Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość max1234

potrzebujący rady

Polecane posty

Gość max1234

Witam Postanowiłem założyć ten temat ponieważ mam krępujący problem. Jestem 25-letnim mężczyzną i tak naprawdę nigdy nie byłem w poważnym związku. Wydaje mi się, że nie mam jakiegoś problemu w kontaktach damsko męskich, ale często te znajomości schodzą na sferę przyjaźni. Kiedy decyduje się na poważny ruch to jest już za późno co dziewczyny dobitnie mi to uświadamiają. Wydaje mi się, że boję się poważnego związku, nigdy nie byłem związany z kobietą głębokim uczuciem. Jakie macie dla mnie rady, jak skutecznie przełamać strach. Z góry dzięki za wypowiedzi

Gość aangelika21
Może poprostu jesteś nieśmiały???

"Kiedy decyduje się na poważny ruch to jest już za późno co dziewczyny dobitnie mi to uświadamiają" Może właśnie to jest ten Twój problem,każesz dziewczynie za długo czekać na jakiś konkretny ruch,a jak już się zdecydujesz jest za późno..

Skuteczne rady.. Wiesz, myślę, że tutaj dość trudno o takie. Gdzieś, w trakcie znajomości pojawia się ten czas, na przekazanie sygnałów, pokazanie, że zależy Ci na czymś więcej niż znajomość przelotna, przyjaźń. Wyczuć dobry moment..? A może po prostu już na początku zrezygnować z bycia tylko przyjacielem..?