Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

co robic ? isc czy nie iść?

Polecane posty

w pon mam egzamin. nie wiele umiem i 2 noce się już nie zbyt wyspałam bo nocował u mnie facet , a on strasznie chrapie i nigdy się przy nim nie wysypiam. a dzisiaj jest impreza mój facet na nia idzie z kolegami i dziewczyna jednego kolegi. ciagnie mnie żeby iśc na ta imprzezę ,ale wiem ,że znowu sie nie wyśpię i nie wiele się nauczę na ten egzamin.. co robić?

Gość ladaco
do nauki, w jeden dzien mozna sie sporo nauczyc, przespij sie teraz, od rana do nauki

Gość ladaco
napisz gotowca

może to nie rozsądne iśc ,ale z drugiej strony dzisiaj tak fajnie wyglądam, poszłabym potanczyła sobie , napila się.. mam na to ochote straszną

Nie poszłabym i sie uczyła. Jeszcze dużo czasu. Ja mam egzaminy w pon i wt a uczyłam się poki co tylko na ten pierwszy :] Jeszcze sie na imprezujesz.

Gość marci@
zastanów się co jest dla ciebie ważniejsze

no w sumie można.. kurcze z drugiej strony jak pójdę to prawie na pewno obleje egzamin bo na kacu i nieprzytomna to co ja się nauczę

Gość ladaco
idz na impreze, studia nie zajac, jak oblejesz i zawalisz studia, zostanies zdupodajka i bedziesz wiecej zarabiac niz magistrzy :P

hmm no ważniejszy jest egzamin niestety :( zreszta muszę się przyłożyć teraz bo już wykorzystałam 2 warunki ,a u nas można 2 na studia brać

Gość ladaco
ale pustak z ciebie, wykorzystalas warunki, wiesz ze nie mozesz oblac egzaminu, bo mozesz zawalic studia a zastanawiasz sie nad impreza.... ze tez tacy kretyni sie rodza