Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emillyyyy

piękne....................................................

Polecane posty

Gość Emillyyyy

Co sądzicie o tej piosence? Łapie za serce? http://www.youtube.com/watch?v=ktGKOWCnJrI Od wielu dni nie wiem Czy kiedykolwiek jeszcze ją zobaczę Chyba raczej nie Nie dopuszczą jej nigdy więcej do mnie Od wielu dni tęsknię Tylko na jej bliskość Och, umrę bez niej Gdyby tylko zjawiła się tu jeszcze raz Och, nie powinienem przeczytać tego listu, Ponieważ dzięki niemu Ona chce się ze mną pożegnać Nasza miłość Nie może dłużej żyć Wraz z otwarciem tego listu Chcę umrzeć Dlaczego nie Już dawno nie uciekliśmy I dlaczego Nie przewidziałem tego? Och, teraz moje szczęście Jest na zawsze utracone Gdybyśmy poszli naprzód Bez odwracania się wstecz Och, nie powinienem czytać tego listu, Ponieważ w nim Ona chce się ze mną pożegnać Jednak bez tej miłości nie mogę żyć Bez jej bliskość Nie mogę dłużej "Nie wiem, co powinnam powiedzieć, muszę milczeć To, czego się obawialiśmy, wydarzyło się I miażdży mnie Ojciec jest nieobliczalny Zabrania mi wszystkiego, Przez co boję się I jestem jak sparaliżowana Nie wiem, jak to się dalej potoczy, Nie znam żadnego rozwiązania Modlę się tylko, aby ten trudny test Nie wyczerpał mnie kompletnie'. " Och, tego listu nie mogę przeczytać Tylko tym listem Ona chce pożegnać się ze mną Nasza miłość Nie mogła tego dać I wraz z otwarciem tego listu obydwoje umrzemy Lecz bez jej miłości Nie mogę żyć... Seit Tagen weiss ich nicht ob ich sie jemals wieder sehe Vielleicht lsst man sie ja niemals mehr zu mir Seit Tagen sehn ich mich nur nach ihrer Nhe Oh ich werde sterben ohne sie wr sie doch nur noch einmal hier Oh diesen Breif darf ich nicht lesen denn oh mit diesem Brief nimmt sie Abschied von mir Unsere Liebe darf nicht berleben Mit dem ffnen dieses Briefs sterben wir Warum sind wir nicht lngst geflohen Und warum hab ich es nicht kommen sehn Oh jetzt ist mein Glck wohl fr immer verloren Wren wir nur fort ohne uns einmal umzudrehn Oh diesen Brief darf ich nicht lesen Oh mit diesem Brief nimmt sie Abschied von mir Doch ohne diese Liebe kann ich nicht leben und ohne ihre Nhe kann ich nicht mehr Oooohooohho Ich weiss nicht was ich sagen soll Bin vor Not ganz stumm Das was wir befrchtet haben ist geschehen und wirft mich um Vater ist ganz unbeirrbarr, droht mir alles an, womit man mir Angst einjagen und mich lhmen kann Weiss nicht wie es weitergeht kenne keinen Weg heraus Ich bete nur die schwere Prfung lscht mich nicht vollkommen aus Oh diesen Brief darf ich nicht lesen oh mit diesem Brief nimmt sie Abschied von mir Ooohoohoh unsere Liebe drfte es nicht geben Und mit dem ffnen dieses Briefs starben wir Doch ohne diese Liebe kann ich nicht leben und ohne ihre Nhe kann ich nicht mehr, nicht mehr

Gość ladaco
nie koniecznie

moim zdam\niem bardziej za serce łapie KAT - Łza dla cieniów minionych lub Davy Jones Theme (ta przy odpowiedniej interpretacji bo to instrumentalny utwór)