Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość u2bator

Czy na medycynie trzeba pisac doktorat?

Polecane posty

Gość kasioo1
wg mnie te szkolenia są trochę dziwne, przegladajac te dotyczace stomy to sa takie kursy po 6 godz. mniej wiecej, nie wiem czy ktos majac z 30 takich kursow uzywa tej wiedzy zdobytej w praktyce

Gość PDGF
no to piona

PDGF widzę, że na studia siłą Cię zaciągnęli. Trzeba było pójść na coś łatwego i się nie męczyć. Żal tyłek ściska?

Gość ninufka
Zapewniam Cię, że niektóre z tych "kursów" są nawet całkiem przydatne. Niestety nie wszystkie. :)

Gość kasioo1
nie wiem jestem dopiero na 1 roku wiec sie zobaczy, troche dziwne ze nowej techniki mozna sie nauczyc w kilka godz. biorac pod uwage to ze nauka wyrywania zeba zajmuje duuuuzo dluzej, no ale w sumie jak zna sie wszystkie podstawy to te kursy to takie ulepszacze po prostu wiec moze nawet ciekawy pomysl

Gość taa niedobra pupa
dla mnie inne studia niż medycyna i prawo to gówno nie studia. No to wybacz, ale głupia jesteś.... Ja najbardziej podziwiam niektóre kierunki na Politechnice... Tam to trzeba mieć łeb. Nawet kucie nie pomaga. Jak dla ciebie cała edukacja kończy się na prawie i medycynie to chyba jesteś w gimnazjum... Prawo jest swoją drogą bardzo łatwym kierunkiem.... Co do magisterek zelży czy komuś się chce, czy nie. Ale normalnie jest to książka do napisania - moja miała 200 stron, i pisałam głównie na obcojęzycznej literaturze....

Gość midribb
PDGF-- to zes sobie pojechala z 1000str na kazdy przedmiot na 1 sesje

Gość kasioo1
taa niedobra pupa -- no tutaj się zgodzę , ktoś kto daje rade na medycynie niekoniecznie dalby na kierunku gdzie naprawde trzeba miec glowe, bo duzo jest stworzonych tylko do kucia a pozniej mamy lekarzy jakich mamy..

Gość PDGF
ninufka. mam nadzieje, że te kursy to nie pro forma albo zapychacz czasu jak na studiach bo szanownym profesorom się wydaje, że nam się chyba nudzi :P kasioo nie orientuje się w stomie ;)

Gość svmp
studenci prawa mają chyba najwięcej wolnego czasu ze wszystkich :D więc to chyba był żart porównując go do medycyny

Gość PDGF
widać, że nic nie wiecie skoro dla was organizm człowieka można wykuć bez zrozumienia i taką ilość materiału. trzeba to rozumieć, kojarzyć i przyswajać w szybkim tempie. no ale jakos sie przeciez musicie dowartościować :P a na maturze zdawałam rozszerzoną fizykę, chemię i biologia i jest to kierunek ścisły i matma to dla mnie nie problem.

Gość kasioo1
alez PDGF, przyznaj ze i na lekarskim zdazaja sie bezmozgowia , sama paru spotkalam ( z reguly plci meskiej) i naprawde az sie zdziwilam ze ktos tak glupi bedzie lekarzem :O oczywiscie bez obrazy bo wiekszosc to naprawde inteligentni ludzie

Gość PDGF
wiesz co ostatnio tez myslałam , że ci naszy chłopcy to jakies bezmózgi bez polotu. ale ostatnio pojechałam do mniejszego-większego miasta gdzie nie ma ani prawa ani medycyny ( sa inne uczelnie) i stwierdziłam że same takie macho i lachony tam chodzą po ulicach. doceniłam naszych mądrych chłopaków, którzy są porządni, piją jak wszyscy młodzi glupi chłopcy ale jakos są bardziej życiowi i odpowiedzialni. oczywiście wyjątki wszędzie sie zdarzają. ale u nas jest nauka, myslimy przyszłościowo a na innych uczelniach tylko dupy, strojenie sie , picie, i pełna patologia. wole naszych nudnych chłopców z którymi mam wspólny język i nie musze sie przechwalać na ilu to głupich imprezach byłam i jaki to mam świetny tyłek i ciuchy.

Gość midribb
PDGF jesteś okropna :O Czy ja będąc na biologii jestem gównem ? Też mam bardzo dużo nauki,staram się, może nie wszyscy są tak zdolni jak wy medycy

Gość PDGF
może gównem nie, jestes człowiekiem dla mnie czyms bardzo waznym. dla was sie uczymy nie tylko dla kasy. bo np przyjdzie pacjent i trzeba g będzie jakoś uleczyc, pogadac, wesprzeć. np ostatnio był taki staruszek z rakiem jelita i nam opowiadał , że bardzo chce żyć, że kocha córkę że ma pracę w której sie spełnia, jest szczęsliwy, i co ja mam powiedziec takiemu panowi? to nie jest sielanka jak wam sie wydaje

Gość PDGF
a że jestem okropna to wiem :) inaczej bym może nie wytrzymała na tych studiach bo tutaj juz nie ma co mówić o studiowaniu i bawieniu sie. robie to troche dla moich rodziców, nie są lekarzami i sa dumni że sobie radzę, nie chce ich zawieźć i chce im zapewnić spokojną emeryturę i nie ukrywam, że dla swojej rodziny przyszłej tez chce dobrze

Gość midribb
Oczywiscie ze nie jest, nigdy nawet przez chwile tak nie myslalam, ale mysle ze to piekny zawod bo mozna pomagac, ratowac zycie , nie wszystkim jednak dane sa te studia myslisz ze bym nie chciala? Jasne ze bym chciala, uczylam sie bardzo duzo w liceum jednak wiedzialam ze nie mam takiego talentu do nauki, a ze biologie bardzo lubie to skoczylam na biologii ( i nie jestem tipsiara)

Gość PDGF
ok może sa na tym świecie jeszcze wartosciowi ludzie, ja niestety mało kiedy na takich trafiam i dlatego może uogólniam. idę spać . dobranoc pchły na noc :)

Gość PDGF
i nie bierz może tego do siebie. życie jest krótkie, potem przychodzi śmierć i nie warto sobie życia tracic na zamartwianie się.

Gość no to widać PDFG
jaki z ciebie będzie lekarz. Zero szacunku dla człowieka :O "może gównem nie, jestes człowiekiem dla mnie CZYMŚ bardzo waznym."

Gość no to widać PDFG
kolejny przykład tępoty: "i co ja mam powiedziec takiemu panowi?" Pisze się panu, matole :O

Gość PDGF
mam dysleksje a ty masz kompleksy

Gość PDGF
jakim będziesz lekarzem? slyszę to pytanie 10 razy dziennie od zjeżdżających mnie asystentów, jak reszta studentów. niektórzy sie chyba lepiej czuja po tym pytaniu. jak będę złym lekarzem najwyżej was nie wyleczę i będziecie chorzy :D strata dla was wiec nie wiem czego sobie sama źle życzysz. :D

Gość no to widać PDFG
Dysleksją nie tłumaczy się braku szacunku do człowieka. Człowiek nie jest "czymś", tylko kimś.

Gość no to widać PDFG
mam nadzieję, że nie będę miała okazji z tobą pracować :O

Gość PDGF
tak napisz teraz , że jestem bezduszna i traktuję ludzi przedmiotowo. szczerze jesteś dla mnie jakims anonimowym forumowiczem i mam gdzies jakies twoje zdanie o mnie, nie jesteś moim przyjacielem rodziną ani nikim znajomym więc myslisz że mnie to zdołuje w jakis sposób? idę spać i nie chce mi sie juz odp na zaczepki. narka

Gość PDGF
i wzajemnie.

Gość PDGF
wyłapywanie cudzych błedow to typowe dla studentów medycyny , którzy sami gówno umieją i poprawiają po innych albo dopowiadają sylaby żeby wyglądało że umieją. pewnie jestes jednym z takich poprawiaczy nadgorliwców. współczuję spróbuj może podać jakąs opinię własną bez opierania się na cudzych, z tym byłby problem prawda? odnieśc sie samemu do czegoś a nie korzystać ze zdań innych.

Gość multivitt
PDGF jestes dzisiaj? Jak jest na tej medycynie? Jak sie uczysz systematycznie to po ile godz. dziennie w domu? Idzie sie w weekend chociaz wyspac ? :(

Gość multivitt
up