Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łukasz :P

Jaki był Twój najmocniejszy orgazm?

Polecane posty

Witam Jako, że z moją dziewuszką coraz bardziej ćwiczymy tantryczne materiały, zastanawiam się jak u Was wyglądał największy orgazm ile minut trwał czy pojawiały się łzy, bezdech a następnie hiperwentylacja itd. jak to przy mocnych orgazmach bywa.

Przecież tantra opiera się na seksualnej energii, więc jak przyrównywać skoro jedno z drugim idzie za pan brat. ;)

Łaaał :D

Gość sracz 17
j e b a ć :P

Mialam okazje przezyc kilka tygodni temu tantra masaz razem z moim partnerem...... Orgazmu z tego nie osiagnelam..... mialam za to inne przezycia....

Jakie to były przeżycia?

po zakonczeniu masazu nirvana..... na dzien dzisiejszy mmmmmmhhhhh...... jestem jakby spokojniejsza emocjonalnie...... Samo przebywanie z moim partnerem jest bardziej eklektyczne..... nie kazdy dotyk musi prowadzic do stosunku..... odnalazlam moja kobiecosc.... promienuje wewnetrznym .... czyms.... jak magnez ...... nie wiem czy zrozumiesz....

Takim przyjemnym wypełnionym równomiernie ciepłem :)))

bo ja wiem..... to cos jest niezidentyfikowane..... cos ulotnego..... cos czego nie bylo a teraz jest....

Gość double deluxe
zdarzył mi się taki dzień gdzie były orgazmy , bezdech i hiperwentylacja i wgl ale co ma do tego cała reszta to nie wiem

Minut? :D Ktoś chyba w bajki wierzy albo nie wie co określa się orgazmem :D

Heehehhe minut :) Jesteśmy tak skonstruowani, by nie trwało to całą wieczność. Boski plan, by nam było łatwiej. Facetom, jest łatwiej bo jest to jednostajny i prostolinijny sposób na osiągnięcie głównego celu, czyli spuszczenia się.. I dlatego my a nie kobiety obdarzone są jego prostotą...

Gość lubiąca sex
podczas mojego najmocniejszego orgazmu posikałam sie rozkaszy a na mojego to zadziałało jak czerwona płachta na byka dawał z siebie wszystko cały czas silniej i mocniej uuuuuuuu co to był za sex jak se o nim przypomniałam to narmalnie już leci ze mnie-))))))))))

Gość gość
Nikt nic więcej nie napisze na ten temat?

Gość gość
Podczas goracego seksu gdy byłem w niej, żona oświadczyła mi, że tydzień wcześniej uczyniła mnie rogaczem. Dostałem takiego walenia serca, że aż czułem jak mi dudni serce a po chwili orgazm tak silny jak nigdy dotąd, myslałem, że urwie mi jajka. Tej nocy spusciłem się jeszcze sześć razy. Rano mały nadawał się tylko do reanimacji.

Gość gość
Temat umarł ? Nie powinien, bo jest ciekawy.

Gość gość
Odgrzewam - kto następny do wpisu ?

szkoda że autora już tu niema. Temat bardzo interesujący i bardzo nie popularny no bo kogo obchodzi jakaś tantra. Moja guru mi mówiła że można dojść do takiej perfekcji że orgazmy trwają nawet godzine ! Czaicie to ? ja sobie tego nie wyobrażam. Dla mnie to tylko kilka sekund, jak mogło by być dłużej, ale wierze że to mozliwe.

Gość CzwarteImperium
Godzina byłaby męcząca. Przyjemność zbyt długa zmienia się czasami w piekielny ogień. Wolę sekundy. 😴

Gość gość
U mnie był podczas trójkąta. Mąż z obcym facetem na zmianę.

doświadczyłaś kiedyś tak długie orgazmu ? Założe się że nawet nie masz pojęcia co piszesz..

Gość CzwarteImperium
Mam pojęcie, że zbyt wielka przyjemność może zamienić sie w ból, choćby nawet psychiczny. Tak samo bywa ze zbyt długim seksem.

Gość CzwarteImperium
Skąd możesz wiedzieć. Po pierwsze nie uprawialismy seksu, po drugie nie jesteś kobietą, po trzecie przyjemność w seksie to nie tylko orgazm.

Gość gość
Brunetos - twoja guru? Lol. Ile za godzinę?

Gość Anka998700
najlepszy jest squirt coś boskiego nie do opisania :)