Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghjyrhjytjhythjy

byly mnie szantazuje;(

Polecane posty

Gość ghjyrhjytjhythjy

ma jedno moje nagie zdjcie;/ nie jestesmy razem 3 mc a on wczoraj mi pisze ze powinnam sie cieszyc ze jeszcze nigdzie go nie umiescił....po czym pisze ze cche wrocic mam 23 lata to rozstanie bylo koszmarem jak i ten zwiazek co mam robic??

Gość echh zycie
niech umieszcza..za to grozi spora kara finansowa i kratki..a Ty dostaniesz kase..plus rozgłos..więc luzik :-)

Gość ladaco
olej to foto bo bedzie z nim latał jeszcze tak ze 20 lat a ty zwariujesz

Gość mhgfmgchm
badz sprytniejsza od niego. ja bym zobiła tak. Uknułabym zacny plan. Wróciłabym do niego.. wszystko by było pieknie i wg.. zaczełabym sie z nim całowac.. i gdy bedzie okazja ze bedzie goły zrobic mu zdjecie badz.. nagrywac cały ten erotyczny czas.. rozumiesz o co kaman.. trzeba byc sprytnym i inteligentnym...

Gość ghjyrhjytjhythjy
ta jasne on ma to gdzies bardzo chetnie okazywalby swoja dla niego niesamowita meskosc;/ wiec do bani

Gość ghjyrhjytjhythjy
up

Gość MarinaŁuczenko
Cholera. Mój były też ma moje nagie :( Nie jestesmy ze soba juz od roku. Poprosiłam go przy rozstaniu zeby skasował, powiedzial ze to zrobił ale jakos mu nie wierze ;) skoro kłamał w innych kwestiach to i w tej pewnie nie był uczciwy. Czasem przychodzi mi do głowy myśl, A CO JEŚLI.