Aż chce się całować po stopach wszystkich 'debili'. Dzięki nim język polski nie zginie. Nie obchodzą nas Twoje kompleksy.

takie jest moje zdanie że ludzie mało inteligentni słuchają dennej muzyki i koniec....tych takich np kupicha, doda, i taka dziewucha z czerwonymi włosami

Gość ihaaaaaaaaaaa
taaa tylko ekonomow i informatykow jest na peczki i nie ma przez to pracy

od polonistow i innych filologii bym się odczepiła , tak samo od historyków ale te wszystkie pedagogiki resocjalizacje socjologie i cała reszta to rzeczywiście łatwe studia

tylko debile zakładają takie topiki. Na to ktoś idzie w czym się dobrze czuje i czym się interesuje biorąc pod uwagę też czy po tym jest praca. Jakby na świecie byli sami matematycy, farmaceuci i informatycy to ino w robota się zamienić

Gość bebbe
nienawidze matmy, fizy, informatyki itp. ide na germanistyke, bo to lubie. mam sobie strzelic, czy wbrew swojej woli isc na politechnike? :o

Gość studia studiom nierówne
np. prawo i pedagogika to humanistyka (rym:P ale róznica chyba jest?:P

Gość ona-niewiadoma
GERMANOTTA czy jak Ci tam.. dla mnie ludzie z niską inteligencją to Ci, którzy nie rozumieją , że są gusta i guściki i rodzaj słuchanej muzyki nie świadczy o tym kto jaki jest.. Ty na pewno Bacha słuchasz :| lol ..

Gość ktos tam napisał
że zawody humanistyczne to bardziej hobby niż zawód. Wiedz kolego/koleżanko że wiele bym dała (i pewnie nie tylko ja) by robić to co się lubi i mieć za to pieniądze a nie robić bo sie musi:D

Gość Może zacznijmy od tego
że wykształcenie (nawet techniczne) nie zawsze swiadczy o wysokiej inteligencji:P

Gość akurat na farmacji wymaga sie
głownie pamieci a nie inteligencji.

Gość Nie rozumiem tego ciagłego
najezdżania "umysłów scisłych" na "humanistów". Jakies kompleksy czy co? Jakos nei zaobserowałam by ci "humanisci" tak pluli jadem wobec "techniczych" za to odwrotna sytuację spotyka sie czesto. Jesli ktos jest zadowolony z siebie i swojego zycia to nie potrzebuje sie dowartosciowywac ponizaniem innych.

Gość ewtgdfv
Czyli, że jak słucham Beethovena, to jestem geniuszem i ogólnie zajebista jestem? :D Ojej, no to się cieszę. Sio, technojeby. Jestem pro :classic_cool:🖐️

Gość 2e31
Umysły ścisłe przynajmniej mają konkretny zawód i w przyszłości napewno poradzą sobie lepiej z humanistycznym przedmiotem niż pożal się boże humanisty z matematyką:D

Gość ewtgdfv
Dodam, że studiuję medycyne... Więc już w ogóle jestem super dziewuszka? 🖐️

Gość ewtgdfv
Do germanotta Słucham. Najbardziej podoba mi się Sonata Księżycowa. :) 🖐️

Gość autorze skąd w tobie
tyle agresji? skoro jestes takim tęgim umysłem scislym i tak dobrze dzieki temu w zyciu sobie radzisz to czemu czepiasz sie humanistów? rozumiem, że to z "troski" o ich przyszlosc?😴

w przyszłości napewno poradzą sobie lepiej z humanistycznym przedmiotem szczególnie ci, którzy robią masakryczne błędy w ojczystym języku i twierdzą, że i tak nie jest im to potrzebne a czy ktoś mówi 'przyszłem' czy 'przyszedłe' to przecież i tak o jedno chodzi

Gość autorku to jak ktos
sobie poradzi w zyciu to nie twoja sprawa - ty lepiej pilnuj swojego nosa. a twoje wpisy raczej nie swiadczą na korzysc twojej "entelegęcji"🖐️

Gość ana thema
odwal się od germanistyki :o to trudny język i jego studiowanie wymaga wiele nauki (jak z resztą każdego innego). A jeżeli chodzi o muzykę, to za bardzo uogólniacie, ja studiuję właśnie germanistykę a słucham gotyku, metalu, ebm itp. czy świadczy to o mojej inteligencji czy jej braku? :o Znam chłopaka, który skończył trudny techniczny kierunek a słucha disco polo :o

Gość Ja mogę stwierdzić jedno
sporo tych "umysłów scisłych" jest zakompleksionych i sfrustrowanych. Z drugiej strony nie wiem dlaczego - przeciez powinni swietnie radzic sobie w zyciu wedle ich mniemania:classic_cool: