Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w morde jeża-nietoperza

Kupiłam sobie dziś męskie dżinsy

Polecane posty

:O W new yorkerze wisiały ciuchy, wszytkie po 19.00 zł. Same sweterki damskie,kurteczki i te nieszczesne dżinsy. Nigdy w zyciu bym nie pomyslala,ze to męskie:O Teraz wszystkie wygladaja podobnie dla mezczyzn i kobiet. Za 19 stwierdzilam,ze wezme. Jeszcze zapytalam Pani w kasie czy one tyle na pewno kosztuja. Teraz wrocilam do domu, patrze na paragon,a tam pisze:"Jeansy chłopięce" :O

Gość ladaco
:D przeciez jak zerwiesz kartke to nikt nie bedzie wiedziec :D troche perwersji ci nie zaszkodzi :P

Gość j@gn@
takie promocje w ny kurcze dobrze wiedziec

slyszalam,ze jeansy meskie a damskie inaczej sie zapinaja,tzn.jakos guzik jest z innej strony. Prawda to? Moge w nich chodzic? A co bedzie jak w miescie natkne sie na jakiegos chlopaka w takich jeansach? Sa szare i maja z przodu i tylu duze kieszenie. Ale widzialam takie damskie-granatowe :O

Gość dont łory
ważne,że dobrze leżą,ja czasem pożyczam od męża jedną parę,tak mi się podobają :)

śa cos podobne do tych: http://idolo.pl/moda/meska,kolekcja,new,yorker,w,sezonie,zimowym,2008,2009,g,272,90.html tylko mają niższy stan,szary kolor i na kieszeniach brak suwaków.

zlikwidujcie spacje na koncu pomiedz 9 a 0 to link wejdzie poprawnie

Gość yteytey
To normalne nosić ubrania z działu męskiego. Fajnie wygląda się w kapeluszach niby męskich, dodatkach itd. Równie dobrze mogłaś sobie takie spodnie kupić celowo, skoro wyglądasz dobrze. Wyluzuj!

Gość PM.
i co z tego ja uwielbiam meskie dzinsy prawie niczym sie nie roznia ; o

mnie sie zawsze bardziej męskie podobaly:P ale nigdy nie kupowalam kurcze. Na spodniach nie ma wzmianki,ze to męskie. Ktos je w ogole w NY powiesil na dziale damskim.

Gość fgfgf
niektóre babki celowo kupuja meskie jeansy bo one sa inaczej szyte i czasem lepiej leza niz damskie

Gość h y89y
kobiety moga nosic meski rzeczy, to ujdzie, spojrz chocby na garnitur czy krawat- ostatni chyba bastiom meskosci w ciuchach :P ciesz sie bo faceci maja gorzej, facet w damskim ciuchu?? o nie!

Gość scyzyk
już wkrótce na złość kobieto wyjdą faceci na ulice miast i przysiółków odziani w męskie spódnice i sukienki :) a kobiety niech łażą w portkach i kalesonach skoro tak bardzo lubią :)

takiej płaskiej to nie mam:) Moze nikt nie rozpozna,ze to męskie. Namietnie chodze w bluzie mojeg Misia,jest za duza,ale ja kocham. Ps.chodze tylko po domu ale w tych dżinach,to może rzeczywiscie wyjde.

Gość a ja jestem jego sympatykiem
kobiety wszystko mogą, ale nie zawsze wygląda to ok

Gość jakiś błąd
nie przejmuj sie :P

Gość strikemaster
h y89y, facet w damskim ciuchu? Czyli w spodniach? Są ich (czasami jeszcze nas) miliony, musimy się męczyć w damskich fatałaszkach, czyli spodniach (bo wymyślono je dla kobiet), co skutkuje wzrostem zachorowalności na różne paskudztwa, od męskiej bezpłodności po nowotwory jąder i prostaty. Wiesz, dlaczego jądra u samców zwierząt stałocieplnych (czyli też u mężczyzn) znajdują się na zewnątrz ciała, gdzie są narażone na urazy? Bo w jamach ciała (jak u zmiennocieplnych) natychmiast rozwinął się nowotwór (u dzieci z tzw., syndromem niezstąpienia jąder ryzyko zachorowania na tą chorobe jest wielokrotnie większe, chociaż niezstąpienie utrzymuje się przez krótki czas, a nie całe życie) - jądra dla prawidłowego funkcjonowania muszą znajdować sie w temperaturze 32 do 34 st. Celsjusza. Spodnie blokują przewiew, czyli chłodzenie,a przez to mężczyzn zabijają, są damskie.