Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fvsafvdv

zdrada

Polecane posty

Gość fvsafvdv

moja brat sypia z moją kolezanka chociaz ma zone, jestem w niezrecznej sytuacji, w ktorej zarowno brat i kolezanka mnie postawili, bo przyjechali do nas razem i teraz musimy ukrywac, przed jego zona, ze razem u nas byli, to nie fair:(

Gość
ale sie wpierdolilas

Gość fvsafvdv
zal mi jego zony, chociaz jej nie lubie za bardzo

Gość ja bym nie mogła na to patrzec
:O mój brat wchodzi na jakieś czaty erotyczne (korzystamy z tego samego komputera), ma dziewczynę i niby tacy zakochani, zapatrzeni w siebie. może to nie jest ten sam kaliber, ale on ją też w chuja robi:O żal mi jej i wiem, że gdybym dowiedziała się, że ją zdradził w realu byłabym zdecydowanie po jej stronie faceci są nienormalni:O

Gość fsvasedef
Jestem postawiona w starsznie idiotycznej sytuacji, bo mam wg nich nie puszczac pary z ust,a jednoczesnie, jak spotkam kiedys zone mojego brata, to nie wiem, jak sie zachowam, bede sie czuła nie głupi.Chociaz dodam,ze nie przepadam za nia.Jednak mimo, to zal mij mojej bratowej.Natomiast dziwne sie czuje wobec mojej kolezanki.Podwozilam mojego brata i moja kumpelek do drugiego mieszkania mojego brsata, bo byli pijani i wynajeli mnie jako kierowce, gdyz byli na chwile u mnie i sie napili z moim mezem.Głupie to wszystko, nie wiem, jak to jest byc kochanka, a moja kolezanka nia jest.Njagorsze jest to, ze moj brat,nie chce sie rozwiesc, bawi sie w kotka i myszke z swoja zona.Teraz juz nie wiem, tez jak traktowac moja kolezanke, ktora sypia zmoim bratem.Na gg mnie zaczepia i udaje,ze wszystko oki,a ja nie potrafie z nia gadac teraz .

Gość fsvasedef
co byscie powiedziały swojej kolezance na gg w moim wypadku?

Gość koleżankę bym olałaa

Gość fdsgvrddrs
uważaj żeby sie za twojego męża nie wzięła skoro tak to lubi. odizolowałabym się od niej a do żony napisała anonim. a koleżance wprost pow że niezła szmata i kurwa z niej i niech sie u mnie w domu nie pokazuje

Gość fvwedsffs
olala,a co jesli moj brat znowu z nia do nad do domu wpadnie(bez zapowiedzi).Jak wtedy sie zachowac?co mam ich wygonic z domu? Ona ciagle mnie zagaduje na gg.Nie wiem , nie umiem tak po propstu kogos olewac

Gość fvwedsffs
wolal;abym,o tym wszystkim nie wiedziec:(

Gość fvwedsffs
Czy zdrada może być dobra/?Gdy kobieta którą zdradzasz jest głupia,pusta,marudna,zła ,a zdradzasz ją z kobietą dobrą,miłą

ty sie o swojego meza lepiej martw :o

Gość asdsm
Zle robisz że zgadasz się na podwózki i zapewniasz im alibi. Skoro to Ci się nie podoba i czujesz się z tym źle, to powiedz bratu to jasno i nie uczestnicz w tym więcej. Pamiętaj że jak się bratowa dowie prawdy, to tobie może oberwać się najwięcej bo będzie czuć się oszukana i zacznie szukać winnych.

Gość fvsafvdv
Czy mogę w ogole sie jeszcze z taką kolezanka spotykac, skoro sypia z moim bratem?Ona jest naprawde sympatyczną , miła osobą.No, a moja bratowa to zołza.Wiec, jak przyjechali do mnie moj brat ze swoja kochanka, to było wesele, smiesznej na tym spotkaniu,niz jak bywał u nas z żoną, bo jego żona wiecznie marudzi, ciagle narzeka i zawsze tylko ona ma racje, ma cholernie ciezki charakter(jak doda)

Gość odchudzająca się a co
tez sie zgadzam ze zle robisz ze dajesz im alibi i jestes po jego stronie. no bo jestes. nie masz jaj. ja mimo ze to moj brat poswtaiłabym sprawe jasno. chłopie albo to konczysz i jestes przykładnym mezem i ojcem (mają dzieci?) albo ja mam dosc udawania, dawania ci alibi i wcale mi nie bedzie przykro jak twoja zona sie dowie i ze jakby co staniesz po jej stronie. ja wiem ze to jets twoj brat ale własnie dlatego ze nim jest nie pozwól by sobie zycie rozwalał. ja bym tupneła noga. chciałabys by siostra Twojego meza kryła go kiedy on by cie zdradzał???

Gość dgdgdg
ty jakas głupia jestes jak widze po twoich wypowiedziach. czy mozesz sie z ta koleznaka spotykac jeszcze?? ja pierdziele. ile ty masz lat 17???????? czy masz ich wpszczac do domu?? ja bym była stanowcza, jak chcecie sie pieprzyc to nie tu. zadnych kontaktów z ta kolezanka bym nie utrzymywała a brata doprowadziła do porzadku. ktos tam musi miec chyba jaja. chyba jestes równie głupiutka co twoj brat. wez

Gość fvsafvdv
do dgdgdg łatwo przychodzi ci osadzanie ludzi,ale Ty wiesz lepiej kto jest głupi, a kto nie.niewazne Sytuacja wyglada tak, ze żona mojego brata to ciezka upierdliwa kobieta,ja sie mu nie dziwie, ze ma z nią problemy, ona ciagle ma do niego pretensje, nawet jak był kochany i miły,to bylo jej w doopie zle,marudzenie to jej dewiza na zycie, tylko nie rozumiem czemu on nie chce sie rozwiesc ,przynajmniej tego nie widac, N o i wkurzył mnie jak powiedział, ze zdziwił sie, ze jego zona juz rok temu wniosła sprawe o rozwod(jak mogła by zrobic) a co jej sie dziwić?skoro ją zdradza

Gość dgdgdg
potwierdziłas tylko moje słowa. bronisz jego a nie jej i zawsze tak bedziesz. nic nie tłumaczy zdradzy. jak sa problemy to nie O NICH ROZMAWIA A NIE IDZIE SIE Z KIMS INNYM DO ŁOZKA. nic nie tłumaczy Twojego brata wiec nie pieprz głupot. miej chociaz ty jaja i przerwij to. ja wiem ze bym tak postapiła. nie wazne kto jest winny. jak bedzie za kilka lat skoro młodzi ludzie juz dzis w młodym wieku tak postepuje. a jak mu z nia zle to niech sie rozwiedzie. jejku.

Gość fvsafvdv
do dgdgdgdgdgd , ale ja mam takie samo zdanie jak Ty. Tylko nie chciałam tego mowic, co mysle, o jego zachowaniu, przy jego kochance, bo ona akurat mnie mało obchodzi w tej chwili. Jak bedzie u mnie na osobnosci to mu powiem co mysle.Mam zamiar mu powiedziec, ze po pierwsze nie chce ich wiecej kryc i byc mieszane w chore sytuacje, jak chce sie z kochanka spotykac, to nie u mnie.Ja mam rodzine i dzieci i jestem ustabilizowana i dla mnie zdradzanie to cos obrzydliwego,nawet jesli jego zona jest wstretna zołza, bo jest.Powiem tez mu, ze albo sie rozwodzi i moze byc z kim chce, z Grazyna moja kolezanka tez , jesli ja kocha.No i wtedy beda mogli do mnie przyjezdzac.Jednak jesli nie rozwiedzie sie z zoną , a bedzie nadal z GrAZYNKA do mnie przyjezdzac, to ich do domu nie wpuszcze.Albo jak nie chce sie rozwodzic z zoną, to niech mi nie sprowadza swoich kolezanek do domu i wraca do niej i koniec tematu

Gość fvsafvdv
do dgdgdgdgd z bratem dokładnie wiem jak postapic i powiem mu co mysle, to co napisała u gory, gdy tylko spotkamy sie sam na sam!!! Gorzej z kolezanka, ona jest samotna, juz w takim wieku, ze kobiety w jej wieku maja dzieci mezow, a ona samotna, a tu widze, ze znalazłąm sobie pocieszenie w ramionach mojego brata.Totalny szok dla mnie.Nie wiem ,co mam jej powiedziec,bo ona jest słodko milutka ciagle dla mnie, na gg zaczepia, a ja jej nie odpowiadam, bo mnie zniesmaczyła.Ja mam rodzine i dzieci, a moja kolezanka ze szkolnej ławki,bzyka sie z moim duzo od niej starszym bratem.Wkurza mnie to jej bycie sztucznie miłym dla mnie, nie wiem w jakim celu jest taka miła.Boje sie, ze pokaze swoije prawdziwe oblicze, jak jej powiem, ze nie podoba mi sie jej zachowanie.No, a ona bezczelnie zaczepia mnie na gg i mysli, ze bede z nia gadac.No, a mnie zniesmaczyło, gdy ich podwoziłam pod hotel , fuj, a ona z nim wysiadła, a myslałam, ze bedzie miec na tyle godnosci,by poprosic mnie bym podwiozła ja do domu, a nie z moim pijanym bratem, poszła do łozka.szok!!!no i co ja mam takiej "kolezance" powiedzieci?

Gość mascarponeee
a ja bym bratu powiedziala,ze jego sprawa z kim sypia tylko nie chce byc w to mieszana i nie chce byc wykorzystywana jako alibi. ale nic nie mowilaym bratowej, brat to brat i zawsze trzymam jego strone

Gość AUTORKO!
Zycze Tobie aby Twoj Maz zdradzal Ciebie, jego siostra by o tym wiedziala i wszystko ukryla. Przerwij te kurestwo, a nie wszystko dzieje sie na Twych oczach i udajesz, ze wszystko jest w porzadku. Chcialabys Ty byc na miejscu zony swojego Brata???

Gość dgdgdg
czemu ty sie martwisz o nią? co to za kolezanka która wchodzi w twioją rodzię. i co z tego ze jest milutka. W PIEKLE I DIABEŁ JEST POSTACIĄ POZYTYWNĄ. wez sie otrzasnij i kopnij ją. i co z tego ze smaotna? ma prawo rozbijac małzenstwa i to Twojego brata????? chyba chora jeestes

Gość fvsafwvv
zawsze byłam naiwna co do ludzi,wiec teraz sie boje.Wyrachowana suka, a czemu masz taka ksywke?

Gość fvsafwvv
dlaczego zaraz qrwa?