Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

siwarka

jak zatrzymac faceta ?

Polecane posty

witam kobitki mam problem jestem z facetem od 3 lat ostatnio zaczelo cos sie psuc. widze ze mu przestaje zalezec co mam zrobic zeby to zmeinic jak postepowac ? ja mu pokazuje ze bardzo mi na nim zalezy sie staram a on wrecz odwrotnie a chcialabym zeby to mu zalezalo bardziej niz mnie

Gość ladaco
rozmowa, potem boski sex mu zafunduj :P

Gość
odnowić dziewictwo

Gość marci@
- albo uatrakcyjnij jakoś czas - albo zmien coś w swoim wyglądzie - albo wyjedz na dłuzszy czas sam zatęskni - albo poprostu to etap w którym pojawia się rutyna i odfruwają motyle.. taka kolej rzeczy ..

Gość ma 99% zadziała
Moja rada. Zadbaj o siebie, codziennie slicznie wygladaj, umawiaj sie z kolezankami-tak zeby widzial jaka fajna z ciebie dziewczyna i ze masz duze szanse na poznanie innego fceta. A dla niego badz mila ale taka lekko(powtarzam lekko) zimna i niedostepna. Miej dla niego troche mniej czasu, a jak sie spotkacie-nie daj po sobie poznac ze sie stesknilas, tylko traktuj zwiazek jako dodatkowa przyjemnosc w Twoim zyciu. 99% facetow czujac ze dziewczyna "wymyka" im sie z rak zacznie ja doceniac i sie o nia starac. Jesli to na niego nie zadziala, to staraniem sie i nadskakiwanie tym bardziej nic bys nie osiagniela, tylko jeszcze wieksze jego znudzenie. Trzymam kciuki!!