Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szklanka soku pomarańczowego

NIEZNAJOMY

Polecane posty

Byl i zniknął:/ Nie widuje go już jakiś czas ale nie umiem o nim zapomnieć :(

Gość herbata_z_suszu
U mnie też byl i zniknął,z ta różnica,że był moim facetem przez 4 lata i też nie umiem zapomnieć.

Jeśli był twoim facetem to jak nagle zniknął?

Gość herbata_z_suszu
Wynajmowalismy razem mieszkanie. Kótregos dnia przyszłam jak zwykle po pracy do domu i zobaczyłam,ze go nie ma,spakował się,zabrał wszystkie swoje rzeczy i po prostu wyjechał bez słowa.Nawet nie zostawił kartki z żadnym wyjasnieniem. Po prostu zniknał, zmienił numer telefonu, nie odpowiadał na mejle. Po jakims czasie dowiedziałam sie od znajomych,że mieszka w Poznaniu z jakąś agnieszka. I to własnie taka historia.

Gość WRA
Pojawi się jeszcze ... może on tez wystawił na kafe co mam zrobić aby nie mnie zauważyła a ktoś odpisał zniknij na jakiś czas to będzie tęsknić

Ale ja go znałam tylko z widzenia, jeździliśmy tym samym środkiem trnasportu. Zawsze się tak słodko patrzył, a kiedy miałam już nadzieje, że zagada, to nagle przestał jeździć. Albo się przeprowadził albo zmienił pracę. Szanse zerowe że jeszcze go spotkam :/

Gość Angela_0001
Informuje Cie,ze ten facet jest juz dawno zajęty. To moj facet i odwal sie od niego. Niedawno opowiadal,ze kiedy jezdzi do pracy, to w autobusie usmiecha sie do niego jakas laska i w ogole nie wie o co jej chodzi. Lepiej sobie go odpusc, bo on i tak sie Toba nie zainteresuje.

Angela - nie chodzi o autobus wiec nie pień sie tak ;) poza tym ja się nie uśmiecham ;)

Gość WRA
Jeżeli mu wpadłaś w oko to on wie gdzie Cie znaleźć. Uwierz że Cie odnajdzie - wystarczy że wsiądzie o pewnej porze do pewnego środku transportu i już się zobaczycie .

Gość Facet z metra
jutro rano:classic_cool:

Gość newnenred
@ szklanka soku pomarańczowego to może zacznij się uśmiechac ?

Niestety z tym uśmiechem mam problem jak mi się ktoś podoba

Jeśli go znasz tylko z widzenia,to nic straconego któregoś pięknego dnia znowu go zobaczysz i może wtedy uda się wam porozmawiać.A tym czasem myślę,że dobrze byś zrobiła gdy poczytasz świetny poradnik psychologiczny SENS,są tam wypowiedzi,porady na temat relacji i emocji w codziennym życiu.

Gość bruneteczkaaa z ulicy
Miałam bardzo podobna sytuacje :) Eh szkoda że czasem tak to się układa, że już nie zobaczymy kogoś kto nam się spodobał