Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serce mi pęka!!!

czuję się zdradzona

Polecane posty

Gość serce mi pęka!!!

Zerwałam z chłopakiem.Okłamywał mnie. Gdy go przyłapywałam na kłamstwie udawał że nie wie o co chodzi, bagatelizował sprawę, mówił że to ja jestem przewrażliwiona że o takie pierdoły robię afere i denerwował się na mnie. Ostatnio miarka się przebrała. Poznał w pracy dziewczynę- ona pracuje obok. Najpierw zobaczyłam kilka smów od niej w komórce...mówił że to ona wzięła numery ( brała ponoć od wszystkich jego kolegów też)... Ale on napisał pierwszy. Niby niewinne kilka smsow...Ona zaproponowała czy pojdzie jej w czyms pomoc w jakiejs prtacy na studia ( nie w godzinach pracy)...on odmowil. mowil ze mu sie nie podoba, ze jest brzydka i do tego glupia...pozniej moja rozmowa z nim żeby więcej tak nie robił, nie rozkrecal nowych znajomosci z dziewczynami... Jego zgoda i zapewnienia że nawet jak będzie w pracy to nie musi z nia rozmawiać. Wczoraj odwiedzilam go niespodziewanie w pracy. Zobaczylam jak ona stoi i sie wdziecznie usmiecha do niego a on z rozanielona twarza sie usmiecha do niej i odchodza gdzies razem...poszlam za nim i go zawolalam, oklamal ze to nie jest ta dziewczyna, ze to inna kolezanka ale mnie nawet nie chcial przedstawic ( ona w tym czasie poszla sobie). Powiedzialam ze to koniec...to na odchodne dostalam wiadomosc ze on nie wie o co mi chodzi i nie chce mnie znac. BOZE JAK TO BOLI...ten widok ich razem i jego rozesmiane oczy beda mnie przesladowaly nocami i dniami;(((( powiedzcie czy dobrze zrobvilam ze z nim zerwalam? jak sobie poradzic z tym...czuje sie zdradzona;(

Gość serce mi pęka!!!
proszę napiszcie co o tym wszystkim sądzicie:( Ja nie umiem sobie znaleźć miejsca:(

Gość bggbhgngn
czy pisalas juz o tym kilka dni wczesniej??Bo byla podobna historia wlasnie...?

Po pierwsze zostaw w spokoju jego komorke - facet tez ma prawo do prywatnosci, a z takiego niuchania nigdy nic dobrego nie wychodzi. Po drugie: nie mozna miec kolezanek bedac w zwiazku? :o

Gość serce mi pęka!!!
pisałam, ale to było przed tym jak ona go poprosiła o pomoc i jak go zobaczyłam w pracy razem z nia;( ten widok mnie przesladuje, czuje jakbym dostala cios w samo serce! czemu to musi tak bolec. I ta jego obojetnosc.. wrocil do niej jak mu powiedzialam ze to koniec a mi napisal ze nie chce mnie znac!

Gość bggbhgngn
wlasnie ze mozna, ale czasem facetom odbija na tym punkcie. Zaufanie zaufaniem ale nie tak na oslep, wiem cos o tym bo sama przez to przechodzilam

Gość bggbhgngn
dobrze zrobilas..jak by nie mial nic na sumieniu to by staral ci sie to udowodnic, a tak dal spokuj i poszedl od razu do niej...nie zadreczaj sie tak, on wybral. Jak by mu zalezalo to zachowalby sie inaczej, a tak to sama zrobilas mu przysluge i zwalil na ciebie

Gość serce mi pęka!!!
nie sprawdzalam jego komorki on sam mi pokazal te smsy. Po drugie kolezanki mozna miec ale nie mozna okalamywac swojej dziewczyny. on mnie oklamal w zwiazku z ta dziewczyna mowil ze jest brzydka, ze mu sie nie podoba, okazalo sie ze wcale taka brzydka nie jest i chyba mu sie podoba bo mial ucieszona mine jak z nia rozmawial i szedl..a mnie oklamal ze to nie ta...

Gość bggbhgngn
a skad wiesz ze to byla tamta?

Gość serce mi pęka!!!
wlasnie tez tak czuje ze zrobilam mu tym przysluge..w ogole jak tam slzam to bylam bardzo blisko nich i on jakby popatrzyl przeze mnie i nie wiem czy udawal ze mnie nie widzi..moze chcial zebym to zobaczyla...

Gość serce mi pęka!!!
wiem ze to byla tamta bo jego kolega zostal na stanowiku i sie go zapytalam z kim on idzie, to mi powiedzial..

Gość bggbhgngn
wiesz...moj tez kiedys znalazl obie kolezanke, i tez oklamywal i to ile razy, ale jego klamstwa byly na codzien, prosto w oczy...staralam sie ratowac to co jeszcze bylo, w koncu zrezygnowalam braklo mi sil i wtedy..on przejrzal na oczy... za dluga historia. Jesli facet klamie to sprawa jest jasna, ma cos na sumieniu..a jesli nie stara sie udowodnic to co mowi to tez jest jasne. Wiem, boli ale odczekaj chwile, moze zrozumie i napisze...

Gość serce mi pęka!!!
czy lepiej zostac w milczeniu czy napisac mu co o tym wszystkim mysle. on udaje ze nie wie o co mi chodzi. ja po tym jak powiedzialam koniec nie odezwalam sie. a on napal ze nie chce mnie znac.

Gość okropnooości
to straszne jak on mógł, bardzo ci wspólczuję to musi być bolesne :(

Gość serce mi pęka!!!
boli strasznie...strasznie...z jednej strony zaluje ze ja widzialam z nim..z drugiej moze to lepiej.

Gość bggbhgngn
niewiem...moze napisz mu na koniec, ze wiesz ze cie oklamal(jesli masz taka 100% pewnosc) ze jak sie kocha to sie tak nie robi, ze on wybral juz, jest ci przykro ale nie pozwolisz robic z siebie idiotki...ze go kochalas a on nawet nie probowal ci udowodnic ze nic sie nie dzieje, ze to koniec i tyle...i daj juz mu spokuj...moze kiedys zrozumie, sie odezwie...przyzna sie, bedzie ci lzej na sercu jak sam ci powiec co i jak bylo....pogadacie..A jesli nie, to znak ze mu nie zalezy, ajesli nie zalezy to juz sama wiesz,, nikogo nie zmusisz do milosci

Gość serce mi pęka!!!
masz racje, myślę żeby napisać mu list i wysłać. chce go bardzo uważnie napisać żeby wyrzucić z siebie wszystko . bardzo mi szkoda tego co było. Ale w kłamstwie żyć nie chce. masz racje gdyby mu zależało to by starał się udowodnić ze nie okłamał, albo ze może okłamał ale nie w zlej wierze i ze przeprasza...a on tylko napisał ze mnie nie chce znać i ze zrywam z nim przez błahostkę.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
lepiej, bo po co Ci chłopak który Cię oszukuje i możliwe, że zdradza. Dla mnie to też byłby koniec związku. stać Cię na kogoś lepszego!

Gość iiiiiieeeeeee
Bedziesz mu pisac,wywewnetrzniac sie,a on ma to w dupie !!!! Po co sie ponizac jeszcze ??????

nie pisz mu nic. jak jest tak jak myslisz to oleje twoj slowotok, w przeciwnym razie sam bedzie szukal kontaktu. listem nic nie wskorasz

Gość serce mi pęka!!!
Ja go kocham..nie widze innych mezczyzn...nie zauwazam, nie dostrzegam...on chyba zawsze musi miec kolo siebie adoratorki...matko dziewczyny powiedzcie jak wymazac z pamiecvi obraz ich wesolych twarzy .. jak nie wyobrazac sobie ich razem...mam wizje ze sie spotykaja, flirtuja, ona go kokietuje, on ja podrywa a o mnie zapomina...

Gość serce mi pęka!!!
chcialam mu w liscie uswiadomic czemu zerwalam, bo on uwaza ze nie wie o co chodzi...ale przeciez to jest ewidentne...tluklam mu to dfo glowy caly czas...a on jakby nie rozumial co mowie, o co mi chodzi...ale rzeczywiscie list chyba mnie pograzy...

Gość bumtrallalabum
ojej on kłamał... ojej on z nią rozmawiał ...ojej może nawet za ręke trzymał :p co to kurde jakieś średniowiecze jest ? każdy ma prawo do rozmawiania z kim chce a wy to sobie problemów szukacie :D

Gość iiiiiieeeeeee
Po liscie zobaczy tylko,ze latasz za nim....On potrzebuje moze kogos zdobywac,chce dziewczyny co jest tez wyzwaniem ? Nie podawaj sie na tacy !!!! Jak kocha to przyjdzie na kolanach !!! On dobrze wie o co Ci chodzi.... Baba ca lata za chlopem nie jest atrakcyjna..............

Gość serce mi pęka!!!
zdobywal mnie pol roku zanim bylismy razem... na poczatku ok pozniej pierwsze klamstwo, i zalamanie mojego zaufania...juz nie umialam zaufac tak jak na poczatku...przez to bylo wiele problemow. moze to intuicja mi podpowiadala ze cos jest nie tak i zeby nie ufac do konca...on sie denerwowal ze nie ufam, ze chce go sprawdzac...wczoraj nie chcialam...chcialam pojechac odwiedzic go w pracy, zeby pokazac ze o nim mysle...zobaczylam co zobaczylam i peklam.

Gość serce mi pęka!!!
bumtrallalabum a do oklamywania kogos kogo sie niby kocha tez kazdy ma prawo?

Gość proszę o wróżbę
nie wysle listu, nie odezwe sie. ale mam przeczucie ze on tez nie. Powiedzcie jak przestac o nim myslec. Ja juz mam wizje ze on bedzie z nia..notabene moja imienniczka:(

Gość serce mi pęka!!!
czuję się beznadziejnie że nie moge nic zrobić a na dodatek sie uzewnętrzniam na forum:( przez chwilę miałam myśl żeby zasnąć i sie nie obudzić. jestem głupia.

Gość iiiiiieeeeeee
Daj mu szanse by zatesknil...jezeli kocha to sam zateskni...jak zanim latasz to sie pograzasz,a on Cie nie bedzie szanowal.!

Gość iiiiiieeeeeee
Zajmij sie soba np.maseczka,kapiel odprezajaca..itp.ZYJ !!!!! MYSLISZ;ZE ON NON STOP TYLKO O TOBIE MYSLI ??????